Δημοτικές Εκλογές

Τωρα, το να ειναι το μεγαλυτερο μερος των απεχοντων, ετεροδημοτες, που ειτε δεν εχουν λεφτα για βενζινες, ειτε δεν εχουν που να αφησουν το σκυλο, μαλλον δεν παιζει για κανεναν, ετσι....? Δεν εχει καμμια γοητεια ή μυστηριο...:grandpa:

Ωραία σκέψη δε λέω...Έλα όμως που το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής το έχουν οι Δήμοι Αθήνας και Θεσ/νίκης στους οποίους ο αριθμός ετεροδημοτών είναι αστεία μικρός...Κάτι δεν κολλάει, δεν νομίζεις;

Καί όμως ..Πολλοί ετεροδημότες πήγαν νά ψηφίσουν και απείχαν οι ντόπιοι..
Ησαν πολλοί πού εκνευρίστηκαν από τον Μαραθωνιοδρόμο μέ τό μαύρο κολάν και τά πορτοκαλί παπούτσια καί τούς ψευτοεκβιασμούς του και πήγαν και ψήφισαν..
Αλλο βέβαια άν και παρότι γελοιοποιήθηκε μέ τήν χτεσινοβραδυνή του κωλοτούμπα,τον κάλυψαν πάλι τά παπαγαλάκια του..
Πάντως ή ώρα τού ελικοπτέρου πλησιάζει.

Οσες στρακαστρούκες και άν ριχτούν από παρακρατικούς και όσα φούμαρα καί άν μάς πουλήσει ο Παπουτσής γιά τρομοκρατία...

Last edited:
Ισως γιατί ο απλός άνθρωπος ψηφίζει χωρίς νά αναλύει βαθειά τίς διαφορές ή τήν έλλειψη αυτοκριτικής ,αλλά βλέπει απέναντί του μιά δύναμη ,πού παρά τά χίλια προβλήματα πού κουβαλάει,είναι παρούσα εκτός τών γραφείων της ,όπως συμβαίνει μέ άλλες δυνάμεις πού σπαταλούν τήν δυναμική τους σέ έναν ναρκισσιστικό αυλόγυρο...

Αν μου επιτρέπεις, και επειδή πολλά χρόνια τώρα πιστεύω ακριβώς το ίδιο, απλά να συμπληρώσω τη γνώμη μου ότι

σημαντικότατο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ακολουθώντας τον δογματισμό του, ψηφίζουν αδιαφορώντας για τις θέσεις του...
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές σε συζητήσεις οπαδοί του ΚΚΕ να μην γνωρίζουν απολύτως τίποτα για την ιστορία του, αλλά και τις τωρινές απόψεις - θέσφατα που εκφράζει...

Κλασσική περίπτωση ποδοσφαιροποίησης και εδώ...

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι προσφέρει ξεκάθαρες δίκαιες θέσεις, προς όφελος του εργαζόμενου, που μπορούν να αφομοιωθούν από ανθρώπους κάθε ηλικίας και μόρφωσης... αρκεί να είναι αριστεροί και να μην έχουν φορέσει μια ιδεολογική ταμπέλα, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν γιατί...

Αν μου επιτρέπεις, και επειδή πολλά χρόνια τώρα πιστεύω ακριβώς το ίδιο, απλά να συμπληρώσω τη γνώμη μου ότι

σημαντικότατο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ακολουθώντας τον δογματισμό του, ψηφίζουν αδιαφορώντας για τις θέσεις του...
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές σε συζητήσεις οπαδοί του ΚΚΕ να μην γνωρίζουν απολύτως τίποτα για την ιστορία του, αλλά και τις τωρινές απόψεις - θέσφατα που εκφράζει...

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι προσφέρει ξεκάθαρες δίκαιες θέσεις, προς όφελος του εργαζόμενου, που μπορούν να αφομοιωθούν από ανθρώπους κάθε ηλικίας και μόρφωσης... αρκεί να είναι αριστεροί και να μην έχουν φορέσει μια ιδεολογική ταμπέλα, χωρίς ουσιαστικά να ξέρουν γιατί...

Δέν βλέπω καμιά ποδοσφαιροποίηση,ειδικά από πολλούς ανένταχτους πού στρέφονται πρός τά εκεί γιατί δεν θέλουν νά στηρίξουν μέ την ψήφο τους(αφού επιλέγουν νά ψηφίσουν)τύπους πού η μόνη τους συμβολή είναι οντως ποδοσφαιρική ή ραδιοφωνική,τύπου κίνηση 1924 πώς την λέν.....

Ο απλός κόσμος πού στρέφεται στό ΚΚΕ ως εναλλακτικό πόλο βλέπει ότι δέν είναι πολυδιασπασμένο αλλά υπαρκτό.
Καί αυτό είναι ένα ισχυρό του χαρτί.
Ας προβληματιστούν οί πιό ψαγμένοι πού κατόρθωσαν νά διασπάσουν τήν ανανεωτική αριστερά σέ τρία αποκόμματα μιά τέτοια περίοδο.

Αλλως τε μήν ξεχνάς ότι στίς σημερινές εποχές πού ο αντικομμουνισμός γίνεται κυρίαρχη ιδεολογία τού Κράτους(βλέπε συνύπαρξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην βουλή μέ άθλιες επιθέσεις τύπου δεκαετίας τού 50)ακόμα και ότι ενισχύεται ένας χώρος πού αναφέρεται ως κομμουνιστικός αποτελεί μιά συμβολική τουλάχιστον αντίδραση απέναντι στήν κατασυκοφάντηση κάθε αντίδρασης πρός τίς καθεστωτικές δυνάμεις..

Επομένως η ενίσχυσή του μάλλον συμβολική είναι,παρά ποδοσφαιρική.
Τό γιατί βέβαια επιστρέφει ο αντικομμουνισμός τής δεκαετίας τού 50 ειναι προφανές..

Last edited:
Λάβετε υπόψην ότι αρκετοί ετεροδημότες για οικονομικούς λόγους θα μεταβούν για να ψηφίσουν μόνο τη δεύτερη κυριακή..

Η ανάλυση του αποτελέσματος είναι τόσο δύσκολη όσο και οι συνθήκες που ζούμε.

Φαίνεται πως όλοι έχουμε κάτι να πούμε και αυτό είναι το κέρδος.. Μόνο που δεν έχουμε μάθει να δουλεύουμε μαζί.. Μας προτιμούν ως μονάδες.

.Έλα όμως που το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής το έχουν οι Δήμοι Αθήνας και Θεσ/νίκης στους οποίους ο αριθμός ετεροδημοτών είναι αστεία μικρός...;

Απο που προκυπτει ομως αυτο? Δεν λεω οτι ολο το 40% της αποχης ειναι ετεροδημοτες, αλλα ενα 30ρι εγω το θεωρω πιθανο. Αν βαλεις και τους μεταναστες μεσα ειδικα...

Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Απο που προκυπτει ομως αυτο? Δεν λεω οτι ολο το 40% της αποχης ειναι ετεροδημοτες, αλλα ενα 30ρι εγω το θεωρω πιθανο. Αν βαλεις και τους μεταναστες μεσα ειδικα...

O μύθος τών απείρων μεταναστών πού ψηφίζουν έχει καταρριφθεί..
Ζήτημα άν προστέθηκαν 13000 μετανάστες στούς τελευταίους εκλογικούς καταλόγους.

Re: Απάντηση: Δημοτικές Εκλογές

Στις 5/5 γνώρισα άλλους 200.000 περίπου τους οποίους κάποιοι, "δημοκράτες" και "σοβαροί", εντός και κυρίως εκτός φόρουμ, λίγο-πολύ τους ονόμασαν ως ηθικούς αυτουργούς και συνενόχους των θανάτων στη Marfin. Δυστυχώς κάποιοι (φυσιολογικά) "ψάρωσαν", άλλοι φοβήθηκαν και γενικά κόπηκε η φόρα. Ελπίζω να το σκέφτηκαν πιο ψύχραιμα τώρα που έχουν περάσει μήνες και υπάρχει και το γαλλικό παράδειγμα που τρέχει ακόμα.
Είναι γνωστό ότι δεν είμαι ΚΚΕ, αλλά πολύ θα ήθελα να δω αυτούς που το ψήφισαν να κατεβαίνουν στο συλλαλητήριο της Δευτέρας. Τους υπόλοιπους θα ήθελα πολύ να τους δω στην πορεία της 17/11.
Θα έχουμε ευκαιρίες στο μέλλον Maestro και δυστυχώς πολλές αφορμές για να αποδειχθεί ποιος θα δικαιωθεί.

:grinning-smiley-043

Δέν βλέπω καμιά ποδοσφαιροποίηση,ειδικά από πολλούς ανένταχτους πού στρέφονται πρός τά εκεί γιατί δεν θέλουν νά στηρίξουν μέ την ψήφο τους(αφού επιλέγουν νά ψηφίσουν)τύπους πού η μόνη τους συμβολή είναι οντως ποδοσφαιρική ή ραδιοφωνική,τύπου κίνηση 1924 πώς την λέν.....

Ο απλός κόσμος πού στρέφεται στό ΚΚΕ ως εναλλακτικό πόλο βλέπει ότι δέν είναι πολυδιασπασμένο αλλά υπαρκτό.
Καί αυτό είναι ένα ισχυρό του χαρτί.
Ας προβληματιστούν οί πιό ψαγμένοι πού κατόρθωσαν νά διασπάσουν τήν ανανεωτική αριστερά σέ τρία αποκόμματα μιά τέτοια περίοδο.

Αλλως τε μήν ξεχνάς ότι στίς σημερινές εποχές πού ο αντικομμουνισμός γίνεται κυρίαρχη ιδεολογία τού Κράτους(βλέπε συνύπαρξη ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην βουλή μέ άθλιες επιθέσεις τύπου δεκαετίας τού 50)ακόμα και ότι ενισχύεται ένας χώρος πού αναφέρεται ως κομμουνιστικός αποτελεί μιά συμβολική τουλάχιστον αντίδραση απέναντι στήν κατασυκοφάντηση κάθε αντίδρασης πρός τίς καθεστωτικές δυνάμεις..

Επομένως η ενίσχυσή του μάλλον συμβολική είναι,παρά ποδοσφαιρική.
Τό γιατί βέβαια επιστρέφει ο αντικομμουνισμός τής δεκαετίας τού 50 ειναι προφανές..

Συμφωνούμε, απλά εγώ αναφέρθηκα στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του ΚΚΕ και όχι τους περιστασιακούς, όπως τώρα, για να διαδηλώσουν την αντίδρασή τους.

Είναι πολλοί που αυτούς (τους παραδοσιακούς) που ψηφίζουν δογματικά/οπαδικά, όπως είναι και πολλές από τις θέσεις του ΚΚΕ άλλωστε...
...έτσι μπορεί και διατηρεί σεβαστά ποσοστά και απρόσκοπτη σημαντική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, δελεάζοντας όσους ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν, όπως λες, ελλείψει εναλλακτικής λύσης (φυσικά το ΛΑκΟΣ δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ως τέτοια, όποια ποσοστά και αν αποκτήσει ή διατηρήσει).

Για την επόμενη μέρα, που αναφέρεις, πρέπει να γίνει άλλη κουβέντα, γιατί ο τρόπος που το εκφράζεις μου μοιάζει δογματικός.

Προσωπικά, αδιαφορώ ποιος θα είναι αυτός που θα ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ τις αρχές της ισονομίας, της δικαιοσύνης, της ανάπτυξης (υπέρ του πολίτη και όχι των μεγαλοκαρχαριών...), που θα γίνει μπροστάρης της άμεσης δημοκρατίας, που θα δώσει έμφαση στη μόρφωση αυτού του λαού και θα ξετινάξει από πάνω μας τα δεσμά των αγορών και του κεφαλαίου... και θα τα ΠΡΑΞΕΙ...

Βαρέθηκα τις ταμπέλες... δεν σημαίνουν πλέον τίποτα για μένα...

Θέλω έναν υπάλληλο πρωθυπουργό (ή όπως αλλιώς θα λέγεται...) που θα δουλεύει 9:00-17:00 (δεν θέλω παραπάνω, προς θεού!) και θα διαχειρίζεται τις υποθέσεις αυτής της χώρας όπως του είπε η πλειοψηφία του λαού... και αν δεν του το έχει πει να κάνει δημοψηφίσματα να μαθαίνει...

Νισάφι πια...

Ας εξασφαλίσουμε τα αυτονόητα εν έτη 2010 και μετά ας λύσουμε τις όποιες ιδεολογικές διαφορές μας σαν πολιτισμένοι άνθρωποι και όχι σαν αγροίκοι πολιτικοί χούλιγκαν... (προφανώς δεν αναφέρομαι σε κανέναν από εδώ, αλλά στους πολιτικούς φορείς και τα τσιράκια τους...)

Last edited:
H ενίσχυση της αποχής δεν δικαιολογείται, σε καμία περίπτωση, από αδυναμία προσέλευσης στις κάλπες ή προσθήκη μεταναστών στους καταλόγους...

Ο καθένας στον μικρόκοσμο που ζει, στη δουλειά του, στην παρέα, στο σπίτι έχει αυτιά και μάτια και βλέπει ποιοι απείχαν και γιατί...

Και αν δεν έχει τέτοια παραδείγματα στον κοινωνικό του περίγυρο ας ρωτήσει κάποιον άλλον που έχει... εδώ δεν έχουμε λόγους να λέμε ψέματα.. δεν εξαρτόμαστε μεταξύ μας και πολύ περισσότερο δεν γνωριζόμαστε...

Μά τό θέμα δέν είναι ένας Πρωθυπουργός πού νά εργάζεται ερήμην..τών πολιτών
Καί τούτος εδώ εργάζεται..Κάνει ταξίδια ,στηρίζει τίς Γερμανικές τράπεζες..
Εμφανίζεται συνεχώς στήν τηλεόραση μέχρις νά μάς κάνει το μυαλό ζελέ και πάει λέγοντας..
Το θέμα είναι ποιά πολιτική ακολουθείται καί υπό ποιούς όρους.

Και φυσικά εχει σημασία η κατεύθυνση μιάς κυβέρνησης ,όπως έχουν μεγάλη σημασία κάποιες έννοιες πού τείνουν νά ισοπεδωθούν..Ουτε ουδέτερο κράτος υπάρχει ούτε ιδια συμφέροντα..
Αδιαφορώ γιά ηγεσίες ''καλής διαχείρισης τού συστήματος'' πλέον γιατί απλά τέτοιες δέν υπάρχουν.

Θέλω έναν υπάλληλο πρωθυπουργό (ή όπως αλλιώς θα λέγεται...) που θα δουλεύει 9:00-17:00 (δεν θέλω παραπάνω, προς θεού!) και θα διαχειρίζεται τις υποθέσεις αυτής της χώρας όπως του είπε η πλειοψηφία του λαού... και αν δεν του το έχει πει να κάνει δημοψηφίσματα να μαθαίνει...

Τα bold με ενδιαφέρουν και μόνο αυτά...

Αν ο μορφωμένος και σωστά ενημερωμένος Έλληνας πολίτης έχει άλλη άποψη από τη δική μου, πάω πάσο... σεβόμενος την κρίση της πλειοψηφίας...

Είναι πολύ γενικά και απλοϊκά αυτά που πιστεύω... το αποδέχομαι αυτό...
απλά επίσης πιστεύω ότι αν δεν λύσουμε τα απλοϊκά στα σύνθετα θα τα κάνουμε σίγουρα σαλάτα...

Re: Απάντηση: Δημοτικές Εκλογές

Αν ο μορφωμένος και σωστά ενημερωμένος Έλληνας πολίτης έχει άλλη άποψη από τη δική μου,

.... νομίζω υπερεκτιμάς τον Έλληνα πολίτη. Καλώς ή κακώς, ούτε μορφωμένος είναι κατ'ανάγκην, ούτε σωστά ενημερωμένος. Άρα δεν είναι τόσο απαραίτητο ότι όλα αυτά που λες θα εξελιχθούν κατ'ευχήν. Θυμίζω το ποσοστό του δικομματισμού όλα αυτά τα χρόνια, όπως και την καλπάζουσα άνοδο ΛΑΟΣ και Χρυσών Αυγών... Όλα αυτά συγκεντρώνουν μερικά εκατομμύρια πολιτών... άρα όχι, ακόμη κι αν είναι μορφωμένος, πάλι δεν είναι σωστά ενημερωμένος, ή αν μη τι άλλο, δεν είναι ώριμος για να διαχειριστεί μόνος του τη μοίρα της χώρας.

Ηγέτες πάντα υπήρχαν, και θα υπάρχουν. Και η άμεση δημοκρατία θα είναι άμεση μόνο σε συγκεκριμένες φάσεις ή επίπεδα, δε γίνεται να κάνουμε καθημερινά δημοψήφισμα με 30 ναι/όχι, ούτε η απάντηση πάντα είναι ναι ή όχι. Οπότε φυσικά και χρειάζεται πολιτική οπτική, και φυσικά χρειάζεται και κάποιου είδους αντιπροσώπευση, απλά όχι εν λευκώ παράδοση της χώρας όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Πάντα θα υπάρχουν κόμματα, και πάντα μέσα από αυτά θα διακρίνονται τόσο άνθρωποι με όραμα, όσο και άνθρωποι με προσωπικές βλέψεις και συμφέροντα. Στο χέρι του πολίτη λοιπόν είναι το ποιους θα επιλέγει. Μην ξεχνάμε ότι, με εξαίρεση τις θέσεις επικρατείας, ο κόσμος ψηφίζει και άτομα, όχι μόνο κόμμα...

Last edited:
Προσωπικά, αδιαφορώ ποιος θα είναι αυτός που θα ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ τις αρχές της ισονομίας, της δικαιοσύνης, της ανάπτυξης (υπέρ του πολίτη και όχι των μεγαλοκαρχαριών...), που θα γίνει μπροστάρης της άμεσης δημοκρατίας, που θα δώσει έμφαση στη μόρφωση αυτού του λαού και θα ξετινάξει από πάνω μας τα δεσμά των αγορών και του κεφαλαίου... και θα τα ΠΡΑΞΕΙ...

Το είπα... να μην το έλεγα...

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημοτικές Εκλογές

...
Ηγέτες πάντα υπήρχαν, και θα υπάρχουν. Και η άμεση δημοκρατία θα είναι άμεση μόνο σε συγκεκριμένες φάσεις ή επίπεδα, δε γίνεται να κάνουμε καθημερινά δημοψήφισμα με 30 ναι/όχι, ούτε η απάντηση πάντα είναι ναι ή όχι. Οπότε φυσικά και χρειάζεται πολιτική οπτική, και φυσικά χρειάζεται και κάποιου είδους αντιπροσώπευση, απλά όχι εν λευκώ παράδοση της χώρας όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Πάντα θα υπάρχουν κόμματα, και πάντα μέσα από αυτά θα διακρίνονται τόσο άνθρωποι με όραμα, όσο και άνθρωποι με προσωπικές βλέψεις και συμφέροντα. Στο χέρι του πολίτη λοιπόν είναι το ποιους θα επιλέγει. Μην ξεχνάμε ότι, με εξαίρεση τις θέσεις επικρατείας, ο κόσμος ψηφίζει και άτομα, όχι μόνο κόμμα...

Πάει μακριά η βαλίτσα αδερφέ...

Να πω μόνο ότι δεν συμφωνώ με τις παραδοχές που έχεις κάνει...

...ηγέτες, ...κόμματα, ...αντιπροσώπευση και άλλα θέσφατα που ανήκουν σε προηγούμενες γενιές και όχι την σημερινή...

Είμαστε ικανοί για περισσότερα πράγματα... αυτό πιστεύω...

:grinning-smiley-043-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δημοτικές Εκλογές

Πάει μακριά η βαλίτσα αδερφέ...

Να πω μόνο ότι δεν συμφωνώ με τις παραδοχές που έχεις κάνει...

...ηγέτες, ...κόμματα, ...αντιπροσώπευση και άλλα θέσφατα που ανήκουν σε προηγούμενες γενιές και όχι την σημερινή...

Είμαστε ικανοί για περισσότερα πράγματα... αυτό πιστεύω...

:grinning-smiley-043-bye-

Δηλαδή, για να καταλάβω τη λογική της μοντέρνας γενιάς... Όταν πρέπει να ψηφιστεί ένας νόμος για την αγροτική παραγωγή, θα πρέπει να κλείνουμε το ΟΑΚΑ ώστε να μαζεύονται οι αγρότες κάθε νομού και να ψηφίζουν δια ανατάσεως της χειρός? Και πάλι, θα είναι η απόφαση ενός νομού... αν θέλουμε να κάνουμε έναν νόμο του κράτους που θα τους μαζεύουμε? Και ποιός θα τους μαζέψει?

Δεν γίνεται τίποτα χωρίς αντιπροσώπευση, μόνο πολύ συγκεκριμένα πράγματα, που σηκώνουν δημοψήφισμα. Αλλά ακόμη κι αυτό, θα πρέπει κάποιος να το επωμιστεί σα διαδικασία, και αυτός ο κάποιος θα πρέπει να είναι αντιπρόσωπος του λαού.

Τον Papantreou μια χαρά τον εκλέξανε στα ΚΕΠ...

Δυστυχώς φίλε Maestro δεν έχω το χρόνο αλλά και την ικανότητα να γράψω και να τεκμηριώσω τις απόψεις μου... έχεις ανοίξει μεγάλο θέμα...

Πιστεύω ότι σταδιακά, όπως όλα τα επιτεύγματα, θα το καταφέρουμε και αυτό, αν πρώτα δεν επισημοποιηθεί η Οργουελική χούντα που ζούμε...

O μύθος τών απείρων μεταναστών πού ψηφίζουν έχει καταρριφθεί..
Ζήτημα άν προστέθηκαν 13000 μετανάστες στούς τελευταίους εκλογικούς καταλόγους.

Βασικα εννουσα τους Ελληνες μεταναστες... φοιτητες εξωτερικου, εργαζομενους εξωτερικου κτλ. ... αρα απεχοντες κατ αναγκην (πανε οι καλες εποχες με τα δωρεαν αεροπορικα)...

Αθήνα αποχή 57,02%
Θεσ/νίκη αποχή 45,93%

με μέσο όρο πανελλαδικά 39%.

Από το site του Υπ. Εσ.

Εννουσα απο που προκυπτει οτι ειναι μικρος, ο αριθμος των ετεροδημοτων...

...οι περισσοτεροι κρατανε τα εκλογικα τους δικαιωματα στον τοπο καταγωγης τους... αρα μεγαλο ποσοστο Αθηναιων κατοικων, ψηφιζει στο Σουφλι και αντιστοιχα, εγκατεστημενοι στο Σουφλι, ψηφιζουν στην Αθηνα...

...οπως και να χει, απο τη στιγμη που παλι εχουμε νικητες πασοκ - νδ (και μόνο αυτους) ακομα και πεφωτισμενοι, φιλοσοφημενοι, ιδεολογοι, οργισμενοι ή οτι αλλο θελουμε να ειναι οι απεχοντες... ας μας λουστουν τωρα...

...και αργει να μεγαλωσει και ο αλεξανδρος και η αλικη...:operator:

Εγώ Νίκο δέν μπορώ νά καταλάβω πώς γίνεται κάποιος πού έχει βρεί ένα τουλάχιστον κόμμα μέ ξεκάθαρες, δίκαιες καί πρός όφελός του θέσεις, νά μήν τίς στηρίζει έστω εκλογικά ..
Στά παρακάτω λεγόμενά σου άλλωστε φαίνεται πώς τό πρόβλημά σου δέν είναι τόσο ή συμμετοχή στίς εκλογές όσο ή ανακολουθία λόγων καί έργων τής κυβέρνησης..

..Βαρέθηκα τις ταμπέλες... δεν σημαίνουν πλέον τίποτα για μένα...

Νισάφι πια...

Πέσ' την επιτέλους τήν ερμηνεία τής αποχής καί ό Γιώργος έκανε πάλι υπερωρίες γιά νά τή βρεί..:D

Όσο γιά τά δημοψηφίσματα... αρκετοί δέν τό κατάλαβαν αλλά μόλις χθές έγινε ένα, μέ αρνητικό αποτέλεσμα, εκτιμώ, γιά τά συμφέροντά μας..

Κατά τ' άλλα, πεδίο δόξης λαμπρό υπάρχει κι εκτός τών εκλογών.
Ραντεβού* τήν άλλη Δευτέρα τό απόγευμα Β. Σοφίας καί Πανεπιστημίου (σήμερα έχει ΑΕΚ)..-bye-

*Ομολογώ πώς δέν ρωτήθηκα γιά τόν τόπο καί τόν χρόνο τής συνάντησης αλλά θά πάω..