Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι θέλει μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό εγκαταστάσεων.Μήπως να σβήσεις καμία συσκευή και να το δεις ξανά?Εγώ σχεδόν κάθε μήνα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της Disney+. Το έχω εγκατεστημένο σε 2 nvidia shield, 2 tcl android tv και 3-4 κινητά. Σχεδόν κάθε μήνα με πετάει έξω και ξεκινάει μια διαδικασία για να μπω και πάλι με αλλαγή κωδικού, επανείσοδο σε όλες τις συσκευές κινητού με κωδικό ή με αριθμό από email και στις TV με το 8ψηφιο μέσω του disneyplus.com/begin - ενώ κάποιες φορές στις tv ούτε αυτό δουλεύει και θέλει πρώτα καθάρισμα της εφαρμογής. Έχει πάψει να δουλεύει εδώ και καιρό η επιβεβαίωση σύνδεσης μέσω τοπικού δικτύου
Δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές εγκαταστάσεις, αν και δε θα έπρεπε. Ποτέ άλλωστε δε δουλεύουν πάνω από 2 ταυτόχρονα.
Το Αμερικάνικο το ίδιο μενού μου βγάζει εμέναΈγινε τελικά η ένωση των hulu και disney plus;
Τα ίδια ακριβώς ειναι προς το παρών. Και πριν μας βγάλει το μενού Hulu αν το γυριζες με vpn Αμερικανικο τα ίδια εβλεπες απλώς τα μετέφερε στο άλλο μενού. Ελπίζω να προσθέσουν και το υπόλοιπο περιεχόμενοΕγώ βλέπω ότι το περιεχόμενο παραμένει ίδιο.
Δεν είμαι σίγουρος πως έγιναν σοβαρές προσθήκες
Γιατί πιστεύετε ότι θα μπει περισσότερο περιεχόμενο;Εγώ βλέπω ότι το περιεχόμενο παραμένει ίδιο.
Δεν είμαι σίγουρος πως έγιναν σοβαρές προσθήκες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.