Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Για το πρώτο ποστ έγραψα παρεαπάνω οτι διαφωνώ κάθετα με την αφαίρεση ζωής.
Επιλεκτικά διαβάζεις?:slapface:
Εγώ το πήγα λίγο παραπέρα όπως το έθεσε ο Dalanik..

Αυτό λέει και ο jim ότι αλλού πάμε έτσι, όμως...

Φυσικά σε εκείνη την στιγμή θα μιλήσει το θόλωμα και όχι η σκέψη..

To τι θα εκανε ο καθενας μας αν επιανε το δολοφονο, ειναι εντελως ασχετο με το τι οφειλει μια ευνομουμενη κοινωνια να κανει. Προφανως και οι περισσοτεροι απο μας θα φταναμε σε φονο, αλλα ξαναλεω, η Πολιτεια οφειλει να προστατευσει και τη ζωη του δολοφονου και του βιαστη και του παιδεραστη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Για το πρώτο ποστ έγραψα παρεαπάνω οτι διαφωνώ κάθετα με την αφαίρεση ζωής.
Επιλεκτικά διαβάζεις?:slapface:
Εγώ το πήγα λίγο παραπέρα όπως το έθεσε ο Dalanik..

Καλά, σε λίγο θα το φτάσουμε στη Γαλλική επανάσταση και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.:popcorn:

Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Ακριβώς!!!

Και επειδή θεωρώ τουλάχιστον μη ορθόν, να προτείνω άλλα να εφαρμόζονται από την πολιτεία και άλλα από την πάρτη μου, έγραψα ότι δεν μπορώ να πάρω θέση.

Συνολικά πάντως κρίνω πιο ειλικρινείς (αν είναι σωστή η λέξη) αυτούς που είναι υπέρ της θανατικής ποινής (δεν μιλάω βέβαια για βασανηστήρια και ρωμαικές αρένες). Τουλάχιστον αυτό που πιστεύοθν θα έπρατταν και οι ίδιοι. Έτσι δεν είναι?

Μμμ, λάθος λέξη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Αυτό λέει και ο jim ότι αλλού πάμε έτσι, όμως...

Φυσικά σε εκείνη την στιγμή θα μιλήσει το θόλωμα και όχι η σκέψη..

Οντως πήγαμε παραπέρα.

αυτά έχει μια συζήτηση τέτοιου θέματος.
Δεν χρειάζεται να ανάβουν όμως τα αίματα..

Επαναλαμβάνω οτι είμαι κατά της αφαίρεσης οποιασδήποτε ζωής..

Γιατι πολυ απλα, αν σκοτωναμε το βιαστη του παιδιου μας, θα ηταν μια πραξη δολοφονιας. Αρα μια πραξη εγκληματικη. Και θα το ξερετε ολοι σας.Οποτε δεν ειναι λογικη για να νομιμοποιησουμε μια δικη απανθρωπη μας πραξη, να υποστηριζουμε την εφαρμογη της και απο την Πολιτεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Καλά, σε λίγο θα το φτάσουμε στη Γαλλική επανάσταση και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.:popcorn:

Εξυπνάδες ?:slapface:

Δεν νομίζω να ξεφύγαμε τόσο απ το θέμα μας.

Ξεφύγαμε δηλαδή αλλά όχι στον βαθμό να ειρωνευομαστε κι όλας..

Ακριβώς!!!

Και επειδή θεωρώ τουλάχιστον μη ορθόν, να προτείνω άλλα να εφαρμόζονται από την πολιτεία και άλλα από την πάρτη μου, έγραψα ότι δεν μπορώ να πάρω θέση.

Συνολικά πάντως κρίνω πιο ειλικρινείς (αν είναι σωστή η λέξη) αυτούς που είναι υπέρ της θανατικής ποινής (δεν μιλάω βέβαια για βασανηστήρια και ρωμαικές αρένες). Τουλάχιστον αυτό που πιστεύουν θα έπρατταν και οι ίδιοι. Έτσι δεν είναι?

Δεν θεωρώ τόσο εύκολο ακόμα και για έναν πολύ πληγωμένο Ανθρωπο να σκοτώσει εν Ψυχρώ ακομα και έναν δολοφόνο..
Επομένως και αυτό ειναι υπόθεση για την συζήτηση και μόνον.
Ο Φόνος δέν ειναι εύκολο πράγμα..
Οποτε και οι υποστηρικτές της Αυτοδικίας μιλάνε υποθετικά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Οντως πήγαμε παραπέρα.

Κάνει και ζέστη, που να ανάψουν. Να τα δροσίσουμε θέλουμε γαμώτο, αλλά με αυτά που διαβάζουμε....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Οντως πήγαμε παραπέρα.

Με αφορμή κουόταρα εσένα βρε......:antlers:

Σιγά μην ανάψουν τα αίματα εδώ, για κάτι που έγινε στην Υεμένη.-bye-

Εξυπνάδες ?:slapface:

Δεν νομίζω να ξεφύγαμε τόσο απ το θέμα μας.

Ξεφύγαμε δηλαδή αλλά όχι στον βαθμό να ειρωνευομαστε κι όλας..

Θα μου ρίξεις κι άλλα χαστούκια???

Πάρε νά χεις...:slapface::slapface::slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολ

Κάνει και ζέστη, που να ανάψουν. Να τα δροσίσουμε θέλουμε γαμώτο, αλλά με αυτά που διαβάζουμε....-bye-

Ε, καλά βρε Αιμίλιε.

Σε τέτοια θέματα περιμένεις να συμφωνούν όλοι με όλους?

εδώ στα Αθλητικά και πέφτει ξεμάλλιασμα..:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Μμμ, λάθος λέξη.

Διόρθωσε ελεύθερα Εmilot ...

Παιδιά αυτή τη φορά δεν το πάω πουθενά αλλού.

Τι ακριβώς συζητάμε, αν κρίνουμε τους αλλους ώς απολίτιστους και εμείς θα κάναμε ακριβώς τα ίδια. Τι ακριβώς είναι δηλαδή η πολιτεία. Εξωγήινοι?
Εμείς είμαστε. Και οι περισσότεροι από μας σε ανάλογες περιστάσεις θα θεωρούσαμε την συγκεκριμένοι εκτέλεση λίγη. Γδάρσιμο και οινόπνευμα θα απαιτούσαμε για το παιδι μας.

Επαναλαμβάνω και είμαι απόλυτος σ'αυτό. Δεν είναι ορθό άλλα να κάνουμε και άλλα να ζητάμε από τους άλλους να κάνουν ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή -

Ε, καλά βρε Αιμίλιε.

Σε τέτοια θέματα περιμένεις να συμφωνούν όλοι με όλους?

εδώ στα Αθλητικά και πέφτει ξεμάλλιασμα..:antlers:

Αυτό να με πείς...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολ

Με αφορμή κουόταρα εσένα βρε......:antlers:

Σιγά μην ανάψουν τα αίματα εδώ, για κάτι που έγινε στην Υεμένη.-bye-

Το ξέρω βρε γι αυτό σ άρχισα στις ανάστροφες !:flipout:

Αλλά είναι πάντα ´'ενα φλέγον ζήτημα,είτε στην Υεμένη,είτε στις ΗΠΑ είτε στις ΞΕΙΠΑ..:operator:

Απάντηση: Re: Δημόσια εκτέλεση παιδεραστή - δολοφόνου

Κοίτα δεν εχει νοημα να σου απαντησε ο Σπύρος...
Αν συνέβαινε στην οικογένεια καθενός απο εμας, θα τον κάναμε φέτες αργά αργά και θα τον υποχρεώναμε να μας κοιτάει στα μάτια...
Τώρα όμως δεν μιλάμε για εμάς.... μιλαμε για πραγματα που συμβαίνουν στους αλλους, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, απότε μπορούν να εκφραστούν διάφορες ουμανιστικές απόψεις...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από την ισόβια κάθειρξη (πραγματικά ισόβια όχι γιαλαντζί). Φανταστείτε να είστε κλεισμένοι σε έναν χώρο περιορισμένων διαστάσεων χωρίς τη δυνατότητα να βγείτε έξω, να πιείτε καφέ με τους φίλους σας, να ακούσετε τη μουσική σας ή να κάνετε κάτι που σας αρέσει. Τέτοιου είδους κράτηση κάνει την εκτέλεση να μοιάζει με λύτρωση. Δεν είμαι υπέρμαχος της θανατικής ποινής και συμφωνώ με τον Σπύρο οτι η θανάτωση ενός άλλου δεν πρόκειται να απαλύνει κανέναν πόνο.

Πέρα απο την δικαίωση του εκάστοτε θύματος ή συγγενούς του θύματος...
Πέρα απο την ικανποίηση του "κοινού περι δικαίου αισθήματος"...
Αν η εκτέλεση του δράστη με αυτόν τον τρόπο και σε δημόσια θέα, αποτρέψει έστω και ένας απο τους θεατές να πράξει το ίδιο, τότε καλώς έγινε...
Και αν συγκρίνουμε τα ποσοστά εγκληματικότητας ανάλογων αδικημάτων σε "καθυστερημένες" κοινωνίες σαν της Υεμένης με αυτά των "προδευτικών" σαν τις ΗΠΑ την Γαλλία ή την Αγγλία,... μάλλον οι εκτελέσεις αυτές αποδίδουν...

Δεν θεωρώ τόσο εύκολο ακόμα και για έναν πολύ πληγωμένο Ανθρωπο να σκοτώσει εν Ψυχρώ ακομα και έναν δολοφόνο..
Επομένως και αυτό ειναι υπόθεση για την συζήτηση και μόνον.
Ο Φόνος δέν ειναι εύκολο πράγμα..
Οποτε και οι υποστηρικτές της Αυτοδικίας μιλάνε υποθετικά.

Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει για όσους είναι κατά της θανατικής ποινής και ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα αντιδράσουν?

Σε συνδιασμό με το προηγούμενο ποστ μου μήπως θα 'επρεπε όλοι εμείς που θεωρούμε την ανθρώπινη ζωή ώς υπέρτατο αγαθό να την κάνουμε από αυτό το ποστ με ελαφρά πηδηματάκια?

Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα παιδιά. Για μένα τουλάχιστον είναι αδύνατον να γύρω προς την μία ή την άλλη θέση.

Πέρα απο την δικαίωση του εκάστοτε θύματος ή συγγενούς του θύματος...
Πέρα απο την ικανποίηση του "κοινού περι δικαίου αισθήματος"...
Αν η εκτέλεση του δράστη με αυτόν τον τρόπο και σε δημόσια θέα, αποτρέψει έστω και ένας απο τους θεατές να πράξει το ίδιο, τότε καλώς έγινε...
Και αν συγκρίνουμε τα ποσοστά εγκληματικότητας ανάλογων αδικημάτων σε "καθυστερημένες" κοινωνίες σαν της Υεμένης με αυτά των "προδευτικών" σαν τις ΗΠΑ την Γαλλία ή την Αγγλία,... μάλλον οι εκτελέσεις αυτές αποδίδουν...

Άντε αδέρφια πάμε Υεμένη...έχω και κάτι απωθημενα τώρα τελευταία...

Αν έβγαινε σε δημόσια θέα ο παραδειγματισμός σε πραγματική ΙΣΟΒΙΑ κάθειρξη αποδεδειγμένα εγκληματιών τέτοιου είδους, τότε θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα...

Last edited: