Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Φίλε george k., το έχεις το 203 και το έχεις κάνει αυτό που περιγράφεις; Και τι ακριβώς είναι το nfs;

Ναι το έχω το 203. Ο φάκελος είναι αποθηκευμένος σε nas και παίζω δικτυακά μέσω nfs. Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά αν χρησιμοποιήσω εξωτερικό σκληρό.
Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη κίνηση. Ενώ στα Inferno και patriots day έπρεπε να μπω στο mt2s φίλε για να τα αναπαράγω, στο Smurfs το oppo ξεκινάει αμέσως σαν κανονικό uhd disc με menu με το που επιλέξω το φάκελο.

Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Το θέμα είναι και τι ταινία θα κάψεις σε ένα δισκάκι. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι 4κ ή 14κ. Το λα λα λα ας πούμε κάτι άλλο πλην streaming στα 480p (και φυσικά κάπου στην μέση να το σταματήσεις κιόλας) είναι περιττό. Να το κάψεις σε δισκάκι γιατί?να το ξαναδείς σε 10 χρόνια για να θυμηθείς πόσο στημένα είναι τα oscar?

Μιλάμε φιλε έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα στις ταινίες! :p Για εμενα, το Lala και το Arrival ήταν οι δυο καλύτερες ταινίες της χρονιας :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Μιλάμε φιλε έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα στις ταινίες! :p Για εμενα, το Lala και το Arrival ήταν οι δυο καλύτερες ταινίες της χρονιας :flipout:

:flipout::grinning-smiley-043

Τελικά -για να γυρίσουμε και στο θέμα μας- η κρυπτογράφηση έσπασε ολοκληρωτικά; Θα έχουμε ISO πλήρως λειτουργικά ή απλώς διέρρευσαν κάποια κλειδιά και κάπου θα ξεθυμάνει η ιστορία; Τι λένε στα forum?
Λεωνιδας

Στον δικό μου private tracker τουλάχιστον, που θεωρείται η απόλυτη κορυφή στον πλανήτη, μια και φιλοξενεί πολλά και πολύ έμπειρα μέλη, τα άτομα που εγώ δίνω μεγάλη βαρύτητα στην άποψή τους, απαντάνε περίπου αυτό: "Δεν ξέρουμε ακόμη σίγουρα, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πλέον ότι έχει όντως σπάσει το φορμά, αλλά δεν υπάρχει 100% σιγουριά".

Π.χ., ο φίλος πριν που έγραψε ότι το Oppo 203 παίζει τα Στρουμφάκια 2 με τα μενού. Αν αληθεύει όντως αυτό, μιλάμε πλέον για πολύ ισχυρή ένδειξη, για να μην πω απόδειξη, ότι το αρχείο είναι 1:1 αντίγραφο. Κι αν αυτό συμβαίνει με τα Στρουμφάκια, το λογικό είναι ότι θα συμβαίνει και με το Patriots Day, το Inferno, και το La la land.

Η θεωρία περί "αδύναμων κλειδιών" νομίζω ότι πλέον έχει καταρρεύσει. Και στις τέσσερις αυτές ταινίες υπήρχαν αδύναμα κλειδιά τα οποία μπορούσαν να παρακαμφθούν με κάποιον τρόπο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στι

Ναι το έχω το 203. Ο φάκελος είναι αποθηκευμένος σε nas και παίζω δικτυακά μέσω nfs. Δε νομίζω να υπάρχει διαφορά αν χρησιμοποιήσω εξωτερικό σκληρό.
Δεν έκανα κάποια ιδιαίτερη κίνηση. Ενώ στα Inferno και patriots day έπρεπε να μπω στο mt2s φίλε για να τα αναπαράγω, στο Smurfs το oppo ξεκινάει αμέσως σαν κανονικό uhd disc με menu με το που επιλέξω το φάκελο.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, φίλε george k. Και προσθέτει και νέα δεδομένα στη συζήτηση, γιατί τα Στρουμφάκια 2 τα ανέβασε μία ομάδα, ενώ τα Patriots Day και Inferno, υποτίθεται τουλάχιστον, ότι τα ανέβασε μια άλλη... :chinscratch:

Το inferno σίγουρα δεν παίζουν τα μενού...
Τουλάχιστον στο zidoo x9s με το τελευταίο λογισμικό .
Τώρα, ή είναι θέμα player και λογισμικού γιατί την δυνατότητα αυτή την πρόσθεσαν από το προτελευταιο λογισμικό και υπάρχουν αναφορεσ για μικροπροβλήματα και 'ασυμβατοτητες' ή εγώ κατέβασα 'λαθος' αρχείο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, φίλε george k. Και προσθέτει και νέα δεδομένα στη συζήτηση, γιατί τα Στρουμφάκια 2 τα ανέβασε μία ομάδα, ενώ τα Patriots Day και Inferno, υποτίθεται τουλάχιστον, ότι τα ανέβασε μια άλλη... :chinscratch:

Για την ιστορία και με kodi από nvidia shield έπαιξε με menu (τα στρουμφάκια).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκά

Σωστά

Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον. Θα ξανακατεβάσω τα Στρουμφάκια από άλλον tracker, γιατί υποψιάζομαι γιατί δεν μου παίζουν εμένα με μενού. Για να δούμε... :chinscratch:

Ασχετο αλλά αποφάσισα να μπώ δειλά δειλά στον χώρο του 4K UHD.Αποφάσισα για μαγιά να αγοράσω δυό δισκάκια.

Σήμερα μου ήρθαν με ελληνικούς υπότιτλους τα "Magnificent Seven" & "Passengers".

Το πότε θα τα δώ είναι άλλο θέμα (από Οκτώβριο και βλέπουμε..):ears:

Από ότι βλέπω στο La La Land καθώς το κατεβάζω, το αρχείο της ταινίας είναι στα 77GB, ενώ υπάρχουν στον φάκελο stream και τουλάχιστον 6-7 αρχεία με μέγεθος 1 έως 1,5GB, που μάλλον είναι έξτρα υλικό για την ταινία, όπως είδαμε και στο Patriots Day δηλαδή. Άρα έχουμε ακόμα ένα νέο στοιχείο στα τελευταία δισκάκια Bluray 4k που κυκλοφορούν, να μπαίνει δηλαδή και έξτρα υλικό στο δισκάκι, ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό τα στούντιο έβαζαν μόνο το αρχείο της ταινίας στο δισκάκι Bluray 4K...

Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Ασχετο αλλά αποφάσισα να μπώ δειλά δειλά στον χώρο του 4K UHD.Αποφάσισα για μαγιά να αγοράσω δυό δισκάκια.

Σήμερα μου ήρθαν με ελληνικούς υπότιτλους τα "Magnificent Seven" & "Passengers".

Αν τα νοικιάζεις 2 τη μέρα θα κάνεις απόσβεση μέχρι τότε :)

Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Αρχιζεις να ξεμωραινεσαι :smash:
Πρωτα αγοραζουμε panel ... και μετα δισκακια ! :laugh:
Δεν ειναι μουστος το δισκακι ... να το αφησεις να ωριμασει ! :rolleyes: