Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Σε 65αρα 1080 απο 2.8μ. δεν έχω τέτοια θέματα .
Από pc όμως με την εφαρμογή απο το Windows store.
Από pc όμως με την εφαρμογή απο το Windows store.
Μάνο λίγο υπομονή σε 2-3χρονια max όλοι vdsl θα έχουμε στην Θεσσαλονίκη πιστεύω. Εκεί που είσαι εσύ μπορεί και λίγο νωρίτερα. Στα χρήματα η διαφορά είναι αμελητέα αν σκεφτείς πόσο ποιο γρήγορα πάει η σύνδεση. Έχω netflix και σε σπίτι με συνδεση με ταχυτητα 1.6mb/s μονο 1080P μπορούσες να δεις...τώρα που δυστυχώς είμαι με 1mb/s πάλι μόνο 1080p.
Για λιγο ...
Το φτηνό streaming είναι η απάντηση σε κάθε πειρατεία.
Και αν έχει σπάσει, εύκολο δεν είναι στα επόμενα να ξανακλειδώσει με μια μικρή αλλαγή στη ήδη ισχυρή κρυπτογράφηση.
Το φτηνό streaming είναι η απάντηση σε κάθε πειρατεία.
Καθόλου 'ευκολο'...
ΑΝ έσπασε (και όπως φημολογειτε έσπασε σε επίπεδο οδηγού) τότε πιθανή αλλαγή στην κωδικοποίηση ενδέχεται να βγάλει εκτός μια ολόκληρη κατηγορία οδηγών και players με προβλήματα ασυμβατότητας που δεν είναι καθόλου καθόλου βέβαιο ότι μια αναβάθμιση στο λογισμικό -αν γίνεται- είναι σε θέση να αντιμετωπίσει..
Υπομονή λίγες μέρες και θα φανεί τι έγινε τελικα
Εσπασε δεν έσπασε το AACS 2.0 σε τι ακριβώς μας ενδιαφέρει, δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Να κατεβάζουμε σπασμένα 4κ των 60 γίγα με τις adsl γραμμές μας που με τα βίας σερφάρουμε?ή να τα αποθηκεύουμε στους ήδη τιγκαρισμένους σκληρούς μας?Nα βλέπουμε max 10% καλύτερη εικόνα στις 50 ίντσες? Ταινίες σαν ποιες?σαν τα στρουμφάκια ή σαν το arrival?
Ειλικρινά οι εταιρίες κάνουν πάρτι με τις τσέπες μας. Αν θα σπάσει το AACS 2.0?Και βέβαια θα σπάσει κάποια στιγμή, μόνο και μόνο για να αλλάξουν εξοπλισμό και οι πλέον δύσπιστοι, είναι δύσκολο να το κατανοήσετε? Η microsoft θα ήταν Νο1 στα λειτουργικά εάν τα windows δεν έσπαγαν? Για σκεφτείτε το λίγο...
Προς το παρόν όποιος ακόμα διακατέχεται από λογική και όχι από καταναλωτική μανία μένει στα αυγά του και ούτε ασχολείται με 4K HDR. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που αδυνατούν πλέον να δουν απλό blu-ray στις 40αρες 4κ τηλεοράσεις τους ...γιατί δεν τους ικανοποιεί η εικόνα πλέον... :BDGBGDB55:
Δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς το σπάσιμο το AACS 2 θα βοηθήσει την βιομηχανία (ο παραλληλισμός με την MS και τα Win άσχετος)
Στην παρούσα κατάσταση, το βασικό πλεονέκτημα των 4Κ δίσκων το εντοπίζω στην ύπαρξη Atmos / X tracks τα οποία οι εταίρες αρχίζουν να δίνουν αποκλειστικά στα 4Κ δισκάκια, κόβοντας τα απο τα απλά BD
Η αύξηση του μεγέθους ειναι μαλλον αμελητέα (και απο άποψη ταχύτητας και απο άποψη αποθήκευσης)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.