Disney+

Εγώ σχεδόν κάθε μήνα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές της Disney+. Το έχω εγκατεστημένο σε 2 nvidia shield, 2 tcl android tv και 3-4 κινητά. Σχεδόν κάθε μήνα με πετάει έξω και ξεκινάει μια διαδικασία για να μπω και πάλι με αλλαγή κωδικού, επανείσοδο σε όλες τις συσκευές κινητού με κωδικό ή με αριθμό από email και στις TV με το 8ψηφιο μέσω του disneyplus.com/begin - ενώ κάποιες φορές στις tv ούτε αυτό δουλεύει και θέλει πρώτα καθάρισμα της εφαρμογής. Έχει πάψει να δουλεύει εδώ και καιρό η επιβεβαίωση σύνδεσης μέσω τοπικού δικτύου

Δε ξέρω αν φταίνε οι πολλές εγκαταστάσεις, αν και δε θα έπρεπε. Ποτέ άλλωστε δε δουλεύουν πάνω από 2 ταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι θέλει μέχρι ένα συγκεκριμένο αριθμό εγκαταστάσεων.Μήπως να σβήσεις καμία συσκευή και να το δεις ξανά?
Λογικά έχει δχση συσκευών κάπου.

Same Sh1t...Different Day

Συγνώμη χάνει τόσους συνδρομητές σε χρόνο dt και αντί να κάνει κάτι για να γίνει πιο προσιτή η υπηρεσία, κάνει αυξήσεις;
Μήπως μας δουλεύουν και πάνε μια χαρά όλες οι πλατφόρμες;

Η αύξηση ήταν προγραμματισμένη πριν από την διακοπή του σόου του Kimmel. Τους έκατσε και αυτό και επειδή δεν αντέχανε διπλό πρόβλημα, τον επαναφέρανε. Αλλιώς, ακόμα σε διαθεσιμότητα θα ήταν και ίσως και ακυρωμένος.
Επίσης, μην κοροϊδευόμαστε, 4-5 δις, είναι τίποτα για Disney. Αλλά να χάνει εκατομμύρια συνδρομητές, σε μια πλατφόρμα μάλιστα, που έχει ελάχιστο καινούργιο περιεχόμενο και παίζει με όλα τα σουξέ, εκεί είναι θέμα.

Από 4.8B το 2023 πήγαν στα 7.6B κερδοφορίας το 2024 με 3% αύξηση τζίρου.
Οι δε υπηρεσίες τηλεόρασης, DTC από εκεί που είχαν ζημιές 2.6δις το 23 πέρασαν στη κερδοφορία οριακά το 24.

Δεν τα πήγαν και άσχημα.

a904d74bca1ed1d8fc86823186a80851.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: belial
Τελικά τα εμφάνισε και στο MiBox και στο vodafonetv απλά τα πήρε από το μενού και τα πέρασε στο Hulu. Τουλάχιστον αυτά που παρακολουθώ.

Last edited:
  • Like
Reactions: karajim80
Δεν νομίζω ότι έγινε καμία προσθήκη ούτε ότι θα μπει κάτι που δεν υπήρχε γιατί θα ήταν ήδη διαθέσιμο εξ αρχής . μετονομάστηκε η κατηγορία star σε χώρες της ε.ε κ Ασίας κ η ελληνική κατηγορία της "περισσότερης ψυχαγωγίας" σε Hulu .
Τώρα όσο για το ui είπαν ότι θα γίνεται σταδιακα

Εγώ βλέπω ότι το περιεχόμενο παραμένει ίδιο.
Δεν είμαι σίγουρος πως έγιναν σοβαρές προσθήκες
Τα ίδια ακριβώς ειναι προς το παρών. Και πριν μας βγάλει το μενού Hulu αν το γυριζες με vpn Αμερικανικο τα ίδια εβλεπες απλώς τα μετέφερε στο άλλο μενού. Ελπίζω να προσθέσουν και το υπόλοιπο περιεχόμενο

Εγώ βλέπω ότι το περιεχόμενο παραμένει ίδιο.
Δεν είμαι σίγουρος πως έγιναν σοβαρές προσθήκες
Γιατί πιστεύετε ότι θα μπει περισσότερο περιεχόμενο;
Η λογική της ενσωμάτωσης του hulu μέσα στο Disney+ είναι το ότι δεν μπορεί να σταθεί πια στις ΗΠΑ σαν ξεχωριστή υπηρεσία με ξεχωριστή συνδρομή.
Για τον απλό λόγο ότι ανήκει πλέον μόνο στη Disney και εταιρείες σαν τη Universal θα σταματήσουν να του δίνουν περιεχόμενο, θα το πάνε όλο στο Peacock.
Το αμερικάνικο hulu θα περιοριστεί στο περιεχόμενο που έχει το Star σε όλες τις υπόλοιπες χώρες, σε περιεχόμενο από το FX και τη 20th Century.
Και επειδή θα έχουν το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο δεν έχει νόημα να κρατάνε το brand Hulu μόνο στις ΗΠΑ.
Δεν θα αυξηθεί το περιεχόμενο του πρώην Star σε αυτό που είχε το Hulu στις ΗΠΑ, το περιεχόμενο του Hulu στις ΗΠΑ θα μειωθεί στο περιεχόμενο του Star.

Υπάρχει όμως ακόμη περιεχόμενο στο Hulu χωρις υπότιτλους. Μπορούν να προσθέσουν αυτό αν θελουν

Το ετησιο απο 139,90 εχει ηδη γινει 159,90. Πηγη: εγω που μπηκα στο προφιλ μου και μου λεει οτι η επομενη χρεωση θα γινει τον Ιανουαριο με 159,90

• Like
Reactions: kostthem
Καλά να ναι τα παιδιά να τη χαίρονται τη χρέωση ....αφού θα φάνε καλά μετά τις ακυρώσεις

Αλλά ας είμαστε καλά κι εμείς με τις άλλες "χρεώσεις ".Λύσεις πάντα υπάρχουν

• Like
Reactions: kostthem