Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Ο κ. Σαμαράς, ρωτήθηκε για δηλώσεις συνδικαλιστών της ΠΟΕ - ΟΤΑ και χρησιμοποίησε μάλιστα και ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου, το : "Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες".

Εμφανώς οργισμένος ο πρωθυπουργός είπε: "Οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμιά τους. Και να είναι σίγουροι ότι θα τα χάσουν. Εμείς προχωράμε".

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=180219&catid=9

Υ.Τ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!

Ο κ. Σαμαράς, ρωτήθηκε για δηλώσεις συνδικαλιστών της ΠΟΕ - ΟΤΑ και χρησιμοποίησε μάλιστα και ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου, το : "Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες".

Εμφανώς οργισμένος ο πρωθυπουργός είπε: "Οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμιά τους. Και να είναι σίγουροι ότι θα τα χάσουν. Εμείς προχωράμε".

http://www.left.gr/article.php?id=17238#.UMs-9GGvBjo.facebook

Η Σ. Σακοράφα για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με τους υπαλλήλους των Δήμων

Δυστυχώς όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Σουζάκια, αυτοί θα προχωράνε κι εμείς θα υποχωρούμε. Γιατί οι περισσότεροι είναι σαν τον Σουζάκια.

Αυτό με τα πρηκτρολόγια και η αντιστοίχηση που έκανε ο souzakias παντως ειναι ολα τα λεφτά...Ρε που μπλέξαμε.:Banane0::Banane0::Banane0:

Ποιός μιλάει???

Θέλουν και σπάσιμο τα κεφάλια κιόλας τών Δ.Υ...

Θα σκιστεί κανά καλσόν.

Ο Μανιτάκης το πολιτικό υποχείριο τού Σαμαρά έγραφε αυτά το 2010 ως Συνταγματολόγος..

Αμα εισαι ΔΗΜ.ΑΡ ομως κολλάς στον Βορίδη.

Η πολιτική αλητεία σε ολο της το μεγαλείο..
Απο άρθρο του ,τού 2010 οπου επιχειρηματολογούσε υπέρ της μονιμότητας .

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=537246

Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Ο Μανιτάκης το πολιτικό υποχείριο τού Σαμαρά έγραφε αυτά το 2010 ως Συνταγματολόγος..

Αμα εισαι ΔΗΜ.ΑΡ ομως κολλάς στον Βορίδη.

Η πολιτική αλητεία σε ολο της το μεγαλείο..
Απο άρθρο του ,τού 2010 οπου επιχειρηματολογούσε υπέρ της μονιμότητας .

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=537246

αυτό το γκρέμισμα, αυτή η κατακρήμνιση στον καιάδα της ανυποληψίας για τους περισσότερους, δήθεν διανοούμενους ,ανθρώπους των γραμμάτων και πανεπιστημιακούς, είναι η πιό αποκαλυπτική συνέπεια των καιρών μας. (Τα λέγαμε άλλωστε και για την Αρβελέρ). Οποία αντίθεση με τον συνταγματολόγο Μάνεση που είχε προτρέψει τους φοιτητές του κατά την επιβολή της δικτατορίας να βγούν στον δρόμο γιατί εκεί είναι η θέση τους.

Οπότε τι να σου κάνει κι ο Σουζάκιας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

αυτό το γκρέμισμα, αυτή η κατακρήμνιση στον καιάδα της ανυποληψίας για τους περισσότερους, δήθεν διανοούμενους ,ανθρώπους των γραμμάτων και πανεπιστημιακούς, είναι η πιό αποκαλυπτική συνέπεια των καιρών μας. (Τα λέγαμε άλλωστε και για την Αρβελέρ). Οποία αντίθεση με τον συνταγματολόγο Μάνεση που είχε προτρέψει τους φοιτητές του κατά την επιβολή της δικτατορίας να βγούν στον δρόμο γιατί εκεί είναι η θέση τους.

Οπότε τι να σου κάνει κι ο Σουζάκιας.

O δε Μάνεσης ειχε πεί και τα χειρότερα για τον μαθητή του Βενιζέλο και δικαιώθηκε .................

Αυτό με τα πρηκτρολόγια και η αντιστοίχηση που έκανε ο souzakias παντως ειναι ολα τα λεφτά...Ρε που μπλέξαμε.:Banane0::Banane0::Banane0:

Ποιός μιλάει???

Θέλουν και σπάσιμο τα κεφάλια κιόλας τών Δ.Υ...

Θα σκιστεί κανά καλσόν.
Εγω καλσον δεν θελω.......... και δεν θα δωσο εγω λογαριασμο σε κανεναν αν ειμαι πανω στο pc...... δεν ειμαι Δ.Υ αλλα παμε να το δουμε και απο την αλλη μερια. Εσυ που εισαι στο δικο σου γραφειο μπορει να σου την πει καποιος????? φυσικα οχι διοτι δεν κανεις καταχρηση χρηματων αλλων προσωπων. Τι δεν καταλαβαινεις??

Αυτο το θεματάκι στις ''ανακοινώσεις'' περι ban τι γελοιότητα ήταν?? ..Ανοίγουμε μιά παπαριά έτσι γιά δημιουργία εντυπώσεων έτσι??
Οχι, διοτι λαθος καταλαβες. Και εξεφρασα ενα προβλημα που ειχα, που το κακο??? τεσπα, εσυ εισαι ο αλανθαστος του φορουμ σκιουσμι........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Καταρχήν για τσέκαρε τα ποστ...Είμαι στο club απο το 2006 και είσαι απο το 2008..Για κανε μια συγκριση να δεις ποιος εχει σβησει τα δαχτυλικα του αποτυπώματα πανω στα πληκτρα....

Δεύτερον...Δούλευα για 9 ώρες την ημέρα κάθε μέρα (συν τα Σαββατοκυριακα) ,μέχρι που αυτοί που σας έφτιαξαν τα εξοχικά αποφάσισαν ότι μαζί τα φαγαμε,γι αυτο τις γενικεύσεις κράτα τες για την πάρτη σου...

Τώρα με τα υπόλοιπα δεν θα ασχοληθώ.....Να πεινάσουν όλοι εκτός από σένα και τα παιδιά σου είναι το ζουμί απ τα λεγόμενά σου....

Και που σαι...Τα δορυφορικά και γενικά την τηλεόραση,τα έχω χεσμένα....Εκεί που φτύνω δεν γλύφω...Ποτέ...

(Ασε να το φαω εγω το μπαν)...
Μας εφτιαξαν τα εξοχικα??????????????????????????? πλακα μας κανεις τωρα???? αν απο τα λεγομενα μου καταλαβες να πεινασουν τα δικα σας παιδια και τα δικα μου να εχουν, αστο διοτι εισαι εκτος...... το τι εχεις χεσμεν@ εσυ δεν μας πεφτει λογος. Βρε θα γλειψεις αν πανε ετσι τα οικονομικα...
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν βαζουμε μυαλο στην Ελλαδα.

Βλεπω τα σκουπιδια στην Θεσσαλονικη και λεω μα καλα Δ.Υ περιμεναν της γιορτες??????? αυτα ειναι τα χαλια μας και μας βλεπουν εξω. Δ.Υ αν οχι ολοι αλλα βλεπω μερικους θελουν να τα εχουν ολα. Αντε μην παρω φορα και πω και αλλα τωρα.

φόρα ?

κι άλλη ?

δλδ όταν λες οτι θα πάρεις ένα σφυρί για να σπάσεις τα κεφάλια των ΔΥ δεν έχεις πάρει φόρα ?
και πολύ μάλιστα ...

Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

και τετραγωνη...

Και ο ηλιος κανει ορθογωνια τροχια γυρω της...

Σκοταδιστες...
Εχει αποδειχτει οτι δεν ειναι ορθογωνια. Στις γωνιες σπινιαρει.
Superfly ασ'τον Πρατσετ κατω, εδω μιλαμε επιστημονικα.

Δημόσιοι υπάλληλοι...
Συγχαρητήρια στους ήρωες γιατρούς...
[video]http://www.guardian.co.uk/world/greek-election-blog-2012/video/2012/jun/15/greece-hospital-austerity-cuts-video[/video]

φόρα ?

κι άλλη ?

δλδ όταν λες οτι θα πάρεις ένα σφυρί για να σπάσεις τα κεφάλια των ΔΥ δεν έχεις πάρει φόρα ?
και πολύ μάλιστα ...
Και έρχομαι στο προκείμενο: Παρεξήγησες την έννοια του θα (σπάσεις τα κεφάλια) των ΔΥ.

Re: Απάντηση: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Δημόσιοι υπάλληλοι...
Συγχαρητήρια στους ήρωες γιατρούς...
[video]http://www.guardian.co.uk/world/greek-election-blog-2012/video/2012/jun/15/greece-hospital-austerity-cuts-video[/video]

Γιατί συγχαρητήρια?
Επειδή με προσωπικό κόστος (ψυχικό και υλικό) κάνουν ότι μπορούν να σώσουν ανθρώπους?

Σπάσιμο το κεφάλι! έτσι για πλάκα.

ΥΓ. Το 2011 ο πατέρας μου μπήκε σε νοσοκομείο 4 φορές από αυτές την πρώτη φορά έμεινε στην εντατική 17 ημέρες. Αυτά που δείχνει το βίντεο, όχι μόνο είναι αληθινά, αλλά ίσως και λίγα.
Του φέρθηκαν ανθρώπινα και τον φροντίσανε πολύ, παρόλες τις ελλείψεις και τις δυσκολίες. Οι ευχαριστίες μου και ένα κουτί γλυκά για το προσωπικό ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω για αυτούς τους ανθρώπους.
Πιστέψτε με, ένα θερμό "ευχαριστώ" σημαίνει πολλά για αυτούς και τους δίνει δύναμη. Μη ξεχνάτε να το κάνετε!

Re: Απάντηση: Re: Δημόσιος Τομέας - Υπάλληλοι

Και έρχομαι στο προκείμενο: Παρεξήγησες την έννοια του θα (σπάσεις τα κεφάλια) των ΔΥ.

το είπες μία - το είπες δύο .... είπες κι άλλες "ομορφιές"

και "απειλείς" οτι θα πάρεις φόρα να πεις κι άλλα ?

μάλλον εσύ έχεις παρεξηγήσει το βήμα που σου δίνεται στον χώρο αυτό ....

Superfly ασ'τον Πρατσετ κατω, εδω μιλαμε επιστημονικα.

Τι,ο Πρατσετ δεν μιλαει επιστημονικα?
Και γω που νομιζα οτι η Ζωη στο Δισκο ηταν ρεαλιστικη απεικονηση του σημερα....:ADFADF1:

Εγω καλσον δεν θελω.......... και δεν θα δωσο εγω λογαριασμο σε κανεναν αν ειμαι πανω στο pc...... δεν ειμαι Δ.Υ αλλα παμε να το δουμε και απο την αλλη μερια. Εσυ που εισαι στο δικο σου γραφειο μπορει να σου την πει καποιος????? φυσικα οχι διοτι δεν κανεις καταχρηση χρηματων αλλων προσωπων. Τι δεν καταλαβαινεις??

Οχι, διοτι λαθος καταλαβες. Και εξεφρασα ενα προβλημα που ειχα, που το κακο??? τεσπα, εσυ εισαι ο αλανθαστος του φορουμ σκιουσμι........

Ρε αντε και παράτα μας λαθρόβιε εδω μέσα για χρόνια..Ο μοναδικός λόγος πού εχουν επιτραπεί τόσο καιρό ολα αυτά τα τραγελαφικά ειναι ένας και μοναδικός...

Πώς είναι ανάλογα αυτουνού που τα εκστομίζει και δεν λαμβάνονται στην ουσία υπ´'όψιν.

Last edited:
Μια χαρά τα λέει ο Πράτσετ...
Εγώ βλέπω και τη χελώνα της Γερμανίας που έρχεται από πίσω μας...