Απάντηση: Να δωσω το Touch Cruise να παρω iphone?
Βασικά από την δική μου οπτική γωνία θα σου γράψω πλεονεκτήματα του κάθε κινητού
HTC Touch Cruise
- Pda πρώτα, κινητό μετά
- Μεγάλο εύρος εφαρμογών για να κάνεις πρακτικά οτιδήποτε κάνεις και στον υπολογιστή σου (από πλήρες word/excel μέχρι αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου ήχου, εικόνας και βίντεο, compilers για προγραμματισμό, συμβατότητα με όλες σχεδόν τις εφαρμογές dos κλπ)
- Πολύ καλό gps
- Καλή αυτονομία
- Business συσκευή, γλυτώνεις πολλές φορές το κουβάλημα ενός laptop ακόμα και αν μιλάμε για αυτά της τάξης του 1 Kg.
iPhone (το καινούργιο 3G δεν το θεωρώ αξιόπιστο ακόμα μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω)
- Κορυφαίο Mp3 player
- Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο εξ αρχής
- To καλύτερο touch screen πληκτρολόγιο
- Life style κινητό/gadget
Ξαναλέω τα μόνα κοινά στοιχεία που έχουν και τα δύο είναι ότι είναι κινητά τηλέφωνα και κοστίζουν πολύ. Από εκεί και πέρα δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό και απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες αγοραστών.
Η σύγκριση είναι άτοπη και ο μόνος λόγος που μπορεί να υπάρξει είναι γιατί ο υποψήφιος αγοραστής δεν έχει οριοθετήσει τις ανάγκες του. Αν κάνει αυτό μέσα σε ένα λεπτό ξέρει πια συσκευή θα τον καλύψει καλύτερα.