baspav
AVClub Addicted Member
- 21 January 2010
- 1,805
Κάποτε ναι, το σινεμά ήταν μια τελετουργία. Αν και τις περισσότερες ταινίες τις έχω δει σε πολυκινηματογράφους (και λιγότερες σε συνοικιακούς) εντούτοις ήταν κάτι που μας άρεσε. Βγάζαμε τα εισιτηριάκια μας νωρίς (ευτυχώς δούλευα πολύ κοντά τότε) μαζευόμασταν άνετοι για καφέ πριν την προβολή, χαζεύαμε και σχολιάζαμε την τεράστια ουρά που είχε μαζευτεί στα εισιτήρια ενώ εμείς περνούσαμε άνετοι, βλέπαμε την ταινία μας και μετά με φαγητό σχολιάζαμε.
Τώρα πηγαίνω αραιά και που, τις Τετάρτες σαν έφηβος και εγώ με 1+1 (ήδη έχω μπει στις αρχές της 4ης δεκαετίας). Να πω την αλήθεια, τις 3 τελευταίες φορές που πήγα σινεμά στο Ρέντη δε μου άρεσε. Ο ήχος ΠΟΛΥ δυνατά (πολύ δυνατά όμως λέμε!) σε σημείο ενοχλητικό. Το μπάσο (ποιο μπάσο
ξερό. Το Atmos δεν με εντυπωσίασε (μόνο το demo) ενώ στη μία από αυτές ήταν λερωμένο το πανί σε ένα σημείο που έκανε μπαμ. Φυσικά σαν γεροπαράξενος δεν μπορώ να μην σχολιάσω τα συνεχή γελάκια, τον φωτισμό τα κινητά που άνοιγαν συνεχώς, το χρουτς χρουτς του ποπ-κορν όποτε έμπαινε το χέρι μέσα να πιάσει μια χούφτα κλπ. Α ξέχασα, στο τέλος κάθε ταινίας δεν μπορώ να κάνω κλικ-κλικ με βήμα 15sec να δω αν έχει κάτι μετά τους τίτλους και περιμένω :twoguns:
Τώρα πηγαίνω αραιά και που, τις Τετάρτες σαν έφηβος και εγώ με 1+1 (ήδη έχω μπει στις αρχές της 4ης δεκαετίας). Να πω την αλήθεια, τις 3 τελευταίες φορές που πήγα σινεμά στο Ρέντη δε μου άρεσε. Ο ήχος ΠΟΛΥ δυνατά (πολύ δυνατά όμως λέμε!) σε σημείο ενοχλητικό. Το μπάσο (ποιο μπάσο