diNovo Mini™

Να δούμε πότε θα παραλάβουμε... Πιστεύω πως μόλις το βάλει στη σελίδα του και το eshop τότε θα παραλάβουμε και εμείς που έχουμε παραγγείλει από HardShop kai Steel...

Σήμερα στο You:

KEYBOARD LOGITECH DINOVO MINI ΑΣΥΡΜΑΤΟ
133321
Tο ασύρματο σύστημα για τον υπολογιστή σου!

Με μικρό μέγεθος όσο η παλάμη σου, θα σου χαρίσει τον απόλυτο έλεγχο του υπολογιστή σου! Ασύρματο, κομψό και έυχρηστο. Διαθέτει και μπαταρία λιθίου για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.

Αναμένεται σε 16+ ημέρες

Λογικό αφού και η ίδια η logitech δε το δείχνει ακόμα διαθέσιμο...

Υπομονή, λοιπόν, ακόμα μια φορά... (Περιττό ότι με το που εμφανίζεται οπουδήποτε στο πλανήτη διαθέσιμο το έχω χτυπήσει)

Εγώ παραιτούμε... Δεν θα ασχοληθώ άλλο... Με το που το δω να σκάει μύτη στο eshop θα ξανακάνω παραγγελία... Το κακό είναι πως και HardShop το έλεγε διαθέσιμο...

Στο America ήδη πωλείται εδώ και αρκετές μέρες...

Όντως Αμερική είναι διαθέσιμο:

http://cgi.ebay.com/NEW-Logitech-di...ZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

320 κομμάτια λέει διαθέσιμα!!!

Κρίμα που δε στέλνει ευρώπη και με το δολάριο σκοτωμένο φθηνότερα θα ερχόταν μάλλον σε σχέση με όσο θα πουλιέται εδώ όταν με το καλό έρθει...

Εμένα παιδιά, με πήραν τηλ από το steel πριν από 4-5 μέρες και μου είπαν οτι θα είναι διαθέσιμο μετά τις 20 Μαρτίου.
Με ρώτησαν αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία και δεν την ακύρωσα.
Να δούμε..

Όντως Αμερική είναι διαθέσιμο:

http://cgi.ebay.com/NEW-Logitech-di...ZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

320 κομμάτια λέει διαθέσιμα!!!

Κρίμα που δε στέλνει ευρώπη και με το δολάριο σκοτωμένο φθηνότερα θα ερχόταν μάλλον σε σχέση με όσο θα πουλιέται εδώ όταν με το καλό έρθει...

Aυτος ομως στελνει!!Οσοι ενδιαφερονται καλυτερα να επικοινωνησουν για την διαθεσιμοτητα...
http://cgi.ebay.com/Logitech-diNovo-Mini-Wireless-Keyboard_W0QQitemZ190206160094QQihZ009QQcategoryZ4706QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Το είδα αλλά:

We only ship to confirmed PayPal addresses and/or customers with verified PayPal accounts.
Το paypal δεν κάνει verification διευθύνσεις εκτός Αμερικής, εμένα δεν είναι verified η διεύθυνση παρόλο που το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και:

International orders will be treated as special orders. Therefore, international orders will take an extra 1 to 10 business days to process and ship, since our warehouses do not ship internationally. Basically, international orders will have to be double shipped from the warehouse to our office location, and then shipped to your location. Also, be prepared for any brokerage fees, duties, or taxes before the item is delivered, to avoid any delays.

Το τσακίσανε λιγάκι, διπλή χρέωση για την αποστολή + διάφορες άλλες πιθανές χρεώσεις (brokerage fees, έλεος).
Επίσης ένας γάλλος τους έκραζε για την αποστολή και επιπλέον χρέωση αλλά δεν του απάντησαν.

Για μένα αποκλείεται από πωλητής λόγω των παραπάνω (αν και γενικά το feedback του είναι καλό).

οσον αφορα στο verified....εμενα στο account overview sto paypal μου γραφει :greek-verified....
ή μηπως εννοεις κατι αλλο που μου διαφευγει?

Δεν εψαξα λεπτομερως το feedback κ.τ.λ.....ειναι ευλογο οτι οποιος ενδιαφερεται θα το ψαξει εκτενεστερα....

ναι ναι ο λογαριασμός είναι verified, η διεύθυνση όμως όχι...

PayPal accounts for international orders must be verified, or we will have to cancel your order and send you a full refund.
Σε αυτό είμαστε εντάξει.

We only ship to confirmed PayPal addresses and/or customers with verified PayPal accounts.
Εδώ ίσως υπάρχει πρόβλημα, κοίταξε της διεύθυνση σου στο λογαριασμό σου, θα δεις ότι είναι unconfirmed.

Φυσικά έναι email με το πωλητή βοηθάει πάντα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

Last edited:
Απάντηση: Re: diNovo Mini™

Το είδα αλλά:

Το paypal δεν κάνει verification διευθύνσεις εκτός Αμερικής, εμένα δεν είναι verified η διεύθυνση παρόλο που το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και:

International orders will be treated as special orders. Therefore, international orders will take an extra 1 to 10 business days to process and ship, since our warehouses do not ship internationally. Basically, international orders will have to be double shipped from the warehouse to our office location, and then shipped to your location. Also, be prepared for any brokerage fees, duties, or taxes before the item is delivered, to avoid any delays.

Το τσακίσανε λιγάκι, διπλή χρέωση για την αποστολή + διάφορες άλλες πιθανές χρεώσεις (brokerage fees, έλεος).
Επίσης ένας γάλλος τους έκραζε για την αποστολή και επιπλέον χρέωση αλλά δεν του απάντησαν.

Για μένα αποκλείεται από πωλητής λόγω των παραπάνω (αν και γενικά το feedback του είναι καλό).

εχει καιρό που κάνεις verified όπου και αν βρίσκεσαι ...

Νίκο πρέπει να έχεις δίκιο. Μπήκα στο λογαριασμό μου και δε βρήκα πουθενά για confirmed ή unconfirmed address, μόνο ότι ο λογαριασμός είναι greek verified.
Οπότε συγγνώμη για το ανακριβές, οπότε όλα οκ με το κατάστημα που το πουλάει...

Πριν περίπου 8 μήνες καταστήματα από US δεν μου έστειλαν την παραγγελία μου γιατι η Pay pal δεν έδινε πιστοποιημένη διεύθυνση για την Ελλάδα. Και στις 2 περιπτώσεις τα χρήματα επιστράφηκαν, λιγότερα όμως καθώς η Pay pal κράτησε προμήθεια για τη μετατροπή toy συναλλάγματος και κατά την αγορά και κατά την επιστροφή. Σε σχετικό email, η Pay pal μου απάντησε ότι για τεχνικούς λόγους αδυνατεί να πιστοποιήσει διευθύνσεις στην Ευρώπη εκτός από Αγγλία.
Προσοχή λοιπόν!

Τι πατάτα είναι αυτή τώρα? Ούτε Alt+ENTER για fullscreen δεν θα μπορείς να κάνεις.

Εγώ έχω το Dinovo EDGE αξίζει να το πάρω και αυτό?