διπλωμα atv????

απο την αλλη με πιεζει και η αδερφη μου για motocross και οχι atv.
λεει αν παρω atv θα ειμαι τοσο καγκουρας που δεν θα μου μιλαει αν με δει εξω.
-γυναικες-

Απάντηση: Re: διπλωμα atv????

τη μηχανη-bye-αλλα....και με τη μηχανη επεσα και χτυπησα πολυ..-bye-αν παω για μηχανη εχω το διπλωμα πρωτα-bye-
Κάτι ακόμα: γέρνεις με το μηχανάκι, γέρνεις και με το atv. Ποιο πιστεύεις ότι μπορείς να επαναφέρεις ευκολότερα σε όρθια θέση;

Ωραία, να το θέσω αλλιώς:

Αν πέσεις με τη μηχανή, θα σπάσεις το ποδάρι σου.
Αν πέσεις με τη γουρούνα, θα σπάσεις το κεφάλι σου.

Ερώτημα: τι είναι πολυτιμότερο;

Ωραία, να το θέσω αλλιώς:

Αν πέσεις με τη μηχανή, θα σπάσεις το ποδάρι σου.
Αν πέσεις με τη γουρούνα, θα σπάσεις το κεφάλι σου.

Ερώτημα: τι είναι πολυτιμότερο;

τώρα αυτό να το σχολιάσω ?

Ρε παιδιά οδηγήστε πρώτα κανένα με 4 ρόδες atv style και μετά το συζητάμε.
Αν βλέπεις ότι πας για τον γκρεμό είτε με μηχανή είτε με atv απλά ΠΗΔΑΣ !!!!

Στο φινάλε και από το σκαμπό πέφτεις και σπας το κεφάλι σου, μήπως να φοράμε κράνος στο σπίτι ?

Γνώμη μου είναι ότι είναι πιο ασφαλές, ειδικά από CROSS μηχανή που έχουν τρελή συμπεριφορά όταν ανοίγεις το γκάζι !!!

θελω πολυ να το εξερευνισω.
λενε οτι ειναι το μεγαλητερο της πινδου.λογικα θα εχει.
αν βρω αρκουδα με τι εχω καλητερη ασφαλεια atv η cross?:flipout::flipout::flipout:

Εξαρτάται πως θα οδηγείς.
Δεν έχει σημασία τι έχουμε οδηγήσει και τι όχι.Φυσική είναι.
Το cross έχει καλύτερη ενεργητική ασφάλεια.Τουλάχιστον σε πλακώνει πιο δύσκολα απο το atv.
Και αν κατάλαβα καλά,έχεις κάποια εμπειρία απο μηχανή.Οπότε άστο το atv.
Εκτός αν έχεις σκοπό,να μάθεις=σπάσεις κατι ψιλά

oxi δεν θελω να σπασω αλλα
μεχρι τωρα μετρω 8 καταγματα και 2 χειρουργια
ευτυχως ο ανθρωπος θεραπευεται παλι στο 100% της προηγουμενης καταστασης αλλιως θα ημουν για πεταμα

Re: Απάντηση: διπλωμα atv????

oxi δεν θελω να σπασω αλλα
μεχρι τωρα μετρω 8 καταγματα και 2 χειρουργια
ευτυχως ο ανθρωπος θεραπευεται παλι στο 100% της προηγουμενης καταστασης αλλιως θα ημουν για πεταμα

Τότε βρε δεν τις αφήνεις τις μηχανές και το atv? Καλά έχεις πάει ως τώρα...αφού μάλλον δεν είσαι και ο πιο συνετός οδηγός. Μπήκε νέα χρονιά!!! Ας κάνουμε μερικές αλλαγές!!!

Όντως...

Έχω φίλους μηχανόβιους που δεν έχουν ανοίξει μύτη την τελευταία δεκαπενταετία (άσχετο άμα έχουν πέσει). Εσύ έχεις φάει το κεφάλι σου ουκ ολίγες φορές.

Πάρε τζιπ.

Αν ο κύριος σκοπός σου είναι η εξερεύνηση του βουνού κι όχι η πραγματοποίηση πολλών χλμ. σε χωματόδρομους ή εκτός αυτών, μήπως θα ήταν καλό να δεις την περίτωση ενός καλού mountain bike? Βέβαια και εκεί υπάρχει η πιθανότητα της πτώσης, αλλά με λιγότερα χλμ. ενώ οι εικόνες που θα αποτυπώσεις στο μυαλό σου ή στη φωτογραφική μηχανή ή τη βιντεοκάμερά σου θα είναι σαφώς περισσότερες.

ΥΣΤ. Χώρια που μπορείς να προσαρμόσεις και βιντεοκάμερα στο τιμόνι και να βλέπεις (και να δείχνεις μετά) τη διαδρομή σου. Αυτό δεν γίνεται ούτε με cross ούτε με atv.

η κάτι τέτοιο!
άσε που δεν σπάει και δεν χαλάει!
r176469_672231.jpg

kokar η δική σου λύση αν του βγει η ερπίστρια θέλουμε γύρω στα μισά άτομα που είναι on line στο forum για να την βάλουμε στη θέση της.

(και δεν είμαι για βουνό τελευταία) :flipout:

Προτείνω να πάρεις ένα γαϊδουράκι είναι και πιο οικονομικό και δεν ντελαπάρει ποτέ.
Άντε να σταματήσει για πιπί του το πολύ !!!

kokar η δική σου λύση αν του βγει η ερπίστρια θέλουμε γύρω στα μισά άτομα που είναι on line στο forum για να την βάλουμε στη θέση της.

(και δεν είμαι για βουνό τελευταία) :flipout:

Προτείνω να πάρεις ένα γαϊδουράκι είναι και πιο οικονομικό και δεν ντελαπάρει ποτέ.
Άντε να σταματήσει για πιπί του το πολύ !!!

ΑΜΧ30 !!!! Γαλλικό και δεν πέταγε ερπύστριες ΠΟΤΕ ! :grandpa:

Κώστα κι εσύ στα γαλλικά ΑΜΧ30 ήσουν;
Πως δεν σε είδα εκεί;

Ερπύστριες δεν πέταγε, αλλά αποθέρμανση ήθελε συνέχεια το ρημάδι.
Και τι δεν θα έδινα να ξαναγύριζα και να οδηγούσα ξανά ένα ΑΜΧ30 ή ένα ΑΜΧ10 έστω.

Τζώννυ ότι και να οδηγείς αν πηγαίνεις σαν παλαβός είναι επικίνδυνο.
Και για σένα και για τους άλλους.
Αν οδηγείς συνετά σαν σώφρων άνθρωπος όλα τα οχήματα είναι ασφαλή.

Last edited:
Απάντηση: Re: διπλωμα atv????

εχω mountain bike οι αποστασεις ειναι τοσο μεγαλες και τοσο πολλες ανηφορες που δεν θα καταφερ τπτ με το mountain bike-bye-
Αν ο κύριος σκοπός σου είναι η εξερεύνηση του βουνού κι όχι η πραγματοποίηση πολλών χλμ. σε χωματόδρομους ή εκτός αυτών, μήπως θα ήταν καλό να δεις την περίτωση ενός καλού mountain bike? Βέβαια και εκεί υπάρχει η πιθανότητα της πτώσης, αλλά με λιγότερα χλμ. ενώ οι εικόνες που θα αποτυπώσεις στο μυαλό σου ή στη φωτογραφική μηχανή ή τη βιντεοκάμερά σου θα είναι σαφώς περισσότερες.

ΥΣΤ. Χώρια που μπορείς να προσαρμόσεις και βιντεοκάμερα στο τιμόνι και να βλέπεις (και να δείχνεις μετά) τη διαδρομή σου. Αυτό δεν γίνεται ούτε με cross ούτε με atv.