Διπλό κινητό;

Re: iphone η κατι αλλο

Αυτα τα τεστ ειναι για γελια. Βαλε 3 ολοιδια κινητα η ολοιδια pc στο ιδιο δυκτιο, και αμα παιζει το δυκτιο ολοιδια και στα 3 τοτε θα στα κανω δωρο. την μια το να θα παει σφαιρα , μετα απο 1 λεπτο το αλλο κτλ κτλ..οποιο πρωτο προλαβει να τραβηξει δεδομενα.

samsung galaxy s φοβερη οθονη το πρωτο πραγματικα iphone killer

Μια και υπάρχει το νήμα να μην ανοίγω καινούριο...

iPhone GS ή 4, HTC Desire ή HD (Android), Samsung Galaxy S, ποιό απ' όλα?

Έχω το 3G, jailbroken με έχει βολέψει αρκετά αλλά:

- Με χαλάει που πρέπει να κάνω ολόκληρη ιστορία και να περιμένω το jailbrake κάθε φορά που ο Steve ξύνεται. Τώρα ας πούμε το κακόμοιρο το 3G σέρνεται, περιμένοντας το jailbrake για την 4.1, αν προλάβει πρίν την 4.2...

-Με χαλάει που δεν έχω drag & drop, π.χ. θέλω ρε παιδί μου να σώσω 150 (ας πούμε) φωτογραφίες στην κανονική τους μορφή (.jpg,.tiff) και να τις βλέπω - όχι απλή αποθήκευση.

- Όλη αυτή η ιστορία με το iTunes που κάνει τα πράγματα με τον δικό του μαμημένο τρόπο, και όχι όπως ακριβώς θέλω εγώ, και ψάχνουμε κορεάτικες εφαρμογές μισομεταφρασμένες στα αγγλικά, για να κάνουμε δουλειά, και ψάξε να βρείς σε ποιό υποαρχείο πρέπει να βάλεις "αυτό" για να το βλέπεις "εκεί"...

- Εντάξει παλιά ήμουν Macας πυροβολημένος, αλλά με τις αηδίες του Jobs που κόντεψε να το κλείσει το μαγαζί, τον πετάξαν έξω κλωτσηδόν, και μετά γύρισε καβάλα στο άλογο (και με τα λεφτά του κολλητού του Bill - μην ξεχνιόμαστε - ο Μπιλάκος είναι συνέταιρος), τι να πω ρε παιδιά... Το γύρισα σε PC εδώ και χρόνια, με το 1/3 των χρημάτων για το πακέτο μηχάνημα-προγράμματα (μηχανικός είμαι).

- Το Android μου φαίνεται πιο ελεύθερο (και η Google βέβαια την δουλειά της κάνει, μην τρελαθούμε), εσείς πως το ακούτε?

- Λόγω γήρατος τα ματάκια μου έχουν αρχίσει και δεν βλέπουν καλά, προγραματάκια ή ρυθμίσεις για μέγεθος γραμμάτων έχουμε?

- Οι "σουίτες" επικοινωνίας με το PC των HTC και Samsung "λένε", ή έχουμε και εδώ ...κίες?

Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα, κάθε βοήθεια δεκτή!

Απάντηση: iphone η κατι αλλο

Εγώ ήμουν μεταξύ HTC desire και Galaxy S, πέρασα πολλές μέρες να διαβάζω test video κτλ και δεν βρήκα άκρη άψογα και τα 2!

Αλλα, τα 8 GB εσωτερική μνήμη + φυσικά που παίρνει και SD + 512 MB RAM + 1GHz + η οθόνη ρε παιδιά τι επιτυχία δεν την χορταίνω,
φωτεινή ζωντανή ειλικρινά παιδιά ΔΕΝ έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! με έκαναν να πάρω το Galaxy S

Το έχω 15 μέρες εύκολο στην χρήση, κάνει τα πάντα, λόγο μεγάλης οθόνης τα γράμματα είναι αρκετά εύκολα στην ανάγνωση,
αν όχι αρκετά για σένα φίλε μου έχει και έξτρα ρυθμίσεις αλλαγή γραφής μέγεθος κτλ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι ένα σούπερ εργαλείο!!

Αλλα,αλλα... από αυτονομία άστα να πάνε χάλια!

Τις πρώτες μέρες που το μάθαινα το έφερνα στα μέτρα μου κτλ και το είχα στα χέρια μου ΟΛΗ ΜΕΡΑ το φόρτιζα 2 φορές την ημέρα παρακαλώ!

Τώρα τις τελευταίες μέρες που περνάω βεβαια πολύ ώρα net gps τηλέφωνο κτλ δεν λέω... (σίγουρα πολύ λιγότερο από τις πρώτες μέρες)

το φορτίζω όμως κάθε 2 μέρες και προς το τέλος, της δεύτερης μέρας είμαι στα κόκκινα!

Αυτό ίσος είναι το αδύνατο του σημείο πρέπει να συνηθίσω να το φορτίζω ΣΥΧΝΑ!

Αν δεν κάνω λάθος είναι η Αμερικανικη έκδοση του I9000.

Για την κατανάλωση να πω ότι είδα αρκετή διαφορα με το να βάλω για Background Solid Black.

Ωραία κολπάκια παιδιά θα δοκιμάσω κάποια και πιστεύω να καλυτερέψουν τα πράγματα...!

Ήδη έκανα κάποιες αλλαγές είδομεν...

Eίναι το νέο i9200 που ήδη κυκλοφοράει στην αμερικανικη αγορά.

Πιο γρήγορο πιο μεγάλη μνήμη κτλ έχει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά το link που σας έβαλα,

είναι στα γαλλικά βεβαια αλλα ok κάποια στοιχεια διαβάζονται εύκολα ανεξαρτήτως γλώσσας!

http://www.pointgphone.com/samsung-i9200-samsung-galaxy-s-2-13702

Εγώ έχω εδώ και χρόνια το HTC P3300 και επειδή δεν έχω pc αλλά μόνο 2 mac περιμένω πως και πως την επιδότηση να χτυπήσω ένα iphone.Το τηλεφωνάκι μια χαρά τα έβγαλε πέρα αλλά τελικά προτιμώ το άλλο λειτουργικό και για λόγου συμβατότητας.Αν είχα pc πάλι htc θα έπαιρνα μάλλον...

Ποιό γύρω στα 250 ευρώ;

Στην εταιρεία που εργάζομαι και λόγω επιδότησης λόγω εταιρικού συμβολαίου στην VODAFON μας είπαν να διαλέξουμε κινητό γύρω στα 250 ευρώ (όση και η επιδότηση για τον καθένα μας).Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα αλλά και δεν μπορώ να βγώ να ψάχνω θέλω τα φώτα σας.Τί καλύτερο θα μπορούσα να επιλέξω σε αυτή την τιμή χωρίς να υπερβώ τα όρια, γιατί δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να προσθέσω και κάτι απο την τσέπη μου;

Απάντηση: Ποιό γύρω στα 250 ευρώ;

Σε ευχαριστώ φίλε airb.Αν είναι μικρή η διαφορά που θα μου βγεί για το C6 θα το χτυπήσω μάλλον.

Κινητό Android στα 160-210 , ποιό?

Έχω δει τα Sony Xperia 10mini, X8, το Samsung Galaxy 3, και το LG Optimus GT540, και το ΖΤΕ Blade... Το Χ8 του έβαλα ένα xvid να το παίξει με τον mVideoPlayer και δεν, φωτογραφίες επίσης που του πέρασα κατευθείαν σαν usb stick στα 800Χ600 δεν τις άνοιγε...

Απόψεις, συμβουλές? Έχει κανείς κάποιο από αυτά?

Re: Κινητό Android στα 160-210 , ποιό?

ουτε το galaxy 3 παιζει χυμα divx.(το δοκιμασα και τελικα πηρα το s)Κατα τα αλλα τιμιοτατο τηλεφωνο.
Το mini δε θα στο συνιστουσα γιατι για πολυμεσα δεν λεει.Στο 540 η αποκριση ηταν απελπιστικα αργη.
Tip.Παρε το S μτχ.Σε λιγο θα γεμισει μτχ ο τοπος που βγαινει το 2.

Last edited: