Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Σε 1 ωρα φευγω για λαμια με την νταλικα,για να δουμε τωρα γελιο που θα εχουμε σημερα στα διοδια.
-Καλημερα σας,δεν πληρωνο διοδια διοτι ο δρομος σας ειναι χαλια.
-Μα τι ειναι αυτα που λετε κυριε.
-Σας παρακαλω παρα πολυ παρτε το νουμερο και ανυψωστε την μπαρα,καλη σας μερα.
Αν με δειτε στην tv,μην πειτε ο μακακας ο ποντιος την εκανε την μακακια.

Σημερα το μεσημερι στελεχος της Εγνατιας Οδου ,πιθανον διευθυντης,δικαολογησε την επιβολη νεων διοδιων,οτι ειναι αναλογη των καυσιμων που κερδιζουμε κανοντας χρηση της οδου,αντι της παλιας.Και βεβαια και καποιων υποχρεωσεων που εχει η εταιρια.

2 διόδια για διαδρομή 80 χιλιομέτρων είναι απλά εξωφρενικό. Αλλά νομίζω ότι η ενδεδειγμένη οδός είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη και όχι πρακτικές άρνησης πληρωμής.

Τα "παλιά" στη Σκοτίνα, εξακολουθούν δλδ να υπάρχουν? Θα διατηρηθούν με τα διόδια του Αιγινίου?

Θα διατηρηθούν όλα, απ' όσο ξερω.

Δλδ συγγνώμη, μέχρι Πλαταμώνα, πληρώνουμε 3 διόδια??????? Για οδό που λίγα έχουν αλλάξει τις τελευταίες δύο δεκαετίες? (και μη μου πει κανείς την υπόγεια στην Κατερίνη...)

Tασο μεχρι Κατερινη,πληρωνεις δυο φορες ,μια στα Μαλγαρα και μια 20 χλμ παρακατω.Την περασμενη εβδομαδα ,δεν λειτουργουσαν,χθες γνωστος μου τα πληρωσε.Ειναι απαραδεκτοι ,4 ευρω μεχρι Κατερινη και αλλα 4 για επιστροφη,θα ξαναζωντανεψει η παλια εθνικη οδος

Και καλα θα κανει, με τα καθικια. Προτιμω να κανω λιγο περισσοτερη ωρα παρα να δινω τοσα λεφτα χωρις αντικρισμα.

-Καλημερα σας κυρια μου.
-Καλημερα σας(και ειναι με την αποδειξη στο χερι.)
-Ξερετε δεν πληρωνο διοδια,διοτι ειναι παρανομα,παρακαλω σημιωστε την πινακιδα απο το φορτηγο μου,και ανυψωστε την μπαρα να φυγω.
-Μα τι λετε κυριε μου!!!!!!!!
-Αυτο που σας ειπα κυρια.
-Μισο λεπτο κυριε.
Και τωρα αρχιζουν τα γελια,αλλα στο τελος κλαματα για μενα.
-Καλημερα σας κυριε(ο τροχονομος)
-Καλημερα(ενω απο πισω εχουν ερθει αλλες 13 νταλικες)
Ο τροχονομος λεει την υπαληλο σηκωσε την μπαρα να περασει ο κυριος.
-κυριε μου περαστε στην ακρη για ελεγχο.
Κανω στην και κατεβαινω κατω.
-Αδεια,ασφαλεια,διπλωμα,φορτωτικη,ταχοχραφο,κτεο.
-Οριστε κυριε.
-Ξερετε κυριε ταδε θα μας ακουλουθησετε μεχρι την ταδε πλαστιγκα για ζυγισμα.
-Κανενα προβλημα.
Ακολουθω το περιπολικο,και με πανε σε πλαστιγκα στην λαχαναγορα.
-Κυριε εχετε 4 τονους παραπανω φορτιο,απο οτι λεει το ωφελιμο στην αδεια.
-καποιο λαθος θα εχει γινει,δεν μπορει.
-Οχι κυριε κατα 20% παραπανω φορτιο,ο νομος λεει αφαιρεση πινακιδες και προστιμο κοντα στα 2300 ευρω.
-Μα τι λες τωρα μερα που ειναι(εγω)
-Κυριε προστιμο εχει και αυτος που σας φορτωσε.
-Το θεμα ειναι ενα κυριε οργανο,πληρωνο το προστιμο αλλα αφηστε την αδεια σας παρακαλω.(εγω)
-Μπαινη στο περιπολικο,βγαινη και μου λεει μερα που ειναι σημερα η αδεια μενει αλλα θα σας επιβαλω το προστιμο.
-Κατι ειναι και αυτο απο μερια σας.(ΕΓΩ)
Και αφου με κοβει το προστιμο,στο τελος μου λεει μην διαβαζεις πολυ το ιντερνετ και γελα.
Τωρα γελαστε με την ψυχη σας απο εναν μακακα ποντιο σαν και μενα,μολις ηρθα απο λαμια.

Καλημερα σας και χρονια πολλα,σοβαρα μιλαω φιλε μου.Δευτερα πρωι θα παω απο τροχαια να δω τι παιζη.
Δεν θα κατσω με τα χερια πανω απο το pc,απο την καλη πλευρα ειπα στον οδηγο φυγε με την οικογενεια σου για της γιορτες,θα κανω εγω το δρομολογιο,αλλα ελα που αντι σε καλο με βγηκε - το ταμειο μου.
Και το γελιο ειναι που με ειπε ο αλλος μην διαβαζεις στο ιντερνετ τι λενε:rifle:

Καλα για το θεμα του υπερβαρου.

Για το θεμα των διοδιων δεν σου ειπε ομως τιποτα ? Αν δηλαδη εισουν μια χαρα απο τα υπολοιπα περνουσες αερα ?

Και μια παραλληλη πληροφορια.Οσοι εχουν επαγγελματικο διπλωμα,αλλα δεν ασκουν το επαγγελμα ,δεν υποχρεουνται στην 5ετη αναθεωρηση.Υπαρχουν σχετικες αποφασεις του αναθεωρητικου στρατοδικειου Θεσσαλονικης ,που προφανως εχουν ισχυ και σε εμας τους απλους πολιτες

Καλημερα σας και χρονια πολλα,σοβαρα μιλαω φιλε μου.Δευτερα πρωι θα παω απο τροχαια να δω τι παιζη.
Δεν θα κατσω με τα χερια πανω απο το pc,απο την καλη πλευρα ειπα στον οδηγο φυγε με την οικογενεια σου για της γιορτες,θα κανω εγω το δρομολογιο,αλλα ελα που αντι σε καλο με βγηκε - το ταμειο μου.
Και το γελιο ειναι που με ειπε ο αλλος μην διαβαζεις στο ιντερνετ τι λενε:rifle:

Αυτο μεταφραζεται οτι το ελληνικο δημοσιο,μεσω της ΕΛ.ΑΣ,προασπιζει εμμεσα τα συμφεροντα της Αυτοκινητοδρομοι Αιγαιου ΑΕ.
Νομιζω οτι τετοιες ενεργειες πρεπει να γινονται οργανωμενα,με ικανο αριθμο αυτοκινητων,και παρουσια νομικου.

Ας το κυνηγήσει ο νομικός σύμβουλος που λέει πως έχει η παραπάνω κίνηση πολιτών... Μαι και καλούσαν ανοικτά τους πολίτες να πράξουν έτσι.

Ο τρώσας και ιάσεται.

Τι ακριβώς να κυνηγήσει ο νομικός σύμβουλος? Ότι δεν του επέβαλαν τίποτα σχετικό με τηνάρνηση καταβολής διοδίων αλλά μόνο αντίμετρα άσχετα με το "αδίκημα"? Τη διέγερση σε απείθεια με φυλάκιση μέχρι τριών ετών δεν την είδα πάντως (όχι ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει βέβαια). Αλλά θα ήταν προτιμητέο, αφού τουλάχιστον δεν κάνουμε τίποτα οι υπόλοιποι ενεργά, τουλάχιστον να μην σπέρνουμε τον τρόμο και τον πανικό. Λέγεται και "τρομολαγνεία" το παραπάνω. Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποίο λόγο κάποιος μπορεί να "γουργουρίζει από ευχαρίστηση" όταν κάτι που αναγνωρίζει και ο ίδιος ως άδικο, βλέπει ότι μπορεί να επιβάλλει την ισχύ του έστω και με παράπλευρα μέσα. Συνήθως αυτό τους ανθρώπους τους πεισμώνει, δεν τους ικανοποιεί.

Απάντηση: Re: Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Για το θεμα των διοδιων δεν σου ειπε ομως τιποτα ? Αν δηλαδη εισουν μια χαρα απο τα υπολοιπα περνουσες αερα ?
ΔΙΟΔΙΑ αυτα με μαμησαν εχτες,δεν το καταλαβες οτι πηγα να το παιξω μαγκια και την εφαγα:drummer:

Αυτο μεταφραζεται οτι το ελληνικο δημοσιο,μεσω της ΕΛ.ΑΣ,προασπιζει εμμεσα τα συμφεροντα της Αυτοκινητοδρομοι Αιγαιου ΑΕ.
Νομιζω οτι τετοιες ενεργειες πρεπει να γινονται οργανωμενα,με ικανο αριθμο αυτοκινητων,και παρουσια νομικου.

Αν μπορεί ο φίλος οδηγός να διευκρινήσει σε ποια διόδια συνέβη το περιστατικό, γιατί αν έγινε στα Μάλγαρα (όπου όντως τυπώνουν απόδειξη πριν καν φτάσεις στο παράθυρο) τότε η τροχαία μάλλον "προάσπιζε" τα συμφέροντα του δημοσίου.

Απάντηση: Re: Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Μήπως του επιβλήθηκε ποινή μόνο για την παράβαση με υψηλότερες κυρώσεις;

Πολύ ωραίο το βίντεο,μπράβο!

Ετσι θέλει τρέλα!Κουραστήκαμε!

*Πρωτοχρονιά πάω απο Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Που μπορώ να βρώ τους 2 κυρίους?
Θα τους χρειαστώ..