ωπ, κι αλλος κρυφοhdrlover...μάλιστα...Παντως μου κανει λιγο εντυπωση το γεγονος πως αν οντως εσπασε η κρυπτογραφηση, γιατι ανεβασαν στρουμφακια και patriots και οχι καποιες ταινιες με μεγαλυτερη θεαματικοτητα.
Ισως με το patriots day συνεβηκε οτι και με τα στρουμφακια (οτι κι αν αυτο σημαινει) και δεν μπορουν να σπασουν οποιαδηποτε ταινια.
Προφανως αυτες ειχαν τα ευάλωτα κλειδια.
Αν είναι ο Δημήτρης στην INALAN, όπως φαντάζομαι, αν ανεβάσει ένα speedtest εσύ κι εγώ θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ!
Μιλάμε ότι στα απλά οικιακά πακέτα των 27 ευρώ χτυπάνε γκάζια μέχρι και 130Mbps download/130Mbps upload... :firstprize:
EDIT: Με πρόλαβε και επιβεβαίωσε...
Λογικά όλοι κατεβαζετε από τον tracker που σας έστειλα πρόσκληση?
"A great american movie".
Εκεί που λες πως μετα τα στρουμφακια δε μπορεί να κάτσει κάτι χειροτερο...
Και αυτός ο wahlberg... Τόσες ταινίες και όλη του η καριέρα είναι ενα boogie nights
Ό
Μα γιατί είστε όλοι τόσο γκρινιάρηδες; Το Patriots Day παίρνει 7,4/10 στο imdb. Θέλετε να μου πείτε ότι είναι ακόμα χειρότερο σαν ταινία από τα Στρουμφάκια 2; :tomato:
Ρε συ, έλεος με το τρολάρισμα πια.
Το θέμα μας εδώ είναι το δικό μου ή το δικό σου download;
Τρολαρω μεταξύ σοβαρού και αστείου
Τουλαχιστον είναι ταινία και όχι τύπου cartoon. Θα φανεί πιο ξεκάθαρα το 4κ. Υποθέτω.
Μήπως, λέω μήπως, δίνουμε τελικά υπερβολικά μεγάλη βαρύτητα στο ποιες ταινίες προέρχονται από 4Κ master και ποιες γίνονται upscale από master 2K;
Θέλω να πω ότι μήπως πρέπει να δίνουμε βαρύτητα και σε παράγοντες όπως το με ποια ακριβώς κάμερα γυρίστηκε η κάθε ταινία, τι φακούς φορούσε κτλ.;...
Μήπως, λέω μήπως, δίνουμε τελικά υπερβολικά μεγάλη βαρύτητα στο ποιες ταινίες προέρχονται από 4Κ master και ποιες γίνονται upscale από master 2K;
Π.χ., το "Lucy" δημιουργήθηκε από upscale από 2K master και αποθηκεύτηκε σε δισκάκι των 66GB. Ακόμα και σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα δισκάκια Bluray 4K που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ σύμφωνα με τους περισσότερους reviewers έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας overall από ταινίες όπως το "Batman vs Superman" που όχι μόνο δημιουργήθηκε από 4Κ master, αλλά αποθηκεύτηκε κιόλας σε δισκάκι των 100GB, άρα θα έχει έστω και ελαφρά μεγαλύτερο bitrate.
Θέλω να πω ότι μήπως πρέπει να δίνουμε βαρύτητα και σε παράγοντες όπως το με ποια ακριβώς κάμερα γυρίστηκε η κάθε ταινία, τι φακούς φορούσε κτλ.;...
Απευθύνω ένα γενικό ερώτημα προς όλους...
Γιατί, αμφισβήτησα ποτέ ότι το "Lucy" είναι εξαιρετικό σαν εικόνα και στο απλό Bluray;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.