Disney+

Εκτός το Disney+ δοκίμασα και το hulu και το espn+ ,πολύ καλή η τιμή για όλα με 13 $ .
Εμένα με ενδιαφέρει το
espn+ για το NCAA basketball, το οποίο μόνο του κάνει 5 $ .
Καλή η ποιότητα εικόνας στο
espn+ στους αγώνες NCAA .

Μια χαρα ειναι. Dolby Atmos δεν εχει ουτε σε PC, ουτε σε Amazon Fire Stick 4K

Πάντως να πω ότι σε Fire Stick 4K δουλεύει το Dolby Vision, και -μου φαίνεται- ότι και η κίνηση είναι σωστή (αν και δεν έχω τρόπο να το μετρήσω).

Δεν προκύπτει από κάπου αυτό. Το 2021 είναι το πιο πιθανό σενάριο...!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως δεν χανετε και πολλα... Εγω μαλλον θα το σταματησω. Ο λογος ειναι το φτωχο περιεχομενο κ η μη υλοποιηση Dolby Atmos στις εφαρμογες Windows/Android. Να φανταστειτε εχοντας τη συνδρομη, απαρακολουθω το Mandalorian απο KODI για να εχω Dolby Atmos.

Βεβαια δεν εχω παιδια... αν ειχα ισως μου αλλαζαν αποψη.

Πάντως δεν χανετε και πολλα... Εγω μαλλον θα το σταματησω. Ο λογος ειναι το φτωχο περιεχομενο κ η μη υλοποιηση Dolby Atmos στις εφαρμογες Windows/Android. Να φανταστειτε εχοντας τη συνδρομη, απαρακολουθω το Mandalorian απο KODI για να εχω Dolby Atmos.

Βεβαια δεν εχω παιδια... αν ειχα ισως μου αλλαζαν αποψη.

Κι εγώ τελικά το έκοψα μετά το Mandalorian. Η αλήθεια είναι ότι είναι ώρες που το μετανιώνω γιατί είμαι τρελός Disney classics fan... αλλά εδώ δεν έχουμε χρόνο για καινούρια, θα ξαναβλέπουμε τα παλιά;

Μία εβδομάδα νωρίτερα το Ευρωπαϊκό λανσάρισμα της υπηρεσίας

Στις 12 Νοεμβρίου του περασμένου έτους έγινε διαθέσιμη στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Ολλανδία.
Πρόσφατα ωστόσο, η Disney ανακοίνωσε ότι το λανσάρισμα της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming
στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, και πιο συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου.
Η συνδρομητική υπηρεσία θα λανσαριστεί σε πρώτη φάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία,
στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Αυστρία και στην Ελβετία.​

Το λανσάρισμα της σε άλλες αγορές της Δυτικής Ευρώπης, όπως στο Βέλγιο, στις Βόρειες Χώρες
(Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Γροιλανδία) και στην Πορτογαλία θα πραγματο-
-ποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Η συνδρομή επίσης επιβεβαιώθηκε ότι θα κοστίζει 6,99 σε μηνιαία βάση ή 69,99 σε ετήσια βάση.
Η συνδρομητική υπηρεσία Disney+ περιλαμβάνει περιεχόμενο (τηλεοπτικές σειρές και κινηματογρα-
-φικές ταινίες) από την ίδια την Disney, την Lucasfilm, την Pixar, το Nation Geographic και την
Marvel Studios.

[via] . [via]

Εγώ το πήρα μαζί με το Hulu και το ESPN+ και το διέκοψα προχτές .
Disney+ και Hulu είδα λίγα πράγματα και περισσότερο ασχολήθηκα με το ESPN+ .
Χτες πήρα το sling που είναι για 5 ευρώ(5,5 με το φόρο) τον πρώτο μήνα .

Πέρα από το περιεχόμενο στα Disney+ , Hulu και ESPN+ είχα πρόβλημα με τα περισσότερα vpn και στο ESPN+ σχεδόν πάντα είχα πρόβλημα στο login και μου έστελναν έναν κωδικό στο email για να συνδεθώ .
Με το sling δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα .

Με δεδομενο οτι τωρα πληρωνω το D+ μεσω google store οπου μου βγαινει 7,99 τον μηνα και οτι τωρα ετοιμαζεται για release στο Ηνωμενο Βασιλειο με προσφορα το ετησιο πακετο στις 50 Λιρες δλδ στα 58 Ευρώ, θα εκανε κανενας το βημα που σκεφτομαι να κοψω την Αμερικανικη συνδρομη για να κανω Βρετανικη ?

Re: Απάντηση: Disney+

Εγώ το πήρα μαζί με το Hulu και το ESPN+ και το διέκοψα προχτές .
Disney+ και Hulu είδα λίγα πράγματα και περισσότερο ασχολήθηκα με το ESPN+ .
Χτες πήρα το sling που είναι για 5 ευρώ(5,5 με το φόρο) τον πρώτο μήνα .

Πέρα από το περιεχόμενο στα Disney+ , Hulu και ESPN+ είχα πρόβλημα με τα περισσότερα vpn και στο ESPN+ σχεδόν πάντα είχα πρόβλημα στο login και μου έστελναν έναν κωδικό στο email για να συνδεθώ .
Με το sling δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα .

και το disney &το sling με us paypal &greek credit card φιλε μου ;

Στο sling νόμιζα ότι πλήρωσα με paypal us (το Disney+ ήθελε paypal us ) ,τελικά πλήρωσα με ελληνική κάρτα όπου δήλωσα εικονική διεύθυνση ,zip code κ.τ.λ της Αμερικής .

Re: Απάντηση: Disney+

Στο sling νόμιζα ότι πλήρωσα με paypal us (το Disney+ ήθελε paypal us ) ,τελικά πλήρωσα με ελληνική κάρτα όπου δήλωσα εικονική διεύθυνση ,zip code κ.τ.λ της Αμερικής .

Ειναι off topic αλλα
Υπαρχει καποιο τοπικ που σε καθοδηγει πως να φτιαξεις paypal US?

Ευχαριστω και σορρυ

Τελικά το πιο πιθανό στις 31 Μαρτίου να το δούμε και στην Ελλάδα

https://www.tanea.gr/2020/01/02/lif...-erxontai-to-2020-sto-disney-kai-stin-ellada/

Mάλλον το βλέπω απο φθινόπωρο νωρίς να έρχεται...εφοσον δεν ηρθε Μάρτη, σιγα μην το κάνουν τώρα καλοκαιρι....απο φθινόπωρο να ανοιξουν και τα σχολεία να κάτσουμε και λίγο σπιτι :)

Όλες ξεκίνησαν στις 24 Μαρτίου, μόνο η Γαλλία πήγε στις 7 Απριλίου. Τώρα έχουμε Πορτογαλία και Σκανδιναβία μέσα στο καλοκαίρι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι στην sony Android tv και στο Mi box, δεν φορτωνει όλα τα tiles. Κάποια μένουν κενά και ακόμα εάν πας το κέρσορα εκεί, δεν μπορείς να επιλέξει κάτι να παίξει...
Στο κινητό αλλά και μέσω Web φορτώνουν όλα τέλεια... Έχει παρατηρησει κάνεις κάτι?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk