Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Στην πορτα μας μπροστα και στο πεζοδρομιο μας, την ευθηνη την εχουμε εμεις. Ετσι κανουν στας Ευρωπης......

Και φυσικα να γραφει οτι μερικη υπαλληλοι Δ.Υ δεν δουλευουν με χιονοπτωσεις

Το γνωρίζω καλά γιατί έχω ζήσει σε κάποιες χώρες εις τας Ευρώπας.
Αν γνώριζε ο κόσμος, πως λειτουργούν εκεί (πχ γερμανία 17 άτομα ανά θάλαμο νοσοκομείου για οικονομία στις νοσοκόμες) θα έβγαζε το σκασμό και θα έπαυε να παραπονιέται.
Εδώ βέβαια αν και δική μας οι ευθύνη να καθαρίζουμε το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι μας, δεν θυμάμαι και κανένα να το έκανε..
Αντίθετα θυμάμαι πολύ καλά να βάζουν το στρατό να καθαρίζει τα πεζοδρόμια στα Β.Π. πριν λίγα χρόνια.
Το κράτος φταίει λέμε και οι Δ.Υ.

Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Στη γερμανία χαμός, αεροδρόμια,δρόμοι όλα στο πάγο τους έπιασε ο χιονιάς..
Θα διώξουν υπαλλήλους? θα τους :smash: τα κεφάλια?
Γερμανια το χιονι που εχει αν το ειχε στο Ελλαντα 2 χρονια τα Δ.Υ καπουτ.......
Στο Γερμανια Δ.Υ γιοκ κεφαλι αλλα απο εκει που ηρθε.......φαστεϊννννν hercoulis?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Το γνωρίζω καλά γιατί έχω ζήσει σε κάποιες χώρες εις τας Ευρώπας.
Αν γνώριζε ο κόσμος, πως λειτουργούν εκεί (πχ γερμανία 17 άτομα ανά θάλαμο νοσοκομείου για οικονομία στις νοσοκόμες) θα έβγαζε το σκασμό και θα έπαυε να παραπονιέται.
Εδώ βέβαια αν και δική μας οι ευθύνη να καθαρίζουμε το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι μας, δεν θυμάμαι και κανένα να το έκανε..
Αντίθετα θυμάμαι πολύ καλά να βάζουν το στρατό να καθαρίζει τα πεζοδρόμια στα Β.Π. πριν λίγα χρόνια.
+1

Άραγε οι υπάλληλοι της Βουλής είναι στη λίστα των Δ.Υ που δικαιολογούμε; :p
Πρώην βουλευτές που έφαγαν μούτζα από το λαό, οι γυναίκες τους, τα ανήψια τους, τα παιδιά τους...
1340 άτομα, κάποια εκ των οποίων δεν έχουν δει καν πως είναι το γραφείο τους.
(Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τα λένε, όχι εγώ!)

Ή οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ;
Του 9.84 μήπως;

Μόνο αυτοί είναι οι κουβάδες με τα ανηψάκια; Ή απλά αυτοί έχουν τόσα πολλά που ξεχείλισαν;

Ας μην συγκρίνουμε τον υπάλληλο των 700 ευρώ με τα ανηψάκια.
Το να λέμε απλά "Ο Δημόσιος υπάλληλος", ο ένας έχει στο μυαλό του τον δάσκαλο στο τάδε χωριό και ο άλλος τον υπάλληλο της Βουλής που δεν έχει πάει ποτέ στο γραφείο του, δεν γίνεται συζήτηση.
Σαν να λέμε "Ο Ιδιωτικός υπάλληλος" και ο ένας σκέφτεται κάποιον που σκίζεται στη δουλειά για 12 ώρες και ο άλλος την ξανθιά στο τάδε γραφείο που όποτε θυμηθεί να πάει στη δουλειά της παίρνει μία πίπα (herb) στο αφεντικό και τη συγχωρεί.

Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Τον σχεδιασμο πολιτικης προστασιας που λες δεν ειναι απο πισω Δ.Υ???????? οταν λοιπον ολο το συστημα ειναι και μαλιστα φτανουμε και σε σημειο απο καποιους Δ.Υ να υποφερουν και να π[ληρωνουν αλλοι τα σπασμενα σε αυτον τον τοπο ε...... οχι δεν γραφω για δημιουργια εντυπωσεων........... και φυσικα δεν εδωσα με το γραψιμο μου προκλητικο υφος και ακραιο, αλλα νταξ καταλαβα!!!!!!!!
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
Καληνύχτα...
Αλλα να σου πω πατριδα διοτι βλεπω οτι εισαι απο Θεσσαλονικη, μπορεις να δικαιολογησεις τα χτεσινα και τα σημερινα στην περιφεριακη????????
Και για να τα εχουμε καλα με μερικους εδω μεσα, δεν τα εχω με ολους τους Δ.Υ υπαρχουν ειπαμε και διαμαντια..... αλλα οταν βλεπω Δ.Υ να ειναι και φυσικα οργανο της ταξης 2 μεσα στο περιπολικο και 2 να ξυνουν με σπατουλα τον παγο......... τρελα λεμε

δεν δικαιολογώ τίποτε. Τα χθεσινά και τα σημερινά δεν τα ξέρω διότι είμαι στη Σόφια. Τη Δευτέρα έφυγα... . Ο,τι έγινε κακώς έγινε και θα έπρεπε να μη γίνει. Αλλά εκείνο που σου λέω και δεν βλέπω να αντιδράς, είναι ότι τη Δευτέρα ήταν ίδια η κατάσταση και στις Ε.Ο. (τις ιδιωτικές). Εκεί όμως δεν έπαιξε κανένα ρεπορτάζ... έτσι δεν είναι;;;

Άραγε οι υπάλληλοι της Βουλής είναι στη λίστα των Δ.Υ που δικαιολογούμε; :p
Πρώην βουλευτές που έφαγαν μούτζα από το λαό, οι γυναίκες τους, τα ανήψια τους, τα παιδιά τους...
1340 άτομα, κάποια εκ των οποίων δεν έχουν δει καν πως είναι το γραφείο τους.
(Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τα λένε, όχι εγώ!)

Ή οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ;
Του 9.84 μήπως;

Εργάστηκα 10 χρόνια στο Μακεδονικό Πρακτορείο (παραιτήθηκα το 2004) και γνώριζα καλά και όσα συνέβαιναν και στο Αθηναικό. Από όσους εργαζόμενους γνωρίζω στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (πλέον ΑΜΠΕ) δεν υπάρχει ούτε ένας στη σχετική λίστα (με τις μεικτές αποδοχές). Όσοι αναφέρονται στο κείμενο αυτό, που είναι πραγματικό, είναι βύσματα πολιτικών ή άλλων δημοσιογράφων. Εντάξει υπάρχουν και δυο ρουφιάνοι. Ο μόνος που δεν είναι βύσμα, και μπορεί να δικαιολογεί τις αυξήσεις, είναι ο φωτογράφος ο Βαρδουλάκης.

Οι πραγματικοί εργαζόμενοι, αυτοί που πηγαίνουν στις εκδηλώσεις και μετά στο Πρακτορείο για πολλές ώρες απουσιάζουν από την παρούσα λίστα. Ακόμη και ο Χρήστος Μάτης, που είναι συνδικαλιστής και μέλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Αμ δεν θα βγούμε και φέτος στις πηγές Αώου με τον άλλονα;
Μάντεψε ποιον θα βάλουμε να μας αλλάζει τις αλυσίδες.

Χιντ: αρχίζεις επειγόντως εξάσκηση!

:flipout:

Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

... Αλλά εκείνο που σου λέω και δεν βλέπω να αντιδράς, είναι ότι τη Δευτέρα ήταν ίδια η κατάσταση και στις Ε.Ο. (τις ιδιωτικές). Εκεί όμως δεν έπαιξε κανένα ρεπορτάζ... έτσι δεν είναι;;;

Κανεις και συ κατι ερωτησεις δυσκολες αδερφε, πολυ δυσκολες...

Οι πραγματικοί εργαζόμενοι, αυτοί που πηγαίνουν στις εκδηλώσεις και μετά στο Πρακτορείο για πολλές ώρες απουσιάζουν από την παρούσα λίστα. Ακόμη και ο Χρήστος Μάτης, που είναι συνδικαλιστής και μέλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακριβώς αυτό.
Οι πραγματικοί εργαζόμενοι.
Γιατί σίγουρα υπάρχουν σε έναν τέτοιο οργανισμό, μιας και κάποιος πρέπει να παράγει έργο.
Πραγματικοί εργαζόμενοι ίσως να μην υπάρχουν σε κάτι ΜΚΟ που παίρνουν εκατομμύρια για να σώσουν την λαχανί αρκούδα της Μασαχουσέτης.
Σε καμία περίπτωση δεν τσουβαλιάζω τους εργαζόμενους του ΑΜΠΕ, του 984 ή της Βουλής.
Σίγουρα κάποιοι από αυτούς έχουν μπει εκεί για να δουλέψουν.
Και μπορεί αυτοί που δουλεύουν, να μην αμείβονται, όλοι μαζί, όσο ένα ανηψάκι.

Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Γερμανια το χιονι που εχει αν το ειχε στο Ελλαντα 2 χρονια τα Δ.Υ καπουτ.......
Στο Γερμανια Δ.Υ γιοκ κεφαλι αλλα απο εκει που ηρθε.......φαστεϊννννν hercoulis?????

αφού θες να το συνεχίσουμε...
Κάνε κανα ταξιδάκι στο Πήλιο, ξέρεις καμια φορά τυχαίνει να έχει και 2 μέτρα χιόνι, αλλά ο δρόμος καθάρος.. και ας μην είναι σαν της Γερμανίας.
Και αν ακούσεις δυνατό θόρυβο μέσα στη νύχτα, μην ανυσηχείς, θα είναι η πολιτική προστασία, σου καθαρίζουν το δρόμο με μηχανήματα όχι σαν αυτά της γερμανίας όμως.
Δ.Υ είναι, από μισθό τι θα παίρνουν άραγε ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

δεν δικαιολογώ τίποτε. Τα χθεσινά και τα σημερινά δεν τα ξέρω διότι είμαι στη Σόφια. Τη Δευτέρα έφυγα... . Ο,τι έγινε κακώς έγινε και θα έπρεπε να μη γίνει. Αλλά εκείνο που σου λέω και δεν βλέπω να αντιδράς, είναι ότι τη Δευτέρα ήταν ίδια η κατάσταση και στις Ε.Ο. (τις ιδιωτικές). Εκεί όμως δεν έπαιξε κανένα ρεπορτάζ... έτσι δεν είναι;;;
Εκει αγαπητε ας βγαλουν τα ματια τους τα αφεντικα της εταιριας και αντιδρω και εδω διοτι πληρωνω διοδια..... θα προσπαθησω να απανταω σε ολους σας με τροπο, διοτι το υποσχεθηκα στο φορουμ και φυσικα στον κ.Ντιπιε. Θα προσπαθησω να κανω κουβεντα με ολους τους Δ.Υ του φορουμ, αλλα δεν θελω γκρινια νταξ!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Εκει αγαπητε ας βγαλουν τα ματια τους τα αφεντικα της εταιριας και αντιδρω και εδω διοτι πληρωνω διοδια..... θα προσπαθησω να απανταω σε ολους σας με τροπο, διοτι το υποσχεθηκα στο φορουμ και φυσικα στον κ.Ντιπιε. Θα προσπαθησω να κανω κουβεντα με ολους τους Δ.Υ του φορουμ, αλλα δεν θελω γκρινια νταξ!!!!!

Προσπαθώ να βγάλω το νόημα από την τελευταία σου πρόταση...μάταια.Ή μάλλον, αυτό που καταλαβαίνω δεν μου αρέσει καθόλου.Θα συνεχίσω να προσπαθώ λοιπόν κι εγώ....

μην ανυσηχείς, θα είναι η πολιτική προστασία, σου καθαρίζουν το δρόμο με μηχανήματα όχι σαν αυτά της γερμανίας όμως.
Δ.Υ είναι, από μισθό τι θα παίρνουν άραγε ???
Παμε λοιπον αφου το πας και εσυ ετσι, οταν το κρατος ειχε φραγκα τοτε ολα οκ ετσι???? τωρα που το μπαταρανε ενοχλουντε για χαμηλο μισθο ετσι????? οταν σας λεγαμε παντε στης καλπες, Δ.Υ στης παραλιες και στα καφε........ με μισθους που ουτε καν εγω δεν θα βγαλω το μηνα ποτε μου στη ζωη. Δ.Υ πρεπει να εχει μισθο υψηλο, τι να λεμε τωρα ετσι!!!!!! θελει σπιτι μαζονετα, αμαξι, ταξιδια, γουστα, και ζωη ωραια....... εγω αυτα βλεπω και λεω σπασιμο κεφαλια!!!!!! δανεια στα δανεια, φουσκες στης φουσκες..... τωρα!!! παπαλα.....
ε το λοιπον ενα εχω να πω ξεκαθαρα, δεν μπορει ενας Δ.Υ να κανει ζωη εις βαρος μας............ φαγαν φαγαν τωρα ελθεν η ωρα να πληρωσουν τα σπασμενα, αλλα το κακο ειναι οτι δεν λεν να βαλουν το κεφαλι κατω και εκει παλι το δικο τους.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Προσπαθώ να βγάλω το νόημα από την τελευταία σου πρόταση...μάταια.Ή μάλλον, αυτό που καταλαβαίνω δεν μου αρέσει καθόλου.Θα συνεχίσω να προσπαθώ λοιπόν κι εγώ....
Ειναι ο τροπος που γραφω για αυτο, νταξ σιγα σιγα θα καταλαβεις.Συνεχεισε εσυ την προσπαθεια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Παμε λοιπον αφου το πας και εσυ ετσι, οταν το κρατος ειχε φραγκα τοτε ολα οκ ετσι???? τωρα που το μπαταρανε ενοχλουντε για χαμηλο μισθο ετσι????? οταν σας λεγαμε παντε στης καλπες, Δ.Υ στης παραλιες και στα καφε........ με μισθους που ουτε καν εγω δεν θα βγαλω το μηνα ποτε μου στη ζωη. Δ.Υ πρεπει να εχει μισθο υψηλο, τι να λεμε τωρα ετσι!!!!!! θελει σπιτι μαζονετα, αμαξι, ταξιδια, γουστα, και ζωη ωραια....... εγω αυτα βλεπω και λεω σπασιμο κεφαλια!!!!!! δανεια στα δανεια, φουσκες στης φουσκες..... τωρα!!! παπαλα.....
ε το λοιπον ενα εχω να πω ξεκαθαρα, δεν μπορει ενας Δ.Υ να κανει ζωη εις βαρος μας............ φαγαν φαγαν τωρα ελθεν η ωρα να πληρωσουν τα σπασμενα, αλλα το κακο ειναι οτι δεν λεν να βαλουν το κεφαλι κατω και εκει παλι το δικο τους.......

αρκετά, δεν νομίζεις ?

τέτοιες τοποθετήσεις, περί σπάσιμου κεφαλιών, είναι απαράδεκτες ...

πιστεύω να μην χρειαστεί να επανέρθουμε ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Ναι φίλε όλα τα παραπάνω, τα θέλω. Όπως τα θέλει ο οποιοσδήποτε. Είτε είναι ταπεινός υπάλληλος κάπου είτε μεγαλοστέλεχος. Όλοι άνθρωποι του θεού είμαστε, όλοι μας έχουμε (άκυρο.. είχαμε) φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο ή πολύ καλύτερο. Και το σέβομαι για όλους....

Και για τους φίλους μου που είναι πωλητές σε εταιρίες και τώρα ζορίζονται πολύ, αλλά για πολλά χρόνια κέρδιζαν τουλάχιστον 3 φορές όσα εγώ, και για το φίλο μου το Νίκο που το 1996 είχε βάλει γραμμάτιο 686.000 το μήνα για να αποπληρώσει το φορτηγό του και παράλληλα ζούσε και την οικογένειά του κατεβάζοντας κάθε μέρα φρούτα από Νάουσα στην Αθήνα, και τώρα δεν ξέρει τί να τα κάνει τα φορτηγά, τον αδελφό μου, που ως πλασιέ λιπαντικών τελείωνε μέχρι το 2005 στις 11.00-12.00 καθημερινά και μου έκανε πλάκα που εγώ συνέχιζα μέχρι αργά το βράδυ, τη νονά του μικρού μου γιου που είναι στην Πειραιώς και κερδίζει 60% περισσότερο από τον σύζυγό της που είναι καθηγητής στην Κτηνιατρική.

Αλλά το ίδιο ισχύει και για τους πρώην φοιτητές μου που είναι άνεργοι. Για την Αλέκα που εργάζεται 38 ώρες την εβδομάδα και παίρνει σταθερά στο χέρι 360 ευρώ το μήνα, χωρίς ασφάλιση. Για τη Γιώτα που εργάζεται σε μπαράκι, κερδίζει 800 ευρώ, αλλά δεν ξέρει τί θα πει μέρα. Για τον Πέτρο που μην αντέχοντας άλλο την αδικία έγινε μοναχός.

Αλλά και για την Ιουλία που έφυγε πριν ένα χρόνο για τη Βιέννη και τώρα εργάζεται στη Suddeutsche Zeitung (παράρτημα Αυστρίας) με 2800 ευρώ το μήνα και ασφάλιση. Τον... που είναι διπλωμάτης στο διπλωματικό σώμα της Μάλτας. Και τον Μίλτο που άνοιξε δικό του κατάστημα στην Πράγα.

Όλοι έχουν όνειρα.... και όλοι πρέπει να έχουν όνειρα. Και όλοι αξίζουν να έχουν όνειρα. Έχουν κάθε δικαίωμα ννα μπορούν να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια, να έχουν το δικό τους σπίτι, να αγοράσουν αυτοκίνητο, να πάρουν τηλεόραση 50άρα όπως εκατοντάδες μέλη εδώ μέσα, να μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

δεν κατάλαβα, από πότε όλα αυτά ποινικοποιήθηκαν;;;;

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

@ΒΛΑΣΙΔΗΣ
Dear suzakias,

You have received a warning at AVClub.

Reason:
-------
Απρεπή γλώσσα
Εγω τωρα γιοκ γραψω αλλο.....γιατι μετα κανω μπανιο. Εντω πολυτεχνειο καλο βραδυ.........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Ααα! Όλα κι όλα!
Ο ΔΥ έχει σταθερή δουλειά βρέξει χιονίσει οπότε δεν πρέπει να έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις.
Στην καλύβα και πολύ του είναι. Ορίστε μας!

Εγώ μπορεί να αστειεύομαι αλλά φοβάμαι πως υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως έτσι έπρεπε να είναι.
Και δεν είμαι ΔΥ.