Διπλό κινητό;

Για δωστε καμια βοηθεια βρε παιδια

Προκειται σε καμια 15αρια μερες να ανανεωσω το συμβολαιο του κινητου μου τηλεφωνου κ σκεφτομαι ποια συσκευη θα αγορασω, με την επιδοτηση που θα μου δωσουν. Επειδη δεν θελω να δωσω και πολλα λεφτα, ειμαι μεταξυ των παρακατω κινητων και θα ηθελα την βοηθεια και τις αποψεις σας:
- Nokia N70
- Nokia N72
- Qtek 8310
- Sony Ericsson K800
- Sony Ericsson W810
Ποιο απο τα παραπανω θα μου προτεινατε και γιατι???
Σας ευχαριστω εκ των προτερων :grinning-smiley-043

Απάντηση: Για δωστε καμια βοηθεια βρε παιδια

Βασιλη, καλη χρονια και χρονια πολλα για την ονομαστικη σου γιορτη σημερα :ernaehrung004:
Επειδη εχω τσεκαρει ολα τα τηλεφωνα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα, μονο αυτα που εχω γραψει και θελω βοηθεια μου αρεσουν. Οποτε θα ηθελα μια βοηθεια μεταξυ των συσκευων που προτεινω.
Και παλι χρονια πολλα!!

Re: Για δωστε καμια βοηθεια βρε παιδια

Είναι διαφορετικά τηλέφωνα και ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες, γι' αυτό καλό είναι να μας γράψεις τις ανάγκες σου για να σου προτείνουμε το καταλληλότερο. Εγώ, ως μανιακός gadgetάκιας, έχω (από τη λίστα σου) τα Ν70 και Κ800 με το πρώτο να είναι smartphone και να κυκλοφορεί πλέον ως Music Edition και το δεύτερο να έχει την καλύτερη κάμερα (κινητού) της αγοράς. Θα έλεγα ότι το Ν70 είναι καλό τηλεφωνάκι, αλλά κάπως αργό στην απόκριση. Το Κ800 είναι πλήρως ικανοποιητικό σε όλα, αρκεί να μην πέσεις σε προβληματικό κομμάτι (υπάρχουν δυστυχώς αρκετά). Μπορεί να μη θέλεις να σου προτείνουμε άλλα μοντέλα, αλλά δες και το SE W850 (η καλύτερη αγορά μου το τελευταίο διάστημα, δεν έχει κολλήσει ποτέ, διαθέτει τα πάντα σε πολύ μικρό μέγεθος και είναι τέλειο στην αναπαραγωγή μουσικής).

Τα ΝΟΚΙΑ δεν ξερω τι λενε σαν φωτογραγικες μηχανες .....αλλα το Κ800 βγαζει πολυ καλες φωτος και ειναι καλο mp3 !!!

Προσωπικά η SE με έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια.

Αν ποτέ χαλάσει το K750i που έχω πάλι SE θα πάρω. Κάτι στο ίδιο στυλ, όπως το K800.

Το έχει ο κουνιάδος μου. Σε κάποια φάση το κινητό "πέθανε", αλλά το πήγε στην αντιπροσωπεία όπου το φλασάρανε και από τότε όλα καλά.
Έχω ακούσει κι εγώ ότι υπάρχουν πολλά προβληματικά Κ800, αλλά είναι θέμα software οπότε μην ανυσηχείς αν τελικά το επιλέξεις.

Eγώ προσωπικά αν και δεν ξέρω τα μοντέλα που παρέθεσες θα πώ ότι είμαι υπέρ της NOKIA! Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα και γενικότερα τα βρίσκω πολύ φιλικά προς τον χρήστη. Kαι το Qtek δεν είναι κακό αλλά νομίζω υπάρχουν και καλύτερα...

Καλησπερα -bye-
Το βασικο θεμα που σκεφτομαι ειναι οτι το μενου των Νοκια με βολευει περισσοτερο, σε σχεση με αυτα των Sony Ericsson. Απλα δεν ξερω οπως λετε κι εσεις εαν τα τηλεφωνα ειναι καλα ή οχι. Καλυτερο μοντελο απο καποιο απο αυτα δεν διατιθεμαι να παρω, γιατι θα πρεπει να δωσω και περισσοτερα λεφτα και δεν θελω για κινητο να δωσω παραπανω.
Τουλαχιστον εαν μπορειτε να με διευκολυνετε, πειτε μου μεταξυ των 2 Sony Ericsson (K800 - W810) και μεταξυ των 2 Νοκια (Ν70 - Ν72) ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο, ωστε τουλαχιστον να εχω στο τελος να επιλεξω μεταξυ 2 κι οχι μεταξυ 4 τηλεφωνων.

K800 από τα SE: καλύτερη κάμερα, χειρότερο music player, περισσότερες λειτουργίες, χειρότερη εμφάνιση και μεγαλύτερο μέγεθος (όλα σε σχέση με το W810).
N70 από τα Nokia: απλά λόγω 3G. Κατά τα άλλα είναι σχεδόν ίδιο με το 72. Αν πάλι δε σε ενδιαφέρει το 3G (κατ' εμέ όταν αγοράζεις smartphone θα πρέπει να σε ενδιαφέρει), τότε πήγαινε για το 72 και λόγω τιμής.

Εγώ έχω κάνει αγορές αρκετών κινητών με βασικό πάντα κριτήριο να είναι βολικά, σχετικά μικρά, με καλούτσικη φωτογραφική κ καλή μπαταρία. Πριν 1+ χρόνο πήρα το Κ750. Μάλλον αν δεν χαλάσει δεν θα το αλλάξω εύκολα. Καταρχήν κρατά ακόμα κ σήμερα, η μπαταρία του πάνω από 4 μέρες, έχει πολύ καλή φωτογραφική για mp3 μουσική κ μέχρι σήμερα δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Μάλλον για SE θα ξαναπάω όταν πάω. :)

και εγω το K 750i εχω !!!!

ΠΟΛΥ καλο και κρατα η μπαταρια του !!!
3 με 4 μερες !!

εχει τα παντα εκτος 3g και τα κανει καλα!!!

εγω πηρα προσφατα το 6280...πολυ καλο τηλεφωνο με μεγαλη οθονη και απ τις καλυτερες αναλυσεις που παιζουν στο χωρο...
τωρα για φωτογραφια αν και 2mp μην περιμενεις πολλα πραγματα...
χειροτερο και απ την χειροτερη ψηφιακη

Με ενδιαφερει περισσοτερο να εχει καλη μπαταρια, να κανει synchronization με το outlook. Για την ποιοτητα της φωτογραφικης δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ, αφου ποτε για εμενα το κινητο δεν προκειται να αντικαταστησει τη ψηφιακη φωτογραφικη. Προσωπικα, για να πω και την αληθεια, με βολευει καλυτερα το μενου των Νοκια, τα οποια εχουν επιπλεον ενα προτερημα για εμενα: μπορουν και αποθηκευουν ολες τις επαφες ανα πασα στιγμη στην καρτα μνημης κι ετσι εχω παντα μαζι μου backup ολων των επαφων μου. Πραγμα που δεν το εχουν τα Sony Ericsson. Α, για να μην ξεχασω κιολας, θελω να εχει και ραδιοφωνο πανω, για αυτο κι επελεξα και τα συγκεκριμενα, με εξαιρεση το Qtek, το οποιο σχεδον το εχω απορριψει. Επομενως μενουμε στα υπολοιπα 4...:chinscratch:
Μαλλον θα αποκλεισω και το Κ800, γιατι η επιδοτηση μου ειναι καπου στα 110 , οποτε θα πρεπει να δωσω αλλα 200+ για να το παρω...Ειμαι επομενως μεταξυ του Sony Ericsson W810 και των Nokia N70 και N72.
Με τα νεα κριτηρια λοιπον, εσεις ποιο θα με προτεινατε να επιλεξω?? :damnyou:

Το κ750 κάνει synchronize με το outlook κανονικά οπότε κ το 810 θα κάνει. Έχει κ ράδιο οπότε μια χαρά μου φαίνεται. Αν όμως σε βολεύει το μενού των Νόκια τότε πας εκεί. Πάντως κ εγώ Νόκια είχα πριν κ βολεύτηκα κατευθείαν το μενού του Κ750.

Re: Mobile News

TIM: ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ
Με ένα νέο προϊόν εμπλουτίζει την γκάμα των υπαρχόντων προϊόντων Data Card, PCMCIA και PCI Express για ασύρματη σύνδεση στο Internet η TIM. Πρόκειται για την 3G Broadband USB, που είναι κατάλληλη για όλους τους υπολογιστές που διαθέτουν θύρα USB.

Business Today