Disney+

Σε Cosmote tv box όταν παίζει Dolby vision περιεχόμενο Disney plus κάνει stuttering. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να διορθωθεί; Σε άλλες android συσκευές που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει.

Σε Cosmote tv box όταν παίζει Dolby vision περιεχόμενο Disney plus κάνει stuttering. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να διορθωθεί; Σε άλλες android συσκευές που έχω δοκιμάσει δεν το κάνει.
Έχω το αντίστοιχο θέμα σε Mi Box S 1st gen το τελευταίο διάστημα σε όσα έχω παρακολουθήσει. Σε τυχαία χρονικά διαστήματα θα κάνει ένα κόλλημα 1 δευτερολέπτου και συνεχίζει κανονικά μετά. Και δεν κάνει buffering είναι απλά σαν να κολλάει η συσκευή. Στην αρχή υπέθεσα ότι ίσως το boxaki έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του αλλά μόνο στο Disney+ μου το κάνει.

Έχω το αντίστοιχο θέμα σε Mi Box S 1st gen το τελευταίο διάστημα σε όσα έχω παρακολουθήσει. Σε τυχαία χρονικά διαστήματα θα κάνει ένα κόλλημα 1 δευτερολέπτου και συνεχίζει κανονικά μετά. Και δεν κάνει buffering είναι απλά σαν να κολλάει η συσκευή. Στην αρχή υπέθεσα ότι ίσως το boxaki έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονακια του αλλά μόνο στο Disney+ μου το κάνει.
Συμπεραίνω ότι μάλλον έχει θέμα η εφαρμογή η συγκεκριμένη της Disney plus σε εξωτερικές android συσκευές.

Άλλη μια "αποκλειστικότητα" της Vodafone που πήγε άκλαφτη.

Νομίζω ότι δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ σαν αποκλειστικοτητα. Είναι απλά μια παροχή. Ούτως ή άλλως πάντα ήταν διαθέσιμο και αυτόνομα. Επίσης εδώ λέει για έξι μήνες δωρεάν. Είναι κάτι άλλο λοιπόν απ αυτό που δίνει η Vodafone, που είναι πακέτο με την υπηρεσία της. Υπάρχουν 100 λόγοι για γκρίνια στο Vodafone tv, αυτός νομίζω δεν είναι ένας απ αυτούς...

Sent from my iPad using Tapatalk

τρεχει αυτη η προσφορα?γιατι στο mydeh δεν βλεπω κατι..

1761035521878.png

Να ρωτησω κατι...εχεις smart tv ? Εαν ναι γιατι βλεπεις disney μεσω του tv box ?

Παρεμπιπτόντως, ακόμα Premium είμαι
me too. Σίγουρα έφαγαν φρίκη (γιατί γνωρίζω ότι υπήρξε μαζικό κύμα ακυρώσεων) και μάλλον αναθεώρησαν για τους υπάρχοντες πελάτες!

Χθες το βράδυ μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα, το οποίο μετά από force quit του app εξαφανίστηκε και έπαιξε κανονικά. Άρα ετοιμαστείτε...IMG_8885.jpeg

Χθες το βράδυ μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα, το οποίο μετά από force quit του app εξαφανίστηκε και έπαιξε κανονικά. Άρα ετοιμαστείτε...View attachment 259763
Tο ίδιο μου κάνει κάποιες φορές και στο Netflix και απλά στέλνει κωδικό για επαλήθευση. Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα το έβαζε και η Disney. Βέβαια, να δούμε την δική τους υλοποίηση.

• Like
Reactions: enterhere
έχει ένα εξάμηνο που βασανίζει την οικογένεια μου η disney με τέτοιες επιβεβαιώσεις κάθε εβδομάδα. Το κερασάκι στην τούρτα με την ειδοποίηση προ ημέρων για την αύξηση στα 150€ περίπου ετησίως. Έκανα cancel αμέσως και θα περιμένω καμμια προσφορά

• Wow
Reactions: pontios
Προσφορά 6 μήνες δωρεάν είναι η ΔΕΗ, όχι μόνιμα όπως η Vodafone. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Παρεμπιπτόντως, ακόμα Premium είμαι.
Ακριβώς μπορώ άνετα να μπινελικώνω για ώρες τη Vodafone για το καρναβάλι του Vodafone tv app και την άθλια ποιότητα εικόνας του, τους VHS υπότιτλους αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
Η προσφορά Disney+ της ΔΕΗ είναι ο ορισμός της προωθητικής. Έχει διάρκεια 6 μήνες.
Καμία σχέση με αυτό που δίνει η Vodafone με το Disney+ ή ακόμη και αυτό που δίνει η Cosmote με το Netflix όπου σταθερά παίρνεις τις αντίστοιχες υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή.

Tο ίδιο μου κάνει κάποιες φορές και στο Netflix και απλά στέλνει κωδικό για επαλήθευση. Λογικό είναι ότι κάποια στιγμή θα το έβαζε και η Disney. Βέβαια, να δούμε την δική τους υλοποίηση.
Και στο Disney plus έτσι γίνεται
Έχει βέβαια περιορισμένο αριθμό φόρων που σου επιτρέπει.
Επίσης εκτός από το να του πεις ότι ταξιδεύεις, μπορείς να ορίσεις και την συγκεκριμένη τηλεόραση σαν την κύρια του σπιτιού επίσης με περιορισμένο αριθμό προσπαθειών.
Αυτό ποτέ δεν κατάφερα να το κάνω. Παρόλο που την οριζα, μου έλεγε ξανά και ξανά το ίδιο μέχρι που τελείωσαν οι προσπάθειες.

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το χρησιμοποιώ εγώ εδώ στην Γαλλία και η οικογένεια στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή, το έκανε και η κόρη στην Αγγλία. Για την ώρα δεν έχω δει ούτε μια φορά το μήνυμα.

Εμενα στο χωριο μου το εκανε και ενω δεν καταφερα να κανω αυτο που ζητησουσε, οταν εκλεισα και ξαναμπηκα δουλεψε κανονικα.

Έβαλα χθες συνδρομή disneyplus για τα παιδιά και παρατήρησα ότι από google tv chromecast η εικόνα κάνει σκαλωματα ,εχω τσεκάρει εννοείτε frame rates.Σε θέαση από τν είναι οκ το app..Σε google δεν βλέπετε!Έχει κάποιο bug η εφαρμογή.?Γιατί το google σε όλα τα άλλα παίζει άψογα.Μονο στο app της disney δεν έχει ομαλή εικόνα.Εχει άλλος ανάλογο πρόβλημα?