Έχω το αντίστοιχο θέμα σε Mi Box S 1st gen το τελευταίο διάστημα σε όσα έχω παρακολουθήσει. Σε τυχαία χρονικά διαστήματα θα κάνει ένα κόλλημα 1 δευτερολέπτου και συνεχίζει κανονικά μετά. Και δεν κάνει buffering είναι απλά σαν να κολλάει η συσκευή. Στην αρχή υπέθεσα ότι ίσως το boxaki έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του αλλά μόνο στο Disney+ μου το κάνει.Σε Cosmote tv box όταν παίζει Dolby vision περιεχόμενο Disney plus κάνει stuttering. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να διορθωθεί; Σε άλλες android συσκευές που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει.
Συμπεραίνω ότι μάλλον έχει θέμα η εφαρμογή η συγκεκριμένη της Disney plus σε εξωτερικές android συσκευές.Έχω το αντίστοιχο θέμα σε Mi Box S 1st gen το τελευταίο διάστημα σε όσα έχω παρακολουθήσει. Σε τυχαία χρονικά διαστήματα θα κάνει ένα κόλλημα 1 δευτερολέπτου και συνεχίζει κανονικά μετά. Και δεν κάνει buffering είναι απλά σαν να κολλάει η συσκευή. Στην αρχή υπέθεσα ότι ίσως το boxaki έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του αλλά μόνο στο Disney+ μου το κάνει.
Άλλη μια "αποκλειστικότητα" της Vodafone που πήγε άκλαφτη.
τρεχει αυτη η προσφορα?γιατι στο mydeh δεν βλεπω κατι..

Να ρωτησω κατι...εχεις smart tv ? Εαν ναι γιατι βλεπεις disney μεσω του tv box ?Σε Cosmote tv box όταν παίζει Dolby vision περιεχόμενο Disney plus κάνει stuttering. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να διορθωθεί; Σε άλλες android συσκευές που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει.
me too. Σίγουρα έφαγαν φρίκη (γιατί γνωρίζω ότι υπήρξε μαζικό κύμα ακυρώσεων) και μάλλον αναθεώρησαν για τους υπάρχοντες πελάτες!Παρεμπιπτόντως, ακόμα Premium είμαι
Tο ίδιο μου κάνει κάποιες φορές και στο Netflix και απλά στέλνει κωδικό για επαλήθευση. Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα το έβαζε και η Disney. Βέβαια, να δούμε την δική τους υλοποίηση.Χθες το βράδυ μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα, το οποίο μετά από force quit του app εξαφανίστηκε και έπαιξε κανονικά. Άρα ετοιμαστείτε...View attachment 259763
Ακριβώς μπορώ άνετα να μπινελικώνω για ώρες τη Vodafone για το καρναβάλι του Vodafone tv app και την άθλια ποιότητα εικόνας του, τους VHS υπότιτλους αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα.Προσφορά 6 μήνες δωρεάν είναι η ΔΕΗ, όχι μόνιμα όπως η Vodafone. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Παρεμπιπτόντως, ακόμα Premium είμαι.
Και στο Disney plus έτσι γίνεταιTο ίδιο μου κάνει κάποιες φορές και στο Netflix και απλά στέλνει κωδικό για επαλήθευση. Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα το έβαζε και η Disney. Βέβαια, να δούμε την δική τους υλοποίηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.