Disney+

Σήμερα το έκοψα κι εγώ, πιστεύω αν πέσουν μαζικές διακοπές με λόγο την υπερβολική διακοπή ίσως να κάνουν δεύτερες σκέψεις.
Άλλωστε η είσοδος στην Ελλάδα δεν πήγε όπως ακούγεται τόσο καλά όσο σχεδίαζαν
Το πολυ πολυ να συνεχισουν να το δινουν μεσω vodafone tv. Σιγα μην ασχοληθουν.. Σιγα την αγορα.

Το πολυ πολυ να συνεχισουν να το δινουν μεσω vodafone tv. Σιγα μην ασχοληθουν.. Σιγα την αγορα.
Ακριβώς. Κι εγώ πιστεύω ότι και ολόκληρη η χώρα να το κόψει, ούτε καν θα καταλάβουν τι έγινε.
Μόνο αν αρχίζουν και το κόβουν μεγάλες αγορές, ίσως ταρακουνηθουν.

Δεν την κουνάει μια Ελλάδα και καμία άλλη χώρα. Θα χουμε πεθάνει κ θα είναι εδώ ακόμα .

Αν είναι να κλείνανε έτσι , καληνύχτα ...

• Like
Reactions: Simos.I
Τώρα που το κόψαμε το plus, βλέπω ότι το gamsgo δεν έχει διαθέσιμες συνδρομές. Οπότε έχει βρει κανείς λύση που να παίζει μέσω άλλης χώρας χωρίς vpn ή να πάρω το πακέτο της voda με 9.90 που έχει και το HBO και 12 μήνες ant1+ δώρο?
Αυτό έχει 12μηνη ή 24μηνη δέσμευση αν γνωρίζει κάποιος;
Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα που το κόψαμε το plus, βλέπω ότι το gamsgo δεν έχει διαθέσιμες συνδρομές. Οπότε έχει βρει κανείς λύση που να παίζει μέσω άλλης χώρας χωρίς vpn ή να πάρω το πακέτο της voda με 9.90 που έχει και το HBO και 12 μήνες ant1+ δώρο?

Το εχω εγω, ειναι με 24μηνη δεσμευση. Το εβαλα τον Αυγουστο του 22 και δεν ειχε την προσφορα του ΑΝΤ1+. Μονο και για το οτι μπορεις να δεις σε οποια συσκευη θες disney plus λεει με χιλια. Και το υπολοιπο περιεχομενο εχει πολυ ενδιαφερουσες προτασεις αλλα δεν προσφερει αρκετα καλη ποιοτητα εικονας. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος.

• Like
Reactions: sgatz

Από ότι βλέπω το gamsgo έχει συνδρομή για Disney ή κατάλαβα λάθος;

Από ότι βλέπω το gamsgo έχει συνδρομή για Disney ή κατάλαβα λάθος;
Current inventory limitations, unable to complete your purchase at this moment.

Μάλλον αυτό εννοεί. Δίνει γενικά την δυνατότητα να πάρεις συνδρομή, αλλά στην παρούσα φάση τους έχουν τελειώσει.

Current inventory limitations, unable to complete your purchase at this moment.

Μάλλον αυτό εννοεί. Δίνει γενικά την δυνατότητα να πάρεις συνδρομή, αλλά στην παρούσα φάση τους έχουν τελειώσει.
Τώρα το είδα και εγώ, μακάρι να είναι κάτι παροδικό και να μην τελείωσε αυτή η δυνατότητα.

Τώρα το είδα και εγώ, μακάρι να είναι κάτι παροδικό και να μην τελείωσε αυτή η δυνατότητα.
Όταν πήγα να κάνω Tidal, μου είπε κάτι παρόμοιο και να δοκιμάσω αργότερα. Δοκίμασα την επόμενη μέρα και είχε κανονικά και προχώρησα.
Θεωρώ πως η αναπλήρωση δεν παίρνει πολύ χρόνο, αλλά δεν έχω και στοιχεία για αυτό.

Όταν πήγα να κάνω Tidal, μου είπε κάτι παρόμοιο και να δοκιμάσω αργότερα. Δοκίμασα την επόμενη μέρα και είχε κανονικά και προχώρησα.
Θεωρώ πως η αναπλήρωση δεν παίρνει πολύ χρόνο, αλλά δεν έχω και στοιχεία για αυτό.
Είναι σχεδόν μια εβδομάδα χωρίς...

Παιδιά για δείτε και αυτό
Έχω πάρει Spotify έχει και τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: enterhere and sgatz
Παιδιά για δείτε και αυτό
Έχω πάρει Spotify έχει και τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Αυτό κάτι μου λέει για πρόσκληση κλπ. Είναι γενικά ασφαλές εσύ που το έχεις δουλέψει;
Τελικά δεν χρειάστηκε πρόσκληση αλλά είναι 0.95 euro το μήνα?? Αν μπορείς γράψε μας δύο λόγια τι παίζει με αυτό, σε ευχαριστώ πολύ

Last edited:
Disney δεν έχω Πάρει αλλά κατά τ αλλά μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά
Είχα δοκιμάσει και ένα άλλο site α παρόμοιο (start gaming νομιζω) αλλά το συγκεκριμένο είναι καλύτερο νομίζω
Γενικά σε βάζουν σε family pack άλλης χώρας γι αυτό βγαίνει πιο φτηνά , για Disney δεν νομίζω να έχει πρόβλημα σε αντίθεση με Netflix τώρα Τελευταία

• Like
Reactions: sgatz
το Ζ2U ζητάει πρόσκληση για να κανείς εγράφη , υπαρχει κάποιος που μπορεί να μας δώσει πρόσκληση ?

Φιλε πες μου και σε εμενα τον τροπο να παρω invitation code με ενδιαφερει. Ευχαριστω
Δε χρειάζεται πρόσκληση, κάνεις εγγραφή κανονικά και αγορά.