Απάντηση: Re: Δημοτικές Εκλογές
:flute:
Σσσσσ, νομίζω είναι και κανα δυό άλλοι.....![]()
:flute:
Σσσσσ, νομίζω είναι και κανα δυό άλλοι.....![]()
Θάναι μιά χαλαρή Κυριακή γιά εμάς..
Βέβαια οι τού Πασόκ άρχισαν τίς γνωστές υβρεις κατά τής αριστεράς..Λές καί η αριστερά χρωστάει τού κάθε υποψήφιου Πασόκου..πού υμνεί τό Μνημόνιο..
Ας πρόσεχαν..
Κατέβηκαν τρείς δεξιές παρατάξεις και τρείς αριστερές ..
Από τίς 3 δεξιές έχασε ο Δεμερτζής γιά 150 ψήφους..
Ας λύσουν μόνοι τους τίς ''διαφορές'' τους..
Προσωπικά θά πάω στήν κάλπη γιά λόγους αρχής(δέν απέχω απο θέση,ως γνωστόν) και φυσικά θά ρίξω τό άσπρο ψηφοδελτιάκι..
Σπύρο γράψε AVCLUB και ρίξτο!!
![]()
Σπύρο γράψε AVCLUB και ρίξτο!!
![]()
Βέβαια οι τού Πασόκ άρχισαν τίς γνωστές υβρεις κατά τής αριστεράς..Λές καί η αριστερά χρωστάει τού κάθε υποψήφιου Πασόκου..πού υμνεί τό Μνημόνιο..
Ας πρόσεχαν..
Προσωπικά θά πάω στήν κάλπη γιά λόγους αρχής(δέν απέχω απο θέση,ως γνωστόν) και φυσικά θά ρίξω τό άσπρο ψηφοδελτιάκι..
Ας πρόσεχαν..
Xουντικοι δεν ξερω αν ειναι . Δεξιοι φερονται....
Αν και ο ενας (ο Ξυδης του Παπαγου) ηταν πρωην αξιωματικος του Ναυτικου με κοινο που αγαπουσε βασιλεις και Παπαδοπουλικους
Τωρα βεβαια Στελιο κατσε να δουμε γιατι το γελιο θα πεσει οταν δουμε την σταση των "δημοκρατικων" παραταξεων (Πασοκ που εχασε τον επαναληπτικο με 150 ψηφους διαφορα , Συριζα, ΚΚΕ ) στον επαναληπτικο γυρο...
Εχεις ακουσει ποια θα ειναι η σταση τους ? ? :BDGBGDB55:
πολλοί θα σκεφτούν και την αποχή, αφού θεωρούν οτι ήδη έχουν καταθέσει την άποψη και βούληση τους σταυρώνοντας (με την καλή έννοια) αυτούς που πίστευαν ....
*φαντάσου αποχή στον βου γύρο 80% π.χ, ποιός θα αναλύσει το μήνυμα ?? και τι συμπέρασμα θα βγάλει όταν στον α γύρο ή αποχή ήταν <37%
τα ψηφαλάκια αποκτούν ειδικό βάρος .....ενώ οι συμμαχίες (ετερόκλητες ή μη) θα έχουν πολύ φαν .....
ο Δεμερτζής (Πασοκ) πήρε στον α γύρο μόνο από τον Χολαργό 4.184 ψηφαλάκια , που θα πάνε αυτά ??? οεο ...
*http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{"page":"synoptiki","params":{"mode":"dhm"}}
Σιγα μην φτασει η απχη 80% .
Αντε σου λεω εγω να φτασει 50%.
Ειδικα στου Παπαγου θα σηκωθουν και τα ξιφη για να πανε να ψηφισουν...
Θα πάνε προφανώς σε όποιον απο τους 2 δεν έχει επίσημο χρίσμα ΝΔ...
Το ίδιο έγινε και στην πόλη μου (Καστοριά) πριν 4 χρόνια (ο αντάρτης ΝΔ βγήκε πανηγυρικά στον β γύρο έναντι του επίσημου), το ίδιο θα γίνει και τώρα όπου πάλι στον β γύρο υπάρχει αντάρτης ΝΔ έναντι επίσημου....(για να παίρνετε και μια εικόνα απο υπόλοιπη Ελλάδα εδω μέσα, εγω θεωρούμαι περίπου αριστερός στην πόλη μου....)
ούτε εγώ το πιστεύω, εκτός και αν Δεμερτζής, Πολυκαλά κλπ επίσημα κρατήσουν ουδέτερη στάση (άρα ή αποχή ή λευκό) ....
χρήσμα επίσημο, τουλάχιστον στον α γύρο, δεν υπήρξε....
και δεν βλέπω να υπάρχει ούτε στον βου γύρο ....
κοινώς ..... την Κυριακή θα έχουμε μονομαχία κάτω από τον κόκκινο ήλιο ....... :argue:
Ακομα δεν εχουν λαλησει οσον αφορα την σταση τους....Ομως απο οσο ξερω προεκλογικα για τους δικους μου (Παπαγου) ελεγαν οτι σε περιπτωση που δεν βγουν στον δευτερο γυρο θα ψηφισουν τον συντοπιτη τους !!! και οχι τον υποψηφιο του Χολαργου.
Θα φτασουν δηλαδη δημοκρατικες παραταξεις (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εννοω) να στηριξουν τον εναν απο τους δυο υποψηφιους (με τους οποιους τους χωριζει ΑΒΥΣΣΟΣ) μονο και μονο για να μην θιγει η σκατοπεριοχη τους.
Ποσο γυφτοι ναμαστε ?
Τρωνε οι νυν απο δω τα λεφτα του ταμειου μην τυχον και βγει ο αλλος και τα βρει διαθεσιμα. Λες και τα δινουν απο την τσεπη τους.....
Σου λεει αν δεν βγουμε ας παρει καμμενη γη οικονομικα...
Αν έβλεπα όλες τις αριστερές παρατάξεις να συσπειρώνονται με τη ΝΔ ανεξαρτήτως διαφορετικών φιλοσοφιών, με μοναδικό και σαφές μήνυμα το "όχι", θα το έβλεπα σαν μιας μορφής δημοψήφισμα, και θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να ξεπεράσω τα προσωπικά μου κολλήματα περί "κομμένου χεριού", και να τη ρίξω εκεί πέρα.
Είναι ρομαντικό και ειλικρινές αυτό που γράφεις, Μαέστρο μου, αλλά ελαφρώς ανεδαφικό διότι μετά από δυο χρόνια θα ξαναπήγαινες να ρίξεις το ''όχι'' σου στη συμμαχία πασοκ-κκε για να διώξεις τον έτερο Καππαδόκη και μετά από άλλα δύο χρόνια, ομοίως. Σου θυμίζω ότι πριν ένα χρόνο ο άλλος (προ εκλογών) δήλωνε ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσει κανέναν διότι είναι σε απόλυτη γνώση των οικονομικών στοιχείων της χώρας. Όσο για τον Αντωνάκη σου θυμίζω τη στάση ήξεις-αφήξεις μέχρι να αποφασιστούν οι 151 που θα ''νομιμοποιούσαν'' το μνημόνιο αντί των 180....
Θα φτασουν δηλαδη δημοκρατικες παραταξεις (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εννοω) να στηριξουν τον εναν απο τους δυο υποψηφιους (με τους οποιους τους χωριζει ΑΒΥΣΣΟΣ) μονο και μονο για να μην θιγει η σκατοπεριοχη τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.