Re: iphone η κατι αλλο
Μια και υπάρχει το νήμα να μην ανοίγω καινούριο...
iPhone GS ή 4, HTC Desire ή HD (Android), Samsung Galaxy S, ποιό απ' όλα?
Έχω το 3G, jailbroken με έχει βολέψει αρκετά αλλά:
- Με χαλάει που πρέπει να κάνω ολόκληρη ιστορία και να περιμένω το jailbrake κάθε φορά που ο Steve ξύνεται. Τώρα ας πούμε το κακόμοιρο το 3G σέρνεται, περιμένοντας το jailbrake για την 4.1, αν προλάβει πρίν την 4.2...
-Με χαλάει που δεν έχω drag & drop, π.χ. θέλω ρε παιδί μου να σώσω 150 (ας πούμε) φωτογραφίες στην κανονική τους μορφή (.jpg,.tiff) και να τις βλέπω - όχι απλή αποθήκευση.
- Όλη αυτή η ιστορία με το iTunes που κάνει τα πράγματα με τον δικό του μαμημένο τρόπο, και όχι όπως ακριβώς θέλω εγώ, και ψάχνουμε κορεάτικες εφαρμογές μισομεταφρασμένες στα αγγλικά, για να κάνουμε δουλειά, και ψάξε να βρείς σε ποιό υποαρχείο πρέπει να βάλεις "αυτό" για να το βλέπεις "εκεί"...
- Εντάξει παλιά ήμουν Macας πυροβολημένος, αλλά με τις αηδίες του Jobs που κόντεψε να το κλείσει το μαγαζί, τον πετάξαν έξω κλωτσηδόν, και μετά γύρισε καβάλα στο άλογο (και με τα λεφτά του κολλητού του Bill - μην ξεχνιόμαστε - ο Μπιλάκος είναι συνέταιρος), τι να πω ρε παιδιά... Το γύρισα σε PC εδώ και χρόνια, με το 1/3 των χρημάτων για το πακέτο μηχάνημα-προγράμματα (μηχανικός είμαι).
- Το Android μου φαίνεται πιο ελεύθερο (και η Google βέβαια την δουλειά της κάνει, μην τρελαθούμε), εσείς πως το ακούτε?
- Λόγω γήρατος τα ματάκια μου έχουν αρχίσει και δεν βλέπουν καλά, προγραματάκια ή ρυθμίσεις για μέγεθος γραμμάτων έχουμε?
- Οι "σουίτες" επικοινωνίας με το PC των HTC και Samsung "λένε", ή έχουμε και εδώ ...κίες?
Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα, κάθε βοήθεια δεκτή!