Δημοτικές Εκλογές

Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Θάναι μιά χαλαρή Κυριακή γιά εμάς..
Βέβαια οι τού Πασόκ άρχισαν τίς γνωστές υβρεις κατά τής αριστεράς..Λές καί η αριστερά χρωστάει τού κάθε υποψήφιου Πασόκου..πού υμνεί τό Μνημόνιο..
Ας πρόσεχαν..
Κατέβηκαν τρείς δεξιές παρατάξεις και τρείς αριστερές ..
Από τίς 3 δεξιές έχασε ο Δεμερτζής γιά 150 ψήφους..
Ας λύσουν μόνοι τους τίς ''διαφορές'' τους..

Προσωπικά θά πάω στήν κάλπη γιά λόγους αρχής(δέν απέχω απο θέση,ως γνωστόν) και φυσικά θά ρίξω τό άσπρο ψηφοδελτιάκι..

Σπύρο γράψε AVCLUB και ρίξτο!!
-bye-

Βέβαια οι τού Πασόκ άρχισαν τίς γνωστές υβρεις κατά τής αριστεράς..Λές καί η αριστερά χρωστάει τού κάθε υποψήφιου Πασόκου..πού υμνεί τό Μνημόνιο..
Ας πρόσεχαν..

Προσωπικά θά πάω στήν κάλπη γιά λόγους αρχής(δέν απέχω απο θέση,ως γνωστόν) και φυσικά θά ρίξω τό άσπρο ψηφοδελτιάκι..

Τρεις Αριστερες ;;;
Μιλαμε για συσπειρωση δλδ
Εμεις εδω ειχαμε ανεξαρτητους ,ομως και στους δυο συνδυασμους ξαναχωθηκαν προσωπα που τα προηγουμενα χρονια ειτε σαν Δημαρχοι ειτε σαν συμβουλοι κατεστρεψαν την πολη και κονομησαν ,το αστειο ηταν οτι ξαναεκλεχθηκαν κουβαλανε βλεπεις τους 400 που βολεψαν η ταισαν ,ξερετε τωρα στο φακελακι με το ψηφοδελτιο ειναι και το 50-100ρικο αναλογα το σοι ,υπαρχει και δηλωση εκλεγμενου υποψηφιου "μεχρι ορθοπεδικα παπουτσακια αγορασα" .Ανιδιοτελης ψηφοφοροι δεν λεω..........

Ας πρόσεχαν..

πολλοί θα σκεφτούν και την αποχή, αφού θεωρούν οτι ήδη έχουν καταθέσει την άποψη και βούληση τους σταυρώνοντας (με την καλή έννοια) αυτούς που πίστευαν ....

*φαντάσου αποχή στον βου γύρο 80% π.χ, ποιός θα αναλύσει το μήνυμα ?? και τι συμπέρασμα θα βγάλει όταν στον α γύρο ή αποχή ήταν <37%

Last edited:
Xουντικοι δεν ξερω αν ειναι . Δεξιοι φερονται....

Αν και ο ενας (ο Ξυδης του Παπαγου) ηταν πρωην αξιωματικος του Ναυτικου με κοινο που αγαπουσε βασιλεις και Παπαδοπουλικους :D

Τωρα βεβαια Στελιο κατσε να δουμε γιατι το γελιο θα πεσει οταν δουμε την σταση των "δημοκρατικων" παραταξεων (Πασοκ που εχασε τον επαναληπτικο με 150 ψηφους διαφορα , Συριζα, ΚΚΕ ) στον επαναληπτικο γυρο...

Εχεις ακουσει ποια θα ειναι η σταση τους ? ? :BDGBGDB55:

τα ψηφαλάκια αποκτούν ειδικό βάρος .....ενώ οι συμμαχίες (ετερόκλητες ή μη) θα έχουν πολύ φαν .....

ο Δεμερτζής (Πασοκ) πήρε στον α γύρο μόνο από τον Χολαργό 4.184 ψηφαλάκια , που θα πάνε αυτά ??? οεο ...

*http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{"page":"synoptiki","params":{"mode":"dhm"}}

πολλοί θα σκεφτούν και την αποχή, αφού θεωρούν οτι ήδη έχουν καταθέσει την άποψη και βούληση τους σταυρώνοντας (με την καλή έννοια) αυτούς που πίστευαν ....

*φαντάσου αποχή στον βου γύρο 80% π.χ, ποιός θα αναλύσει το μήνυμα ?? και τι συμπέρασμα θα βγάλει όταν στον α γύρο ή αποχή ήταν <37%

Σιγα μην φτασει η απχη 80% .

Αντε σου λεω εγω να φτασει 50%.

Ειδικα στου Παπαγου θα σηκωθουν και τα ξιφη για να πανε να ψηφισουν...

τα ψηφαλάκια αποκτούν ειδικό βάρος .....ενώ οι συμμαχίες (ετερόκλητες ή μη) θα έχουν πολύ φαν .....

ο Δεμερτζής (Πασοκ) πήρε στον α γύρο μόνο από τον Χολαργό 4.184 ψηφαλάκια , που θα πάνε αυτά ??? οεο ...

*http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{"page":"synoptiki","params":{"mode":"dhm"}}

Θα πάνε προφανώς σε όποιον απο τους 2 δεν έχει επίσημο χρίσμα ΝΔ...
Το ίδιο έγινε και στην πόλη μου (Καστοριά) πριν 4 χρόνια (ο αντάρτης ΝΔ βγήκε πανηγυρικά στον β γύρο έναντι του επίσημου), το ίδιο θα γίνει και τώρα όπου πάλι στον β γύρο υπάρχει αντάρτης ΝΔ έναντι επίσημου....(για να παίρνετε και μια εικόνα απο υπόλοιπη Ελλάδα εδω μέσα, εγω θεωρούμαι περίπου αριστερός στην πόλη μου....)

Σιγα μην φτασει η απχη 80% .

Αντε σου λεω εγω να φτασει 50%.

Ειδικα στου Παπαγου θα σηκωθουν και τα ξιφη για να πανε να ψηφισουν...

ούτε εγώ το πιστεύω, εκτός και αν Δεμερτζής, Πολυκαλά κλπ επίσημα κρατήσουν ουδέτερη στάση (άρα ή αποχή ή λευκό) ....

σου θυμίζω οτι και για του Παπάγου λέγανε οτι η αποχή θα είναι πολύ μικρή (οτι οι στρατιωτικοί θα πάνε από τις 4 το πρωί με έρπην να ψηφίσουν κλπ αστεία), όμως η αποχή και στου Παπάγου ήταν στα ίδια ποσοστά με του Χολαργού ....

Θα πάνε προφανώς σε όποιον απο τους 2 δεν έχει επίσημο χρίσμα ΝΔ...
Το ίδιο έγινε και στην πόλη μου (Καστοριά) πριν 4 χρόνια (ο αντάρτης ΝΔ βγήκε πανηγυρικά στον β γύρο έναντι του επίσημου), το ίδιο θα γίνει και τώρα όπου πάλι στον β γύρο υπάρχει αντάρτης ΝΔ έναντι επίσημου....(για να παίρνετε και μια εικόνα απο υπόλοιπη Ελλάδα εδω μέσα, εγω θεωρούμαι περίπου αριστερός στην πόλη μου....)

χρήσμα επίσημο, τουλάχιστον στον α γύρο, δεν υπήρξε....

και δεν βλέπω να υπάρχει ούτε στον βου γύρο ....

κοινώς ..... την Κυριακή θα έχουμε μονομαχία κάτω από τον κόκκινο ήλιο ....... :argue:

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πάντως, ταιριάζει γάντι η ρήση του Ζαχαριάδη: "τι Πλαστήρας, τι Παπάγος, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν".
:flipout: :BDGBGDB55:

ούτε εγώ το πιστεύω, εκτός και αν Δεμερτζής, Πολυκαλά κλπ επίσημα κρατήσουν ουδέτερη στάση (άρα ή αποχή ή λευκό) ....

Ακομα δεν εχουν λαλησει οσον αφορα την σταση τους....Ομως απο οσο ξερω προεκλογικα για τους δικους μου (Παπαγου) ελεγαν οτι σε περιπτωση που δεν βγουν στον δευτερο γυρο θα ψηφισουν τον συντοπιτη τους !!! και οχι τον υποψηφιο του Χολαργου.

Θα φτασουν δηλαδη δημοκρατικες παραταξεις (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εννοω) να στηριξουν τον εναν απο τους δυο υποψηφιους (με τους οποιους τους χωριζει ΑΒΥΣΣΟΣ) μονο και μονο για να μην θιγει η σκατοπεριοχη τους.

Ποσο γυφτοι ναμαστε ?

Τρωνε οι νυν απο δω τα λεφτα του ταμειου μην τυχον και βγει ο αλλος και τα βρει διαθεσιμα. Λες και τα δινουν απο την τσεπη τους.....

Σου λεει αν δεν βγουμε ας παρει καμμενη γη οικονομικα...

Last edited:
χρήσμα επίσημο, τουλάχιστον στον α γύρο, δεν υπήρξε....

και δεν βλέπω να υπάρχει ούτε στον βου γύρο ....

κοινώς ..... την Κυριακή θα έχουμε μονομαχία κάτω από τον κόκκινο ήλιο ....... :argue:

Απο τον γαλαζομαυρο ηλιο θες να πεις :D

Είχα γράψει και τις προάλλες, ότι όταν η ψήφος φτάνει να είναι μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, έχει απλά συμβολικό νόημα.

Αν έβλεπα όλες τις αριστερές παρατάξεις να συσπειρώνονται με τη ΝΔ ανεξαρτήτως διαφορετικών φιλοσοφιών, με μοναδικό και σαφές μήνυμα το "όχι", θα το έβλεπα σαν μιας μορφής δημοψήφισμα, και θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να ξεπεράσω τα προσωπικά μου κολλήματα περί "κομμένου χεριού", και να τη ρίξω εκεί πέρα.

Τώρα όμως βλέπω τα γνωστά μικροπολιτικά καραγκιοζιλίκια... και σκέφτομαι, μια και οι επιλογές πλέον είναι δύο και ξεκάθαρες, ότι κατά 99% θα απέχω.

Ακομα δεν εχουν λαλησει οσον αφορα την σταση τους....Ομως απο οσο ξερω προεκλογικα για τους δικους μου (Παπαγου) ελεγαν οτι σε περιπτωση που δεν βγουν στον δευτερο γυρο θα ψηφισουν τον συντοπιτη τους !!! και οχι τον υποψηφιο του Χολαργου.

Θα φτασουν δηλαδη δημοκρατικες παραταξεις (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εννοω) να στηριξουν τον εναν απο τους δυο υποψηφιους (με τους οποιους τους χωριζει ΑΒΥΣΣΟΣ) μονο και μονο για να μην θιγει η σκατοπεριοχη τους.

Ποσο γυφτοι ναμαστε ?

Τρωνε οι νυν απο δω τα λεφτα του ταμειου μην τυχον και βγει ο αλλος και τα βρει διαθεσιμα. Λες και τα δινουν απο την τσεπη τους.....

Σου λεει αν δεν βγουμε ας παρει καμμενη γη οικονομικα...

συμφωνώ οτι πολλοί το έχουν πάρει "προσωπικά" το θέμα (οι πανοχωρίτες και οι κατοχωρίτες ...:argue:),

αλλά αν η επίσημη θέση του Δεμερτζή, της Πολυκαλά, της Πλατανιά κλπ είναι αποχή ή λευκό, πολλοί θα είναι αυτοί που θα το ακολουθήσουν ...

ούτως ή άλλως ξέρω ήδη αρκετούς, που έχουν αποφασίσει την αποχή στον βου γύρο (και ενώ στον α γύρο είχαν ψήφισαν κανονικά) ......

η αποχή αλλά και τα λευκά θα είναι αυξημένα ...
πόσο ?? ήδη πέφτουν τα πρώτα στοιχήματα ...

Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Αν έβλεπα όλες τις αριστερές παρατάξεις να συσπειρώνονται με τη ΝΔ ανεξαρτήτως διαφορετικών φιλοσοφιών, με μοναδικό και σαφές μήνυμα το "όχι", θα το έβλεπα σαν μιας μορφής δημοψήφισμα, και θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να ξεπεράσω τα προσωπικά μου κολλήματα περί "κομμένου χεριού", και να τη ρίξω εκεί πέρα.

Είναι ρομαντικό και ειλικρινές αυτό που γράφεις, Μαέστρο μου, αλλά ελαφρώς ανεδαφικό διότι μετά από δυο χρόνια θα ξαναπήγαινες να ρίξεις το ''όχι'' σου στη συμμαχία πασοκ-κκε για να διώξεις τον έτερο Καππαδόκη και μετά από άλλα δύο χρόνια, ομοίως. Σου θυμίζω ότι πριν ένα χρόνο ο άλλος (προ εκλογών) δήλωνε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσει κανέναν διότι είναι σε απόλυτη γνώση των οικονομικών στοιχείων της χώρας. Όσο για τον Αντωνάκη σου θυμίζω τη στάση ήξεις-αφήξεις μέχρι να αποφασιστούν οι 151 που θα ''νομιμοποιούσαν'' το μνημόνιο αντί των 180....

Είναι ρομαντικό και ειλικρινές αυτό που γράφεις, Μαέστρο μου, αλλά ελαφρώς ανεδαφικό διότι μετά από δυο χρόνια θα ξαναπήγαινες να ρίξεις το ''όχι'' σου στη συμμαχία πασοκ-κκε για να διώξεις τον έτερο Καππαδόκη και μετά από άλλα δύο χρόνια, ομοίως. Σου θυμίζω ότι πριν ένα χρόνο ο άλλος (προ εκλογών) δήλωνε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσει κανέναν διότι είναι σε απόλυτη γνώση των οικονομικών στοιχείων της χώρας. Όσο για τον Αντωνάκη σου θυμίζω τη στάση ήξεις-αφήξεις μέχρι να αποφασιστούν οι 151 που θα ''νομιμοποιούσαν'' το μνημόνιο αντί των 180....

Μακάρι να'χες άδικο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές

Πρώτη φορά θα είναι?

Η ιστορία των δημοτικών εκλογών στη περιοχή μου (Άγιος Δημήτριος) λέει ότι παραδοσιακά στην δεύτερη εκλογή, ο υποψήφιος της ΝΔ ή ο ανεξάρτητος με υποψήφιους που πρόσκεινται στη ΝΔ, ενισχύονταν σημαντικά...
Σε αριθμό ψήφων μιλάμε... Για να μη βγεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ...

Ποδοσφαιροποίηση και συμφέροντα... Σπανίζει πλέον τόσο η ιδεολογική ψήφος, όσο και η ψήφος για το καλό του τόπου, Ναθ...

-bye-

Nικο δεν με ξενιζει η ιδεολογικη διαφορα που απλα δεν λαμβανεται υποψιν. Με ενοχλει οτι σκεφτονται σαν να ειμαστε ακομα δυο δημοι και οχι ενας ενιαιος. Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να εβγαινε ο Δεμερτζης (πασοκ) απεναντι απο εναν δεξιο για να δουμε ποσο θα επαιζε σημασια αυτος ο παραγοντας. Γιατι τωρα πες οτι και οι δυο δεξιοι ειναι οποτε (και καλα) επιλεγουμε εναν απο τους δυο....