Disney+

Μπορείς και με PayPal (αμερικάνικο).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μπορω να βαλω ελληνική πιστωτική σε paypal us και να πληρωνω κανονικα συνδρομη ;

Με τις νέες ταινίες τους ,τι θα κάνουν;
Θα τις προβάλουν κατευθείαν στην πλατφόρμα τους συγχρόνως με την κινηματογραφική τους πορεία η αργότερα όπως βγαίνουν τα digital copy;

Προς το παρών το μόνο σίγουρο που ανακοινώσανε είναι το άρμεγμα της ιερής αγελάδας που λέγεται Marvel. Οι σειρές της marvel με τις ταινίες της θα έιναι άμεσα συνδεδεμένες οπότε σου λέει αν δεν θες να μένεις πίσω, πλήρωνε disney+.

Βλέποντας το μέχρι στιγμής περιεχόμενο δεν μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο. Αν ήμουν κάτω από 18 ίσως, τώρα για μένα είναι ένα μεγάλο όχι. Μάλλον θα προορίζεται για ειδικό κοινό και κυρίως για εφήβους

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Έβαλα κι εγώ το δοκιμαστικό να δω...

Εντάξει, αν σκεφτείς ότι έχει κάβα όλα τα Disney classics, που το καθένα κοστίζει $20-30 σε δισκάκι, δεν είναι καθόλου κακός τρόπος να μυήσεις τα παιδιά σου σε αυτόν τον τεράστιο κόσμο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι σε πολλές απ'αυτές έχουν κάνει απίστετυτα remasters με πανδαισία χρωμάτων, HDR, πεντακάθαρο ήχο κλπ (συγκεκριμένα χάζεψα λίγο Beauty and the Beast, Lion King, Hunchback of Notre Dame). Τα καινούρια δε, απλά κόβουν την ανάσα (πχ Coco).

Τα $70 που ζητάει για την ετήσια (ήτοι 3 πιτόγυρα το μήνα) λογικό ποσό είναι. Αν είχα παιδιά θα το'παιρνα χωρίς σκέψη. Τώρα λίγο το σκέφτομαι.

Απ'την άλλη, το Mandalorian πχ διαβάζω ότι είναι ίσως καλύτερο κι απ'την παλιά τριλογία, ενώ σίγουρα θα κάτσω να ξαναδω πολλά απ'τα παλιά Disney. Και οι σειρές Marvel, αν κρατήσουν τους συντελεστές που είχαν στο Netflix, θα αξιζουν τον κόπο.

Ελληνικούς υπότιτλους όμως δεν έχει ακόμη αν δεν κάνω λάθος.

Δεν είμαι σίγουρος (αδύνατο να τσεκάρω όλο το περιεχόμενο), αλλά φαντάζομαι όσο δεν κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα δε θα έχει και υπότιτλους.

Μπήκα με VPN και προσπάθησα να δηλώσω τον λογαριασμό paypal που έχω ,αλλά δεν το δέχεται .
Λόγω τοποθεσίας που έχω δηλώσει στο paypal από ότι κατάλαβα .

Πρέπει να φτιάξεις αμερικάνικο paypal (υπάρχουν βίντεο στο YouTube) ή αν έχεις Xbox γυρίζεις την χώρα σε Ολλανδία.

Πώς το βλέπεις, από άποψη εικόνας;