Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Αρχείο 82GB! Στον δικό μου private tracker τουλάχιστον, το εμφανίζουν σαν UHD Bluray complete, ακριβώς σαν το The Smurfs 2 δηλαδή! Το βάζω να κατεβαίνει επιτόπου...
Για να καταλάβω, θα κατεβάσεις 82gb ταινία, η οποία είναι και μια μετριότητα, με adsl γραμμή? Τι σόι βίτσιο είναι αυτό? :flipout:

Εχμμμ, φίλτατε, το τελευταίο σου σχόλιο με εκπλήσσει κάπως. Δηλαδή, να υποθέσω ότι δεν έχεις πρόσβαση στον ίδιο ακριβώς private tracker που έχω κι εγώ;

Και να υποθέσω επίσης, ότι δεν έχεις προσέξει ποτέ, ότι υπάρχουν κάπου 10.000 ασυμπίεστα Bluray διαθέσιμα; :flipout:

Και άιντε πάλι τα ίδια. Σε μερικούς μήνες θα έχω VDSL Vectoring στα 100Mbps. Δεν σου φταίω εγώ που μένεις στη συγκεκριμένη περιοχή, και μέχρι το 2020 θα έχεις 1Mbps download... :flipout:

Και αυτοί οι κάποιοι που θέλουν το κάτι παραπάνω στην εικόνα δεν θέλουν να τα σκάνε σε δισκάκια και περιμένουν τα σπασμένα, μάλιστα... :grinning-smiley-043

Ενταξει, κατι εχει αγορασει...:p

Ενταξει, κατι εχει αγορασει...:p

ούπς, το είχα ξεχάσει.. :grinning-smiley-043

the-smurfs-2-451739.1.jpg

:flipout::flipout::flipout:

Και άιντε πάλι τα ίδια. Σε μερικούς μήνες θα έχω VDSL Vectoring στα 100Mbps.

αααα..σε μερικούς μήνες θα κατεβάσεις το patriots day που θα έχεις vdsl, έτσι ναι. Εγώ νόμιζα ότι θα το βάλεις να κατεβαίνει με την 8αρα adsl που έχεις τώρα και κόντεψα να καραφλιάσω... :grinning-smiley-043

Μπορεί εσύ να βολεύεσαι μια χαρά με τις ματρόσκες 720p των 2-3GB

Δεν καταλαβες !!!
Οι ματροσκες ειναι στα 1080p και στο 1μισυ γιγα (YIFY).
Στα 720p πεφτουμε κατω απο τα 700 μεγα (παλι YIFY).
Και ολα αυτα .... προβολη σε 55αρα (οχι καμια 32αρα).

Ειπες τιποτα ? :ears:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Και να υποθέσω επίσης, ότι δεν έχεις προσέξει ποτέ, ότι υπάρχουν κάπου 10.000 ασυμπίεστα Bluray διαθέσιμα; :flipout:

Είχα μείνει πολύ πίσω στους υπολογισμούς μου. Λοιπόν, στον ίδιο private tracker που έχεις κι εσύ πρόσβαση φίλτατε Tegonik, μόνο τα δύο τελευταία χρόνια, έχουν ανέβει 325.000 ασυμπίεστα Bluray.

Για φαντάσου, λοιπόν. Έκαναν τον κόπο να τα ανεβάσουν, ενώ σύμφωνα με τη δική σου λογική, δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον από κανέναν για να τα δει... :flipout: :flipout: :flipout:

αααα..σε μερικούς μήνες θα κατεβάσεις το patriots day που θα έχεις vdsl, έτσι ναι. Εγώ νόμιζα ότι θα το βάλεις να κατεβαίνει με την 8αρα adsl που έχεις τώρα και κόντεψα να καραφλιάσω... :grinning-smiley-043

Το κατεβάζω ήδη, το έχω γράψει. Σε μια μέρα θα κατέβει. Έχω κανένα πρόβλημα μήπως; Μήπως νομίζεις ότι δεν έχω τίποτε άλλο για να δω, μέχρι να κατέβει; :eviltongue:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Το κατεβάζω ήδη, το έχω γράψει. Σε μια μέρα θα κατέβει. Έχω κανένα πρόβλημα μήπως; Μήπως νομίζεις ότι δεν έχω τίποτε άλλο για να δω, μέχρι να κατέβει; :eviltongue:

α...το έχεις βάλει ήδη και κατεβαίνει, ανυπόμονε! :grinning-smiley-043
...υποθέτω για το υπόλοιπο σερφάρισμα σου αυτές τις δυο μέρες μέχρι να κατέβει κάνεις χρήση 4G ή σου έχει δώσει κωδικό wifi ο γείτονας? Υποθέτω skype, βιντεοκλήσεις κ.τ.λ κομμένες ε? :flipout:

και όλα αυτά για να δεις το patriots day 4κ σε 48αρα τηλεόραση.. :bigcry: :flipout:

Δεν καταλαβες !!!
Οι ματροσκες ειναι στα 1080p και στο 1μισυ γιγα (YIFY).
Στα 720p πεφτουμε κατω απο τα 700 μεγα (παλι YIFY).
Και ολα αυτα .... προβολη σε 55αρα (οχι καμια 32αρα).

Ειπες τιποτα ? :ears:

Πές τα ρε σύντεκνε, αυτός νομίζει ότι έχουμε την υπομονή να κατεβάζουμε 720 πάνω από γίγα... :flipout:

Ρε συ, έλεος με το τρολάρισμα πια. :flipout:

Το θέμα μας εδώ είναι το δικό μου ή το δικό σου download;

το δικό σου βρε, εγώ χρησιμοποιώ pop corn τις περισσότερες φορές με αρχεία 480p, δεν έχω θέμα... :flipout:

είπα εγώ κάτι τέτοιο βρε?πάντα υπάρχουν και οι "καβάτζες" μέχρι να κατέβουν τα 82 γίγα...

the-smurfs-2-451739.1.jpg

σταθερή αξία... :flipout::flipout:

Πίσω στο θέμα μας. Το The Smurfs 2 ανέβηκε στις 2 του Μάη, ενώ το Patriots Day σήμερα, ακριβώς ένα μήνα μετά. Με τα δεδομένα ότι:
α. Οι Ρώσοι μέχρι και τα Στρουμφάκια ανέβαζαν ένα δισκάκι Bluray 4K από hdmi capture κάθε βδομάδα και
β. Δεν ανέβασαν άλλο αρχείο από hdmi capture μετά τα Στρουμφάκια,

εκφράζονται απόψεις ότι αυτό μπορεί να δείχνει ότι μόνο κάποια δισκάκια Bluray 4K μπορούν να ριπαριστούν, ειδικά αν ισχύει ότι το σπάσιμο έχει γίνει στο drive που διαβάζει τα δισκάκια...

Άντε, με ιντριγκάρατε και το έβαλα μόλις τώρα να κατεβαίνει..

Έχετε δίκιο, παίρνει όντως αρκετή ώρα.. είχα καιρό να δω εκτίμηση χρόνου κατεβάσματος μιας ταινίας κοντά στις 2 ώρες.. :D

Άντε, με ιντριγκάρατε και το έβαλα μόλις τώρα να κατεβαίνει..

Έχετε δίκιο, παίρνει όντως αρκετή ώρα.. είχα καιρό να δω εκτίμηση χρόνου κατεβάσματος μιας ταινίας κοντά στις 2 ώρες.. :D

:bigcry:

Παντως μου κανει λιγο εντυπωση το γεγονος πως αν οντως εσπασε η κρυπτογραφηση, γιατι ανεβασαν στρουμφακια και patriots και οχι καποιες ταινιες με μεγαλυτερη θεαματικοτητα.

Ισως με το patriots day συνεβηκε οτι και με τα στρουμφακια (οτι κι αν αυτο σημαινει) και δεν μπορουν να σπασουν οποιαδηποτε ταινια.

Παντως μου κανει λιγο εντυπωση το γεγονος πως αν οντως εσπασε η κρυπτογραφηση, γιατι ανεβασαν στρουμφακια και patriots και οχι καποιες ταινιες με μεγαλυτερη θεαματικοτητα.

Ισως με το patriots day συνεβηκε οτι και με τα στρουμφακια (οτι κι αν αυτο σημαινει) και δεν μπορουν να σπασουν οποιαδηποτε ταινια.

Προφανως αυτες ειχαν τα ευάλωτα κλειδια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δισκάκια BluRay 4K. Ιστορικές στιγμές...

Αν είναι ο Δημήτρης στην INALAN, όπως φαντάζομαι, αν ανεβάσει ένα speedtest εσύ κι εγώ θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ! :flipout:

Μιλάμε ότι στα απλά οικιακά πακέτα των 27 ευρώ χτυπάνε γκάζια μέχρι και 130Mbps download/130Mbps upload... :firstprize:

EDIT: Με πρόλαβε και επιβεβαίωσε...