Διπλό κινητό;

Απάντηση: Για δωστε καμια βοηθεια βρε παιδια

Να σας ευχαριστησω πρωτα ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου δινετε :ernaehrung004:
Τελικα μηπως να παρω αυτο που θα μου κοστισει λιγοτερα?? Γιατι απο οτι καταλαβαινω, οποιο μοντελο και να παρω απο αυτα που εχω στη λιστα, ειναι πανω κατω μεσα στα γουστα μου. Τι λετε κι εσεις?? Για να μην σας πρηζω κιολας!!! :grinning-smiley-043

Re: Mobile News

ΕΕΤΤ: ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
Νέο έντυπο με τίτλο «Κινητά Τηλέφωνα και Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας: Τι πρέπει να γνωρίζουμε»εξέδωσε πρόσφατα η ΕΕΤΤ, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος ενεργειών που υλοποιεί για την ενημέρωση του κοινού όσον αφορά στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τις ασύρματες τεχνολογίες. Το εν λόγω ενημερωτικό έντυπο παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου, την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπεται από το κινητό τηλέφωνο και τις κεραίες, τα δίκτυα κεραιών κινητής τηλεφωνίας και ταόρια ασφαλούς έκθεσης του κοινού σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Επιπλέον, στο ενημερωτικό φυλλάδιο γίνεται αναφοράσε προληπτικά μέτρα όσον αφορά στη χρήση κινητών τηλεφώνων.

COM Today

SPRINT NEXTEL:
H NOKIA ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΙΑ 4G WIMAX
Η Sprint Nextel ανακοίνωσε ότι η Nokiaανακηρύχτηκε βασικός προμηθευτής υποδομής και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών για το δίκτυο 4G WiMAX επόμενης γενιάς mobility. Η Nokia συμπράττει με την Intel, τη Samsungκαι τη Motorolaγια τη δημιουργία προηγμένης δικτυακής υποδομής και συσκευών πρόσβασης που πρόκειται να σχεδιαστούν ώστε καταναλωτές, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις να είναι σε θέση να απολαμβάνουν συνδεσιμότητα mobile Internet υψηλού εύρους ζώνης, με ταχύτητες πρόσβασης σημαντικά υψηλότερες από αυτές που προσφέρουν τα υφιστάμενα ασύρματα δίκτυα, ξεκινώντας στα τέλη του 2007. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο, η Sprint Nextel ανακοίνωσε την επιλογή της τεχνολογίας WiMAX για ένα επόμενης γενιάς ασύρματο δίκτυο, το οποίο θα χρησιμοποιεί τους πόρους του φάσματος 2.5GHz της εταιρείας, και τη δημιουργία ενός μοναδικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος, σχεδιασμένου να ωθήσει την ευρεία υιοθέτηση συσκευών και υπηρεσιών WiMAX. (reports) με στατιστικά στοιχεία χρήσης, δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων του λογαριασμού σε επεξεργάσιμη μορφή (excel, pdf, txt,xml), καθώς και ειδοποίηση με email για την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Η εγγραφή στην υπηρεσία πραγματοποιείται δωρεάν στα καταστήματα Cosmote ή στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

COM Today

SAMSUNG E420 Η ΘΗΛΥΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Tο νέο κινητό τηλέφωνο της Samsung Ε420ήρθε αποκλειστικά για να τονίσει τη θηλυκότητα σε όλες τις γυναίκες αφού πρόκειται για μία συσκευή που απευθύνεται στη γυναίκα του σήμερα που θέλει να ξεχωρίζει με τις επιλογές και τα αξεσουάρ τις. Το Ε420 εντυπωσιάζει για το διακριτικό ρομαντικό μοτίβο στην πρόσοψη του. Διαθέτει πρωτότυπο στυλ και design καθώς και απίστευτα εντυπωσιακή εμφάνιση, αστραφτερό λευκό φινίρισμα και μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτει κάμερα VGA και 65.000 χρώματα. Διατίθεται ήδη αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

COM Today

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΟ LG SHINE ΘΑ «ΛΑΜΨΕΙ» ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
Η 7η Φεβρουαρίου ορίστηκε από την LG Electronics ως η ημέρα της επίσημης παρουσίασης του LG Shine στην Αγγλία, εγκαινιάζοντας την πρώτη φάση του παγκοσμίου προγράμματος για το λανσάρισμα του LG Shine, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες αγορές παγκοσμίως μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του 2007. Η LG έχει ήδη πουλήσει πάνω από 180.000 συσκευές στην Κορέα μετά το λανσάρισμα του τηλεφώνου το Νοέμβριο του 2006, ενώ μέχρι και σήμερα πωλούνται παραπάνω από 3.500 μονάδες την ημέρα. Ως η δεύτερη συσκευή της σειράς Black Label, το LG Shine έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον παγκοσμίως με τη «μαγική οθόνη-καθρέπτη» wide 2.2 ιντσών, το πολυλειτουργικό scroll key και το κομψό και απόλυτα μεταλλικό του περίβλημα.

COM Today

ELECTRΟNICS-PRADA: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η LG
Electronicsκαι η Pradaπαρουσιάζουν ένα νέο κινητό τηλέφωνο, το Prada Phone by LG (KE850). Πρόκειται για ένα πολυτελές μοντέλο που διαθέτει το «πρώτο προηγμένο απόλυτα touch interface». H LG και η Prada εργάστηκαν μαζί σε κάθε λεπτομέρεια του τηλεφώνου, από την ίδια τη συσκευή μέχρι το marketing της.

COM Today

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
SONY ERICSSON: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2007 Με νέα μοντέλα, τα οποία εστιάζουν τόσο στην μουσική και στην εικόνα όσο και στην ευκολία χρήσης, η Sony Ericssonθέλησε να τονίσει την παρουσία της τη νέα χρονιά. Αναλυτικότερα, λίγο μετά την ανακοίνωση της παραγγελίας 4.5 εκατομμυρίων τηλεφώνων γενιάς Cyber-shot και μετά την έκδοση των μοντέλων K790/K800το περασμένο καλοκαίρι, η Sony Ericsson κυκλοφόρησε δύο νέα τηλέφωνα της οικογένειας Cyber-shot. Τα K810/ K818 Cyber-shotαποτελούν μια κομψή συσκευή υψηλών επιδόσεων που διαθέτει κάμερα 3.2 megapixel, αυτόματη εστίαση και Xenon flash. Μια σειρά καινοτόμων εφαρμογών όπως το Photo fix, βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των φωτογραφιών και μετά τη λήψη τους. Τα πλήκτρα Illuminated Camera Icons που βρίσκονται στο πλάι του πληκτρολογίου, είναι αναμμένα, όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη και δίνουν πρόσβαση στις λειτουργίες του μενού με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Επιπλέον, το K550 Cyber-shot προσφέρει όλα τα προνόμια ενός Cyber-shot τηλεφώνου σε μία λεπτή, συμπαγή κατασκευή (14 χιλ.) που το καθιστά πανεύκολο στη χρήση. Με μία κάμερα 2.0 megapixel, αυτόματη εστίαση, φωτισμό LED (LightEmitting Diode) και ενεργό κάλυμμα φακού και προσφέρει το καινοτόμο TrackIDΣ της Gracenote Mobile MusicID. Στη συνέχεια, η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων μοντέλων τηλεφώνων Walkman, όπως, τα W880 και W610. Με πλάτος μόλις 9.4 χιλ., το W880 αποτελεί σήμερα το λεπτότερο κινητό της Sony Ericsson, συνδυάζοντας μοναδικά την εμπειρία Walkman με μία συσκευή που άνετα χωράει στην τσέπη σας. Το Memory Stick Micro (M2Σ)- χωρητικότητας 1GB- περιλαμβάνεται στη συσκευασία και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μέχρι και 900 μουσικά κομμάτια. Παράλληλα, οι πολυάριθμες εφαρμογές μουσικής (όπως το Walkman Player 2.0 και το Disc2Phone) επιτρέπουν στον χρήστη να καταχωρεί μουσική στο τηλέφωνό και στη συνέχεια από εκεί να κάνει εξερεύνηση των play lists. Επιπλέον, το UMTS τηλέφωνο, που δεν ξεπερνάει σε πλάτος μία θήκη CD, διαθέτει και μία κάμερα 2.0 megapixel. Τέλος η Sony Ericsson δημιούργησε τέσσερα νέα τηλέφωνα τύπου «candy bar» που κάνουν την επικοινωνία πιο εύκολη. Τα Κ200 και Κ220 διαθέτουν κάμερα, ενώ επίσης το Κ220 και το J120 κάνουν τη μουσική πιο προσιτή με ενσωματωμένα ραδιόφωνα FM και δωρεάν ακουστικά. Και τα τέσσερα μοντέλα, περιλαμβανομένου και του J110, διακρίνονται για το χαρακτηριστικό στιλ της Sony Ericsson και την αίσθηση μοναδικότητας, διατηρώντας όμως ως πρωταρχικό στοιχείο της σχεδίασής τους την απλή και εύκολη χρήση.

COM Today

ΑΓΟΡΑ PDA-ΓΝΩΜΕΣ

Θα ηθελα την βοήθειά σας,θέλει ο αδερφός μου να αγορασει PDA,το οποίο
να εχει τα εξής χαρακτηριστικά: PDA-GPS-GSM δηλαδή να μπορεί μερικές φορές να το έχει και σαν κινητό τηλέφωνο αλλά και σαν οδηγό δρόμων.

Τα λεφτά που διαθέτει είναι μεχρι 600 ευρώ,αν μπορούσατε να μου προτινεται
καποιο μοντελο θα ηταν μεγαλη βοήθεια, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!-bye-

Re: ΑΓΟΡΑ PDA-ΓΝΩΜΕΣ

εχω ακουσει καλα λογια για το MIO A701.
μια αναζητηση στο skroutz.gr το ειδα στα 500 ευρω.
ενα πραγμα που πρεπει να προσεξεις ειναι το εξης. αν το θελει πιο πολυ για gps παρα για κινητο καλυτερα να παρει ενα pda-gps μιας και εχουν μεγαλυτερη οθονη. ειναι βολικοτερο 3,5" παρα 2,5" για χαρτη σε μια συσκευη που ειναι και κινητο.
εγω εχω το ΜΙΟ 168 που ειναι μονο pda-gps και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος μιας που και η τιμη του ειναι πολυ καλη. στο κινητο που εχω κι εκει το destinator η οθονη δεν με βολευει μιας και ειναι 1" μικροτερη.

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PDA-ΓΝΩΜΕΣ

Ευχαριστώ για τις συμβουλέ σας,μετά απο ψαξιμο στο net το σαββατοκυριακο
καταλήξαμε με τον αδερφό μου στο e-ten x500,το οποίο θα παει να πάρει
σήμερα,μόλις το πάρω στα χέρια μου θα σας πώ και εντυπώσεις.

Είμαι μπερδεμένη....

έχω επιδότηση για ανανέωση συμβολαίου και δεν ξέρω ακόμη τι συσκευή να πάρω. Είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson W700i και στο Sony Ericsson Z710i. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας ή αν γνωρίζετε κάποια άλλη αξιόλογη συσκευή;

Απάντηση: Είμαι μπερδεμένη....

k610i

Εχω παθει πλακα με δαυτο. Το εχω κανα δυο μηνες τωρα !

Εχει και σε κοκκινο .........!

Re: Είμαι μπερδεμένη....

Samsung D900. Καλυτερο δεν θα βρεις. Το εχω και ειναι zuper. Τα Sony Ericsson κολανε ασχημα και ειναι και πολυ αργα στην χρηση. Ουτε να το σκεφτεσαι λεμε. 3 megapixel ultra slim, ultra light.

k610i

Εχω παθει πλακα με δαυτο. Το εχω κανα δυο μηνες τωρα !

Εχει και σε κοκκινο .........!

Ξέρεις τι με χαλάει βρε Χρήστο σε αυτό το κινητό, ότι δεν έχει ραδιόφωνο...:guitarist: είναι must το κινητό να έχει ραδιόφωνο.
Silent θα διαφωνήσω τα Sony Ericsson από πολλές πηγές που έχω μου λένε ότι είναι πλέον οι πιο αξιόπιστες συσκευές.

κ 750ι της ΣΟΝΥ εχω εγω και εχει τα παντα .....εκτος καφετιερας !!

φωτος αριστες για κινητο ...

ραδιοφωνο mp3 και και και .......

κοληματα ποτες !!!!!!!!

ομολογω ομως οτι το Σαμσουνγκ που λεει παραπανω ο ΣΙΛΕΝΤ ειναι ποιο ομορφο και πιο καινουργιο μοντελο και ισως με καλυτερη καμερα ...

κ 750ι της ΣΟΝΥ εχω εγω και εχει τα παντα .....εκτος καφετιερας !!

φωτος αριστες για κινητο ...

ραδιοφωνο mp3 και και και .......

κοληματα ποτες !!!!!!!!

ομολογω ομως οτι το Σαμσουνγκ που λεει παραπανω ο ΣΙΛΕΝΤ ειναι ποιο ομορφο και πιο καινουργιο μοντελο και ισως με καλυτερη καμερα ...

Βαγγο μαλλον εισαι απο τους τυχερους...κ750,κ700,w800 και γενικοτερα οσα ειχαν joypad αντι για σταυρο(οπως το w810 που εχω εγω και ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος)εβγαλαν προβλημα.το 750 που ειχαν πριν και εγω χωρις ιδιαιτερη χρηση(παιχνιδια κλπ)μου κολλαγε συνεχεια προς τα κατω..!!!

Βαγγο μαλλον εισαι απο τους τυχερους...κ750,κ700,w800 και γενικοτερα οσα ειχαν joypad αντι για σταυρο(οπως το w810 που εχω εγω και ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος)εβγαλαν προβλημα.το 750 που ειχαν πριν και εγω χωρις ιδιαιτερη χρηση(παιχνιδια κλπ)μου κολλαγε συνεχεια προς τα κατω..!!!

Για πες μου για το w810i, γιατί από το ψάξιμο που έκανα το Z710i απορρίπτεται κατηγορηματικά!

To επιβεβαιωνω και εγω. Μετα από πολυ χρηση το joystick κολλαει. Με 35 ευρα η Ericsson το φτιαχνει βεβαια, αλλα...
Πάντως μονο καφε δεν φτιαχνει το τηλεφωνακι. Ηταν καταπληκτικο! Και σαν κατασκευη πολυ βαρβατο!!

Last edited: