Από καλά πληροφορημένη πηγή έμαθα ότι οι Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ακολουθούν νέα τακτική όσον αφορά τις διώξεις οδηγών που σηκώνουν τη μπάρα: Υποβάλλον μήνυση για άσκηση βίας και αυτοδικία! Η άσκηση βίας αφορά το σπρώξιμο της μπάρας, η αυτοδικία την απροθυμία να πληρώσει ο οδηγός. Οι κατηγορίες είναι νομικά ανυπόστατες, δε θα σταθούν σε δικαστήριο, αλλά για εκφοβισμό των οδηγών είναι μιά χαρά.
Μανίτσα μου...:HTEHEH56:Βρέθηκε η υπάλληλος και το μέλος του κινήματος που τις έφαγε......
![]()
Ρε παιδιά, προχθές που απελευθέρωσαν προσωρινά κάτι διόδια οι ταξιτζίδες, δημιουργήθηκε επεισόδιο λέει με ένα κύριο που τον έδειχναν, όλως τυχαίως, οι κάμερες ότι επέμενε να πληρώσει...
έχω και μέρες να δω εδώ μύνημα από το φίλο gordona και αναπόφευκτα συνδύασα τα δυο γεγονότα...
λέτε να ???!!!
(αστειεύομαι και του εύχομαι καλό καλοκαίρι)
Έπρεπε να τον βγάλεις φωτογραφία...Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ήταν ο άνθρωπος του μόχθου...Αυτή η σπάνια προσωπικότητα που πήγε στον σωτήρα μας και του χάρισε τον μισθό του...
Μονο που είναι σαν το τέρας του Λοχνες....Όλοι μιλούν γι αυτό αλλά κανείς δεν το έχει δει...
Πω πω καημός...
Μην ανησυχείς. Θά´ρθουν μάρτυρες ο Σπ. Σούρλας κι ο Emilot.
Ακου μάγκα...Μαζέψου..Τελευταιa φορά που πιανεις στο στομα σου το ονομα μου σέ οτι νάναι .
Αρχίσανε και οι απειλές...
Μην ανησυχείς. Θά´ρθουν μάρτυρες ο Σπ. Σούρλας κι ο Emilot.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.