Το βολεμενοι, δεν παει -αποκλειστικα- σε ρουσφετι ή μιζα ή σε "μαζι τα φαγαμε" αλλα -
κυριως- στο οτι εχουν κανει τα κουμαντα τους και τα καταφερνουν ειτε ετσι, ειτε αλλοιως... ο cinemusic το ειπε ωραια, οσον αφορα τον εαυτο του, και το δικο του σκεπτικο ειναι αποδεκτο απο μενα... ειπε "ο καθενας μονος του"...:grandpa::2thumb22sup: αρα τι ή γιατι να παει να ψηφισει?
Δεν ειπε, οτι θελει να σωσει τον κοσμο, ουτε να κανει παρκα στη γειτονια του...ειπε -οπως νομιζω- οτι ειτε με παρκα, ειτε χωρις, εγω θα βρω τροπο να κανω τραμπαλα ή κουνια... και απο δω πανε και οι αλλοι....:grandpa:
Το καλομαθημενοι παει σε αυτους που θελουν και παρκα και κουνιες αλλα.... δεν το λενε... το κρατανε μυστικο... απλα με καθε ευκαιρια, γκρινιαζουν δεξια και αριστερα, εκτος απο αυτον που ειναι -θεωρητικα- υπευθυνος για αυτες... λες. Λες και τον νοιαζει να φερει κουνιες, αν δεν τις ζηταει κανεις...
Γενικως, τους απεχοντες για ιδεολογικους λογους, τους θεωρω ως βολεμενους και αυτους που διαμαρτυρονται, επιπλεον και καλομαθημενους...
Τα περι μη αληθων αποψεων και ψευτων, δεν τα ειπα εγω...οποτε δεν τα σχολιαζω.
Όλους... έτσι γράφεις... Όλους... Αν εκτός από την ορθογραφία έχω χάσει και την ικανότητα του διαβάσματος... τι να πω...
Δεν αποδέχεσαι δε τους προσωπικούς λόγους που έχουμε αναφέρει πολλάκις όλοι, εδώ μέσα, που απείχαμε... άρα δεν λέμε την αλήθεια που προφανώς έχεις εσύ ανακαλύψει... Άρα είμαστε και ψεύτες...
Απο το περιβαλλον μου που ρωτας (αν και δεν καταλαβαινω το λογο), εχω ενα φιλο, καθηγητη σε νησι, που χρειαζεται 180Ε και 20 ωρες ταξιδι, για να παει απο Λερο, Θεσσαλονικη... δεν τα δινει και δεν θελει να ταλαιπωρειται...
Εχω, συγγενεις, ζευγαρι, που διαμενουν και εργαζονται 200χλμ απο το μερος που ειναι εγγεγραμενοι. Με 3 παιδια, το ενα μωρο... χωρις γυναικα να τα κρατησει...
Εχω και μια θεια που δεν πολυπερπαταει και δεν ειναι να την τρεχεις σε εκλογικα κεντρα...
Εχω ενα φιλο, που δουλευει στην Παργα και ψηφιζει Σερρες... που να τρεχει τωρα...ασε που δεν επερνε και αδεια απο το σουβλατζιδικο...
Εχω κι εμενα, που μενω εξω... και εβλεπα τις εκλογες στο ελληνικο καφενειο με καμμια 40ρια ακομα φοιτητες...250Ε το φτηνοτερο εισητηριο, χωρια ταξι και λοιπα...
Αν ψαξω, θα βρω και αλλες περιπτωσεις....υποθετω.
Δεν εχω κανενα που να
μη ψηφισε για ιδεολογικους λογους... εναν τετοιο
αντιδραστικο 
που εχω,
ψηφισε ΚΚΕ.... και πολυ καλα εκανε... και ειναι και ο μονος απο τους παραπανω, που κατι ειχε να πει και το ειπε....και ακουστηκε...