Επειδή εσύ φίλτατε ανήκεις στο Α/Κ Κολωνού, που θα αναβαθμιστεί του αγίου Π@#τσου ανήμερα,δεν σημαίνει ότι συμβαίνει με όλους το ίδιο. Εγώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχω VDSL Vectoring στα 100/10 Mbps down/up, οπότε τέτοια αρχεία στα 60-80GB θα κατεβαίνουν στο φτερό. Μέχρι το τέλος του χρόνου μεγάλα τμήματα της Αθήνας θα έχουν αναβαθμιστεί σε VDSL.
Όποιος θέλει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας σήμερα, τα δισκάκια Bluray 4K είναι η μία και μοναδική επιλογή του, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά μπουρδολογίες. :grandpa:
Παναγιώτη η μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας είναι κάτι υποκειμενικό και όχι αντικειμενικό. Π.χ για εσένα μέγιστη ποιότητα είναι η μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση σε 49 ίντσες που για να την δεις παίρνεις σκαμπό και κάθεσαι στους 80 πόντους αδιαφορώντας για το τεράστιο πέπλο και την έλλειψη αντίθεσης στην LCD σου, και για άλλον είναι να βλέπει καλό 1080 υλικό σε μία 2κ OLED. Ποιος από τους δυο βλέπει καλύτερα?Για εμένα φυσικά και ο δεύτερος, για εσένα ο πρώτος. Γενικά, το να πάρεις τα μέγιστα από μια ήδη υπάρχουσα τεχνολογία και να κάνεις υπομονή ώστε να κατασταλάξουν οι εξελίξεις για να προχωρήσεις σε τυχόν αναβαθμίσεις είναι σοφότερο από το να κάνεις ακριβώς το αντίθετο.
Αν μη τι άλλο, οι hardware vendors θα ωφεληθούν.. Θα πουλήσουν πολύ νέο "σίδερο" με δυνατότητες 4Κ acceleration.. Ή πολλούς τετράκορους i7 (οι οποίοι θα καίνε 80W+ για να παίξουν το 4Κ υλικό..).
Ολοι ωφελούνται από μία αλλαγή τεχνολογίας που απαιτεί διαφορετικό hardware, από την εταιρία παροχής ενέργειας μέχρι τον κινέζο που φτιάχνει media players, το θέμα είναι αν είσαι σε θέση να κατανοήσεις αν συντρέχουν σημαντικοί λόγοι να τα χώσεις για αναβάθμιση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή όχι.
Last edited by a moderator: