Το σωστό είναι να μην κρίνεις.
Το σωστό όμως είναι να μην είναι εκδικητικός ο τρόπος.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα θα πρόσεξες ότι δεν υπερασπίτικα το δικαίωμα κανενός τέρατος. Υπερασπίζομαι, και θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά μου να ζω σε μια συντεταγμένη πολιτεία με νόμους και κανόνες. Νόμους που κανενος το συναίσθημα δεν θα τους πατάει. Αν εσύ είσαι υπερευαίσθητος ή απόλυτος, ποσώς ενδιαφέρει το κοινωνικό σύνολο ή τον νόμο. Δεν είσαι δικαστής για να δικάζεις, αλλά και να ήσουν θα πρέπει παντα να έχεις κατα νου τον νόμο όταν παίρνεις τις αποφάσεις. Όσο για το "δεν ανέχομαι...", θα σου απαντήσω ότι δεν είσαι σε θέση να υποδεικνύεις σε κανέναν τις απόψεις του. Και το τι θα είναι ανεκτό από μια κοινωνία ορίζεται τελικά από το σύνολό της.
Το σωστό είναι να μην κρίνεις.
Απλα δεν θελω να ακουω την αλλη "οχθη" να μην πω τιποτα και να αφησω καποιους να πιστευουν οτι διεπονται απο Θεαρεστη ιδεολογια
Και ποιά ακριβώς είναι αυτή η Θεάρεστη Ιδεολογία;
, ακόμη και όταν ο δράστης δεν έχει τελέσει φόνο!
Αφού λοιπόν έχουν δικαίωμα να ζήσουν όλοι αυτοί οι βαρυποινήτες, άχρηστοι για την κοινωνία και άρρωστοι στον εγκέφαλο, τι έχουν να προσφέρουν το υπόλοιπο της ζωής τους στο κοινονικό σύνολο; μαμ κακά και νάνι και να χρεώνουν τα ταμεία τους κράτους; ΟΧΙ.
Μήπως να διευρύνουμε το σύνολο των ''άχρηστων'' και άρρωστων στον εγκέφαλο (όπως λες) και στο σώμα (προσθέτω εγώ) και πέρα από τους βαρυποινίτες;
όχι να μην διευρύνουμε τίποτα γιατί θα είμαστε εκτός θέματος μετά.
Θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος της άρνησης διέυρυνσης δεν είναι η παραμονή ή όχι εντός θέματος.
:chinscratch:
Μήπως να διευρύνουμε το σύνολο των ''άχρηστων'' και άρρωστων στον εγκέφαλο (όπως λες) και στο σώμα (προσθέτω εγώ) και πέρα από τους βαρυποινίτες;
Ενδεικτικά αναφέρω: τετραπληγικοί λόγω νευρολογικών παθήσεων ή τραυματισμών, παιδιά με εγκεφαλική παράλυση ή μυοπάθειες καθηλωμένα στο καροτσάκι με ή χωρίς βαριά νοητική στέρηση, υπερήλικες με άνοια κλπ κλπ.
Σίγουρα θα εξοικονομήσουμε και από αυτές τις κατηγορίες κάτι...
Ή ακόμη καλύτερα (και οικονομικότερα) ας επαναφέρουμε τον Καιάδα!!!
Μην ξεχνάς πώς η Ιδεολογία τού Οχλου κρύβει επί τής ουσίας τά χαρακτηριστικά τής προσωπικότητας τού κάθε Ατόμου.
Επίσης η συμμετοχή σέ ομαδικούς λιθοβολισμούς δίνει την δυνατότητα στον Οχλο που συμμετέχει να ´αποκαθαίρεται´και να θεωρείται Πάναγνος σέ σχέση με τον Φονιά ή τον Μοιχό.
Παλιά και σε Ελληνικά Χωριά ειχαμε Λιθοβολισμούς ´Μοιχαλίδων´..............
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.