Μεγιστε Ελληνα καλλιτεχνη τραγουδοποιε.
Απο τα ελαχιστα που εχω στα πολιτισμικα μου μπαγκαζια απο Ελλαδα ειναι το εργο σου.
Τοσο μοναδικο, τοσο ευγλωτο, τοσο ευμουσο, και τοσο ευαισθητο.
Βλεπω ακομα χαριν του Ερτφλιξ που λαμβανω στην Γαλλια, ακομα και συχνα, την εκπομπη που εκανες, οταν ημουν στην απολυτη "μαυριλα" στο Εβρο και περιμενα οπως και αλλοι το Σαββατο για να το δουμε να διασκεδασουμε, να ξαναπιουμε απο την πολιτιστικη σου πηγη σου και να ξεδιψασουμε, με λιγη, οσο επετρεπαν τα φτωχα μεσα της χωρας μας, "κουλτουρα" και ταυτοχρονα να διαολοστειλουμε ολα οσα εβγαζες στη φορα με ειρωνεια και συνεπεια.
Προσπαθησες.
Και ειδες και τα ευτραπελα και τα κιβδηλα και ειχες το κουραγιο να τα καταγγειλεις τελικα, χωρις να διαλεξεις τον κομφορμισμο της "παρεας των σωστων" της "ορθα σκεπτωμενης πλευρας"που συνιθισαν να μοιραζουν ευσημα σε οσους πανε με τα νερα τους, να διαχωριστεις, μονος, και να εναγκαλιασεις τα διαχρονικα και τα αληθινα.
Ησουν μεγαλος Ελληνας δημιουργος, απογονος των Τραγικων, του Αριστοφανη, και του Κορναρου.
Και μεγαλος Ερωτικος, τετοιος που μονος θα μπορουσες να φτιαξεις "Μια Θαλασσα Μικρη".
Θα μπορουσα μα ειμαι θλιμενος απο την απωλεια, αλλα εδωσες... εδωσες οσο ελαχιστοι, και πλεον σου αξιζει μια θεση στον Ουρανο χωρις κανενα πονο η αγωνια.
Καλη αναπαυση και καλη ανταμωση.