Διόδια

Απάντηση: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Αρα το κράτος κλεβει τον εργολάβο τον καημένο...πού μέ τον ιδρώτα του κουβαλάει τά κιόσκια και στήνει διόδια χωρίς τόν δρόμο φυσικά.....Αχθοφόρος κατάντησε...

Αρα έχουμε ''κουμουνισμό'' και δεν το ξέραμε..

Πριν αρχίσουμε να πηδάμε από τα παράθυρα, θα ζητήσω να ηρεμήσουμε, κύριοι.....δεν χρειάζεται να φύγει βραδυάτικα κανείς από το ''παράθυρο''.....κάνει και κρύο!!;);)

Re: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Παίδες δεν την έγραψα εγώ την σύμβαση. Διαβάστε την αν θέλετε να έχετε προσωπική άποψη αλλιώς απλά κάντε copy-paste αυτά που βρίσκετε στο διαδίκτυο.

Με την σύμβαση του Μορέα απλά φαίνεται ότι υπάρχει ταβάνι στα κέρδη τις κοινοπραξίας όπως και ότι το δημόσιο μπορεί να έχει έσοδα επίσης πέρα του ΦΠΑ.

Επίσης αν το έργο δεν έχει τα αναμενόμενα έσοδα εγγυάται το κράτος κάποια καθορισμένη αποζημίωση. Όλα γράφονται στην σύμβαση. Πόσο πρέπει να είναι τα διόδια, ποιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τα πάντα...

Όλα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε θέλει να έχει άποψη. Δεν κάνει ούτε το κράτος, ούτε η κοινοπραξία ότι γουστάρει. Όλα είναι γραμμένα.

Ζήσαμε και χωρίς νοσοκομεία, χωρίς γιατρούς, χωρίς κουφώματα αλουμινίου, με αμίαντο, σε σπίτια χωρίς κεντρική θέρμανση και πολλά άλλα. Τι σημαίνει αυτό? Ότι πρέπει να γυρίσουμε χρόνια πίσω με κέρδος τι?

Αν χρεοκοπήσουμε θα την πληρώσει ο φτωχός. Οι πλούσιοι τα έχουν έξω τα λεφτά και θα μας αγοράσουν όλους. Αυτά περί ανυπακοής είναι αφέλειες του ΚΚΕ και της Αριστεράς γενικότερα που ελπίζει ότι θα αλλάξει στην Ελλάδα ο καπιταλισμός και θα το γυρίσουμε σε σοσιαλισμό...Ούτε καν κάθομαι να αναλύσω την σοβαρότητα αυτού του σεναρίου...

Το καθήκον μου ως πολίτης δεν θα μου το υποδείξει κανένας. Το μόνο καθήκον που έχω σαν πολίτης είναι να μάχομαι για μια ευνομούμενη πολιτεία προκειμένου να υπάρχει δικαιοσύνη και ισότητα. Όχι να καταργήσω εντελώς τους νόμους με την ελπίδα ότι οι καινούριοι θα είναι αποδοτικότεροι. Αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χάσιμο χρόνου. Άσε που τίποτα δεν εγγυάται ότι δεν θα καταλήξουμε ξανά στα ίδια.

Last edited by a moderator:

Το καθήκον μου ως πολίτης δεν θα μου το υποδείξει κανένας. Το μόνο καθήκον που έχω σαν πολίτης είναι να μάχομαι για μια ευνομούμενη πολιτεία προκειμένου να υπάρχει δικαιοσύνη και ισότητα. Όχι να καταργήσω εντελώς τους νόμους με την ελπίδα ότι οι καινούριοι θα είναι αποδοτικότεροι. Αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χάσιμο χρόνου. Άσε που τίποτα δεν εγγυάται ότι δεν θα καταλήξουμε ξανά στα ίδια.

Xμμμ, κάπου μπάζει η θεωρία σου και κάνει και κρύο...

Πως αλλιώς καταργείται ένα νόμος(απο τον λαό), αν όχι με την ελπίδα να είναι αποδοτικότερος προς τον λαό???
Αυτό θεωρείς χάσιμο χρόνου???

Έτσι πολεμάς για μια ευνοούμενη κοινωνία??

Οκ.....:grinning-smiley-043

Τα διόδια στις Αφίδνες είχαν .5ε αν δεν κανω λάθος πριν λίγο καιρό και σημερα είναι πανω απο 2.
Πως δικαιολογείται αυτη η ανατιμηση, αναφερεται στη συμβαση?
Για να πάω στο εξοχικό μου που είναι λίγο παρακάτω και να επιστρέψω χρειαζομαι ~20ε συνολικά το οποίο θεωρώ παράλογο για μια απόσταση 100χλμ, πριν απο 10χρονια χρειαζόσουνα 1000δρχ.

Τα διόδια στις Αφίδνες είχαν .5ε αν δεν κανω λάθος πριν λίγο καιρό και σημερα είναι πανω απο 2.
Πως δικαιολογείται αυτη η ανατιμηση, αναφερεται στη συμβαση?
Για να πάω στο εξοχικό μου που είναι λίγο παρακάτω και να επιστρέψω χρειαζομαι ~20ε συνολικά το οποίο θεωρώ παράλογο για μια απόσταση 100χλμ, πριν απο 10χρονια χρειαζόσουνα 1000δρχ.

Αναφέρεται στην σύμβαση, ναι.

20 ευρώ για 100 χιλιόμετρα είναι παράλογο. Μπορείς να μου πεις την διαδρομή και τα διόδια που πληρώνεις?

Trisalon,

φλερτάρεις επικίνδυνα με το ''παράθυρο''. Μείωσε τους χαρακτηρισμούς και ξαναγράψε αυτό που θέλεις να πεις...

Xμμμ, κάπου μπάζει η θεωρία σου και κάνει και κρύο...

Πως αλλιώς καταργείται ένα νόμος(απο τον λαό), αν όχι με την ελπίδα να είναι αποδοτικότερος προς τον λαό???
Αυτό θεωρείς χάσιμο χρόνου???

Έτσι πολεμάς για μια ευνοούμενη κοινωνία??

Οκ.....:grinning-smiley-043

Οι νόμοι καταργούνται από την βουλή μέσω αυτών που έχουμε επιλέξει.

Πέρα από αυτό δεν μιλάμε για ΕΝΑ νόμο αλλά για το σύνολο των νόμων που δεν γουστάρουμε/τε. Ποιοι είναι αυτοί? Πόσοι? Εγώ μπορεί να έχω αντίρρηση για διαφορετικούς νόμους από ότι εσύ?

Αν ο καθένας δεν υπακούει στο νόμο που δεν του αρέσει, θα προκύψει βελτίωση στην δικαιοσύνη του κράτους?

Re: Απάντηση: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Πριν αρχίσουμε να πηδάμε από τα παράθυρα, θα ζητήσω να ηρεμήσουμε, κύριοι.....δεν χρειάζεται να φύγει βραδυάτικα κανείς από το ''παράθυρο''.....κάνει και κρύο!!;);)

Εισαι τυχερος γιατι δεν διαβαζεις και θα το γλιτωσεις το κρυωμα... ή μαλλον διαβαζεις, αλλα δεν δινεις σημασια... και καλα κανεις εδω που τα λεμε, αλλη εξηγηση εγω δεν εχω....

Με την σύμβαση του Μορέα απλά φαίνεται ότι υπάρχει ταβάνι (ποιο ειναι αυτο?, πως προυπολογιστηκε? πως εξελισσεται?) στα κέρδη τις κοινοπραξίας όπως και ότι το δημόσιο μπορεί να έχει έσοδα (μπορει και να μην εχει δηλαδη) επίσης πέρα του ΦΠΑ.

Επίσης αν το έργο δεν έχει τα αναμενόμενα έσοδα εγγυάται το κράτος κάποια (ποια ειναι αυτη?, πως προυπολογιστηκε? πως εξελισσεται?)καθορισμένη αποζημίωση. Όλα γράφονται στην σύμβαση. Πόσο πρέπει να είναι τα διόδια, ποιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τα πάντα...

Όλα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε θέλει να έχει άποψη. Δεν κάνει ούτε το κράτος, ούτε η κοινοπραξία ότι γουστάρει. Όλα είναι γραμμένα. (επειδη ειναι γραμμενα κοιμομαστε ησυχοι, το τι, πως, ποσο γιατι ειναι γραμμενο ειναι ψιλα γραμματα)

Γκολαρα ο ρουνει παντως χθες...

Εννοώ βενζίνες/διόδια

100 χιλιόμετρα είναι από την Τρίπολη μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους (περίπου). Για αυτή την απόσταση πληρώνω περίπου 7,5-8 ευρώ διόδια και καίω 9 λίτρα βενζίνη. Δηλαδή 13,5-14,5 ευρώ βενζίνη. Σύνολο 21-22,5 ευρώ.

Re: Απάντηση: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Εισαι τυχερος γιατι δεν διαβαζεις και θα το γλιτωσεις το κρυωμα... ή μαλλον διαβαζεις, αλλα δεν δινεις σημασια... και καλα κανεις εδω που τα λεμε, αλλη εξηγηση εγω δεν εχω...

Γκολαρα ο ρουνει παντως χθες...

Όλα όσα ρωτάς γράφονται στην σύμβαση. ΟΛΑ. Αν πας στην σελίδα του Εθνικού τυπογραφείου μπορείς να την κατεβάσεις και να την διαβάσεις σε PDF. Σου έδωσα και την σχετική σελίδα της σύμβασης. Αν σε ενδιαφέρουν οι απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς κάτσε διάβασε.

Οι νόμοι καταργούνται από την βουλή μέσω αυτών που έχουμε επιλέξει.

Αν ο καθένας δεν υπακούει στο νόμο που δεν του αρέσει, θα προκύψει βελτίωση στην δικαιοσύνη του κράτους?

Αυτο σωστο..

...και για να μην υπαρχει παρεξηγηση, εγω προσωπικα, δεν σχολιαζω τον τροπο αντιδρασης αυτο καθ αυτο αλλα το αν ειναι δικαιολογημενη καποια αντιδραση ή οχι....

Αναφέρεται στην σύμβαση, ναι.

Βλεπετε που εχετε και παράπονα
ολα τα μελετάνε τα παιδια
Και αν υπάρχει κατι παράνομο ή αντισυνταγματικό τροποποιούν τον νόμο

Η σύμβαση είναι "εκεί" από το 2007. Όλα όσα λέει, δίκαια-άδικα, συνταγματικά ή όχι, τα γνωρίζουν ΟΛΑ τα κόμματα από το 2007! Μαζί τους και ΟΛΟΙ όσοι ήθελαν να μάθουν. Δημοσιογράφοι κτλ.

Ε στούς πολίτες μαζί μέ τίς λοιπές περικοπές και τήν εξαθλίωση,τούς έπεσε βαρειά και η σύμβαση τώρα..
Οπότε τώρα αποφάσισαν νά μήν πληρώνουν...

Πάντως ειναι τρομερή κυβέρνηση..
Αμα θέλουν φτιάχνουν νόμο και ποινικοποιούν τήν ''ανομία'' σε 2 εβδομάδες...
Οπως και μέ την Siemens..
20 χρόνια τό σκάνδαλο και σε δυό εβδομάδες τούς αθώωσαν ολους..
Αμα θέλει ο ανθρωπος..:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Όχι άλλα Διόδια....στον δρόμο για ΔΕΘ.

Εισαι τυχερος γιατι δεν διαβαζεις και θα το γλιτωσεις το κρυωμα... ή μαλλον διαβαζεις, αλλα δεν δινεις σημασια... και καλα κανεις εδω που τα λεμε, αλλη εξηγηση εγω δεν εχω....

Εσχάτως, δεν έχω λεφτά για μπετζίνα και χρησιμοποιώ ποδήλατο....δεν πληρώνω διόδια!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55: