Δημοτικές Εκλογές

Πάω και εγώ σιγά-σιγά. Ελπίζω να μη με τσιμπίσουν.

Αν και με βλέπω να κάθομαι μιας και η σύζυγος είναι γραμματέας και οπότε θα αργήσει...

Ίδωμεν...-bye-

Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Πάω και εγώ σιγά-σιγά. Ελπίζω να μη με τσιμπίσουν.

Αν και με βλέπω να κάθομαι μιας και η σύζυγος είναι γραμματέας και οπότε θα αργήσει...

Ίδωμεν...-bye-

-bye-

Τέτοια λέγε μου.....:FSGSFGS4::slapface:

Το δικό μου εκλογικό τμήμα, άδειο πάντως....

Και εδώ χαλαρά είναι..Καί μάλλον μέ αυξημένη αποχή.
Οπως και νάχει έτσι και αλλοιώς η μάχη θά κριθεί στούς δρόμους κάποια στιγμή.

Πάντως οι έως τώρα άτυπες εκτιμήσεις μιλάνε γιά σημαντική αποχή..
Δηλαδή βούτυρο στό ψωμί τών Καθεστωτικών.

E ναι δεν τους εφτανε η μαρμελαδα , ηθελαν και το βουτηρο για πιο πληρη γευση.

Η μαρμελάδα όχι, η κοινή λογική ναι...

Είναι πολύ σημαντικότεροι για τα λαμόγια οι 6 εκατομμύρια απέχοντες, που θα επιτρέψουν στα 2 εκατομμύρια που τα λαμόγια με πολύ κόπο και ρουσφέτια μάζεψαν, να χαρακτηριστουν πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Στην επαρχία - και εκεί που ήμουν, αλλά και με φίλους που μίλησα από την υπόλοιπη Πελοπόννησο υπάρχει αποχή από τους μόνιμους κάτοικους αλλά όχι από τους ετεροδημότες.

Η κίνηση ήταν αρκετή και όσα χωριά πέρασα στην διαδρομή μου ήταν γεμάτα...

Το ευχάριστο της διαδρομής ήταν το καινούργιο κομμάτι από Τρίπολη έως Παραδείσια, η διαδρομή γίνεται για πλάκα πλέον και ειδικά όταν θα τελειώσει και το κομμάτι της Καλαμάτας...

Ξερεις τι με εντυπωσιαζει σε αυτες τις αυθερετες αποψεις που μαλιστα βασιζονται στη λογικη;
Οτι καποιοι θεωρουν σιγουρο πως τα εξι εκατομμυρια απεχοντες ( αν υποθεσουμε πως τοσοι ειναι) θα επελεγαν διαφορετικα απο τον τροπο που επιλεγουν τα δυο εκατομμυρια.
Πολυ ευκολα ξεχναμε πως επι παρα πολλα χρονια ( τοτε που δεν υπηρχε ουτε κατα διανοια θεμα αποχης) ολοι μαζι επιλεγαμε τα λαμογια που θα μας κυβερνησουν.
Και στις επομενες εκλογες που θα ειναι βουλευτικες και η αποχη θα ειναι πολυ μικροτερη απο τη σημερινη, παλι τα ιδια λαμογια θα παρουν την εξουσια στα χερια.

Στο Δήμο Βριλησσίων πάντως οι πολίτες δηλώνουν την παρουσία τους δυναμικά....απ 'ό,τι μαθαίνω απο φίλη στην εφορευτική επιτροπή και απ 'οσο είδα όσο έκατσα εκεί.....

Το εκλογικο μου τμημα ηταν τελειως αδειο. Ειπα πρωι ειναι ακομα (11:00). Μετα απο 2 ωρες ξαναπηγα τη γυναικα μου και παλι αδεια ολα. Το πιο σημαντικο που προσεξα ειναι οτι οι καλπες μεσα ειχαν ελαχιστους φακελους.

Ειμαι οντως περιεργος να δω ποσοστα αποχης...

Ή "αντισυστημική" αποχή νικητής τών εκλογών !!!!

Ή κατοχική κυβέρνηση ,διά στόματος Γιώργου, θά ερμηνεύσει σέ λιγο τό εκλογικό αποτέλεσμα..

Ή μαρμελάς αντιστάθηκε αλλά τό βούτυρο παρουσιάστηκε αυτοβούλως..

Ή συνέχεια γιά άλλη μιά φορά στούς δρόμους*.

*Θεού θέλοντος καί καναπέως επιτρέποντος πάντα..