Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Καταρχην Χρόνια σου πολλά!!!

Επειδή έμμεσα αναφέρεστε στο δικο μου ποστ, δεν θεωρω συντασσομαι με τους ''Τζημερους''...

Εκτός εαν όλα αυτά τα μυθικά βολέματα δε συνέβησαν ποτέ???

Στο γενικότερο πλαίσιο του θέματος χορτάσαμε αξιοκρατία σε αυτόν τον τόπο από καταβολής του.

Τώρα όποιος δε συμφωνεί με το ρουσφέτι και τη διατήρηση του πως είναι Τζημερος είναι άξιο απορίας!!!

Και πραγματικά θα θελα να μάθω πως πρέπει να προσλαμβάνει το Δημόσιο και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας ώστε να μην έχουμε παραπονούμενους..?

Και πρώην νομάρχες στην ΕΡΤ!

Ο πρώην νομάρχης Αργολίδας, Δημήτρης Σαραβάκης προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΕΡΤ, εκ νέου. Από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ζητήθηκε η παραίτησή του, δύο μήνες μετά την αρχική τοποθέτηση του!

http://www.paron.gr/typologies/?p=24862

Ενώ το να μπουν στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ πρώην βουλευτές, δηλαδή πρόσωπα που ο Ελληνικός λαός επέλεξε να απομακρύνει από τη βουλή, είναι απολύτως αξιοκρατικό...

Ενώ το να μπουν στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ πρώην βουλευτές, δηλαδή πρόσωπα που ο Ελληνικός λαός επέλεξε να απομακρύνει από τη βουλή, είναι απολύτως αξιοκρατικό...

???????? Ποιος το είπε αυτό???

Τη διήμερη αναστολή όλων των λειτουργιών του αποφάσισε το ΤΕΙ Αθήνας, για την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, καθώς και την αναστολή των προγραμματισμένων ορκωμοσιών των αποφοίτων σε αυτές τις ημερομηνίες, λόγω της απόλυσης 22 διοικητικών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, παρουσία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του ιδρύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το γεγονός της ξαφνικής διαγραφής είκοσι δύο διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ), από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου, παρά το γεγονός ότι το ΤΕΙ Αθήνας προέβη εγκαίρως σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες».

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Συμβούλιο στην απόφασή του, «αυτό έγινε παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ότι το Ίδρυμα δεν εμπίπτει στη διαδικασία διαθεσιμότητας των υπαλλήλων του».

Στην απόφαση επισημαίνεται, επίσης, ότι «η παρουσία των 22 αυτών υπαλλήλων, είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών του Ιδρύματος, δεδομένου ότι υπάρχει έλλειψη σε διοικητικό προσωπικό».

Και υπογραμμίζεται: «Γι' αυτό το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή όλων των λειτουργιών του Ιδρύματος για την Πέμπτη 13-12-2012 και την Παρασκευή 14-12-2012 καθώς και των προγραμματισμένων για τις ημερομηνίες αυτές ορκωμοσιών. Οι ορκωμοσίες που αναβάλλονται μετατίθενται ως εξής ανά σχολή και τμήμα: Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών τη Δευτέρα 17/12 στις 12:00-13:00, Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων τη Δευτέρα 17/12 στις 13:00-14:00, Τμήμα Φωτογραφίας Οπτικοακουστικών Τεχνών την Τρίτη 18/12 στις 9:00-10:00, Τμήμα Γραφιστικής την Τρίτη 18/12 στις 10:00-11:00, Τμήμα Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών την Τρίτη 18/12 στις 14:00-15:00. Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τρίτη 18/12 ορκωμοσία του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΔΟ) για την Παρασκευή 21/12 στις 13:00-14:00».

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/458047/kleisto-to-tei-athinas-logo-apolusis-22-upallilon-/

Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Οποιος θελει να δει την αληθεια την βλεπει...

Για ποιον ΑΣΕΠ μιλατε για αυτον με τις φωτογραφικες διαταξεις... ολοι ξερουμε οτι χωρις βυσμα δεν εμπαινες στο δημοσιο... Οταν πρωτοξεκινησε εγιναν αρκετοι κανονικοι διαγωνισμοι μετα ομως εγινε παραθυρο πολυτελειας....

Μας δουλεύετε έτσι;

Διπλα σ αυτους υπαρχει και ο δασκαλος στο χωριο μου που παλευει να ζησει με 750 ευρω και ποσοι αλλοι που αδικως τα ακουνε...

Αυτοί που αδίκως τα ακούνε, δεν διορίστηκαν μέσω διαδικασιών του ΑΣΕΠ;

Οσοι δεν ειχαμε προσβαση στα βυσματακια ακομη τραβιομαστε...

Λοιπον ας το αφησουμε το θεμα πριν διχαστουμε παραπανω γιατι τωρα βαλλομαστε ολοι... Αλλα και εκει ακομη οι φιλοι του Δημοσιου δεν βλεπουν τι γινεται θελουν να συνεχισουμε για παντα αυτο το αλισβερισι με το ρουσφετι και το ψηφαλακι...

Αλλωστε μετα τις χθεσινες δηλωσεις εσχες αλλα οχι ποθεν των βουλευτων μας καταλαβα αλλα μια φορα ποσο χαζοι ειμαστε οσοι ειμαστε στην απεξω...

Το ΑΣΕΠ διεξήγαγε διαγωνισμούς προσλήψεων με πολλούς τρόπους ανάλογα με τον Κλάδο στον οποίο ανήκαν οι οργανικές θέσεις και στη σχέση εργασίας. Επόπτευε επίσης διαδικασίες προσλήψεων. Και ναι υπήρχαν και φωτογραφικές διατάξεις για ορισμένου χρόνου συμβάσεις. Αλλά το να γράφεται ότι οι γραπτοί ειδικά, διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ είναι παράθυρο πολυτελείας είναι εκτός πραγματικότητας.

Στην τύχη της η περιφερειακή οδός
http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=38069

Οταν λεω εγω οτι σπασιμο κεφαλια θελουν.......... εσεις μου λετε οχι............. καταντια της χωρας απο τους Δ.Υ, και το κερασακι ειναι οτι πιανουμε δουλεια στης 07:00 το πρωι... πλακα εχουμε!!!!!!!!!!

Oυτε το ΑΣΕΠ,ουτε κανένας άλλος τρόπος επιλογής θα θεωρηθεί θεμιτός απο τον Πάσχο και τα λοιπά αγόρια της παπάντζας..

Για τούς παπατζήδες της διαπλοκής μονη λύση ειναι να εκτελεστούν οι Δ.Υ....Τέλος..:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Οταν λεω εγω οτι σπασιμο κεφαλια θελουν.......... εσεις μου λετε οχι............. καταντια της χωρας απο τους Δ.Υ, και το κερασακι ειναι οτι πιανουμε δουλεια στης 07:00 το πρωι... πλακα εχουμε!!!!!!!!!!

souzakia μου το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τις ιδιωτικές οδούς την ίδια ημέρα. Ολυμπία οδός, Ιονία Οδός κλπ. είχαν γλυστρίματα και μικροσυγκρούσεις, αλλά τα οχήματα αλατιέρες, δεν είχαν κινηθεί. Ήμουν εκεί σε αυτούς του δρόμους (έχω και χαρτάκια διοδίων για απόδειξη) πήγα μέχρι την πρώτη έξοδο οχημάτων Ε.Ο. και ειδοποίησα, αλλά δεν έγινε καμιά κίνηση. Δεν είχαν ενημέρωση .... μου είπαν.

Πολύ περίεργο, αλλά το -ίδιο- θέμα δεν εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης. Μήπως μπορείς να υποθέσεις εσύ το γιατί;;

Μήπως να τα σπάμε όλα μαζί τα κεφάλια, κι όχι μόνο αυτά που μας δείχνουν τα μέσα ενημέρωσης ;

Το χειρότερο με τους δρόμους είναι όταν χιονίσει!
Μα που είναι το κράτος να καθαρίσει το χιόνι? :mad:
Και στο πεζοδρόμιο μπροστά στην πόρτα μας εννοείται?

:laugh:

Θα λυθεί πάραυτα το ζήτημα.
Εντός το πολύ της επομένης εβδομάδας θα εισαχθεί νομοσχέδιο με το οποίο θα απαγορεύονται οι χιονοπτώσεις την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς

Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Εντός το πολύ της επομένης εβδομάδας θα εισαχθεί νομοσχέδιο με το οποίο θα απαγορεύονται οι χιονοπτώσεις την περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς

Γίνεται να βάλουμε και ένα άρθρο όπου να απαγορεύονται οι 7μηνης διάρκειας βροχές? :idea:

Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Γραφεις μονο για τη δημιουργια εντυπωσεων, και μαλιστα με τροπο ακραιο και προκλητικο.
Εκφρασεις τυπου "σπασιμο κεφαλιων" ειναι απαραδεκτες.
Και φυσικα δεν φταιει σε τιποτα ο υπαλληλος που εχει ωραριο 7-3
εαν δεν υπαρχει κεντρικος σχεδιασμος πολιτικης προστασιας.

Γραφεις μονο για τη δημιουργια εντυπωσεων, και μαλιστα με τροπο ακραιο και προκλητικο.
Τον σχεδιασμο πολιτικης προστασιας που λες δεν ειναι απο πισω Δ.Υ???????? οταν λοιπον ολο το συστημα ειναι και μαλιστα φτανουμε και σε σημειο απο καποιους Δ.Υ να υποφερουν και να π[ληρωνουν αλλοι τα σπασμενα σε αυτον τον τοπο ε...... οχι δεν γραφω για δημιουργια εντυπωσεων........... και φυσικα δεν εδωσα με το γραψιμο μου προκλητικο υφος και ακραιο, αλλα νταξ καταλαβα!!!!!!!!
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα...
Αλλα να σου πω πατριδα διοτι βλεπω οτι εισαι απο Θεσσαλονικη, μπορεις να δικαιολογησεις τα χτεσινα και τα σημερινα στην περιφεριακη????????
Και για να τα εχουμε καλα με μερικους εδω μεσα, δεν τα εχω με ολους τους Δ.Υ υπαρχουν ειπαμε και διαμαντια..... αλλα οταν βλεπω Δ.Υ να ειναι και φυσικα οργανο της ταξης 2 μεσα στο περιπολικο και 2 να ξυνουν με σπατουλα τον παγο......... τρελα λεμε

Στην πορτα μας μπροστα και στο πεζοδρομιο μας, την ευθηνη την εχουμε εμεις. Ετσι κανουν στας Ευρωπης......

Και φυσικα να γραφει οτι μερικη υπαλληλοι Δ.Υ δεν δουλευουν με χιονοπτωσεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Για πες μου απο 15:00 εως 07:00 Δ.Υ δεν υπαρχουν σε θεσεις ασφαλειας????

-Γ@μώτη μου, έριξαν αλάτι στους δρόμους, πάει το αυτοκίνητο πρέπει να το ξανά-πάω για πλύσιμο.
-Ναι, αλλά εδώ που έπρεπε δεν έριξαν αλάτι!

Στη γερμανία χαμός, αεροδρόμια,δρόμοι όλα στο πάγο τους έπιασε ο χιονιάς..
Θα διώξουν υπαλλήλους? θα τους :smash: τα κεφάλια?