Disney+

Ελλάδα αυτό?
Είχα διαβάσει για από Σεπτέμβρη.
Όχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
Είναι Γαλλικό account της ξάδελφης μου που μένει εκεί.Πηγαμε χτες να το βάλουμε στην τηλεόραση της εδώ Ελλάδα στο χωριό και μας μπλόκαρε.Αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μόνο το λογότυπο αλλάζει σε σχέση με το Netflix.Ακριβως το ίδιο σύστημα.Μαλλον κάνανε καρτέλ και αυτοί και συνεργάζονται κατά του διαμοιρασμού….

Όποιον δεν ενδιαφέρουν τα πολλά προφίλ να βλέπει ταυτοχρονα, αγοράζεις με ξεφτίλα λεφτά ένα προφίλ από εδώ και τελειώνει η ιστορία.

• Like
  • Angry
Reactions: sdragon28 and Kosh
Καλώς τα δεχτήκαμε.Copy paste από Netflix.
Αν διαλέξεις I'm away from home τι βγάζει;

Αν ταξιδέψει κάποιος απαγορεύεται να βλέπει με το account του;
Αυτό που θα απαγορεύει είναι να βλέπει κάποιος στην Γαλλία και από Ελλάδα ταυτόχρονα. Αυτό ναι.

Αν ταξιδέψει κάποιος απαγορεύεται να βλέπει με το account του;
Αυτό που θα απαγορεύει είναι να βλέπει κάποιος στην Γαλλία και από Ελλάδα ταυτόχρονα. Αυτό ναι.

Απο πληροφοριες φιλων, ακομα και στο netflix υπαρχει περιορισμος στην χρηση της "i am away from home" επιλογης.

Απο πληροφοριες φιλων, ακομα και στο netflix υπαρχει περιορισμος στην χρηση της "i am away from home" επιλογης.
Ναι το ξέρω από τα παιδιά μου στην Αγγλία. Δεν μπορεί ο ένας από την μια χώρα να επιλέγει I'm away και στο καπάκι σε 10 λεπτά να επιλέγει ο άλλος από την άλλη χώρα I'm away... Πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες.

Σου στέλνει mail με κωδικό όπως ακριβώς και το Netflix.Αν βάλεις τον κωδικό προχωράει.Λιγο που το έψαξα σε διαφορα forums , φαίνεται ότι το εφαρμόζουν και στην Αυστραλία και την Αγγλία.Αρα είναι θέμα χρόνου να έρθει και εδώ.Επισης κάποιος ανέφερε ότι του ακύρωσαν τη συνδρομή που είχε μέσω play store Τουρκίας και του έγινε refund….

Πάντως στο netflix ο περιορισμός δεν ισχύει σε windows pc. Ενώ και στο tablet μπορείς να κάνεις είσοδο σε flight mode, και να ανοίξεις μετά τη σύνδεση στο διαδίκτυο και να δουλέψει κανονικά. Ίσως μπορεί να λειτουργήσει έτσι και το disney+

Πάντως στο netflix ο περιορισμός δεν ισχύει σε windows pc. Ενώ και στο tablet μπορείς να κάνεις είσοδο σε flight mode, και να ανοίξεις μετά τη σύνδεση στο διαδίκτυο και να δουλέψει κανονικά. Ίσως μπορεί να λειτουργήσει έτσι και το disney+
Ναι σε κινητό και Laptop που δοκίμασα αφήνει κανονικά.

Τελικά πάνε να πάρουν πίσω το ρεζιλίκι της προηγούμενης βδομάδας, όπου πήγαν να ακυρώσουν μήνυση για θάνατο σε Disneyworld επειδή ο μηνυτής ήταν συνδρομητής Disney+ και άρα είχε υπογράψει ότι δέχεται πως δε θα μηνύσει ποτέ τη Disney.

Πάντως, ανεξάρτητα με το τι έκαναν μια βδομάδα μετά, με το που διάβασα την ιστορία διαγράφηκα με τη μία, και δε σκοπεύω να ξαναγραφτώ μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάτι τέτοια. Όχι για να προστατεύσω τον εαυτό μου (αφού σίγουρα έχουν χίλια άλλα που δε γνωρίζω), αλλά είναι απλά ζήτημα ηθικής, τέτοια ξεφτιλίκια απλά δεν πρέπει να τα συζητάμε καν.

Τελικά πάνε να πάρουν πίσω το ρεζιλίκι της προηγούμενης βδομάδας, όπου πήγαν να ακυρώσουν μήνυση για θάνατο σε Disneyworld επειδή ο μηνυτής ήταν συνδρομητής Disney+ και άρα είχε υπογράψει ότι δέχεται πως δε θα μηνύσει ποτέ τη Disney.

Πάντως, ανεξάρτητα με το τι έκαναν μια βδομάδα μετά, με το που διάβασα την ιστορία διαγράφηκα με τη μία, και δε σκοπεύω να ξαναγραφτώ μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάτι τέτοια. Όχι για να προστατεύσω τον εαυτό μου (αφού σίγουρα έχουν χίλια άλλα που δε γνωρίζω), αλλά είναι απλά ζήτημα ηθικής, τέτοια ξεφτιλίκια απλά δεν πρέπει να τα συζητάμε καν.
Mε το μερος της Disney δεν ειμαι ...... ΑΛΛΑ ...... πως μπορουσε να προβλεψει το αλλεργικο σοκ η Disney ?
Αλλεργιες ειναι το ενα και μοναδικο σημειο που απο τους γιατρους τους ιδιους αναγνωριζεται ως .... ΧΑΟΣ.

Mε το μερος της Disney δεν ειμαι ...... ΑΛΛΑ ...... πως μπορουσε να προβλεψει το αλλεργικο σοκ η Disney ?
Αλλεργιες ειναι το ενα και μοναδικο σημειο που απο τους γιατρους τους ιδιους αναγνωριζεται ως .... ΧΑΟΣ.
Μάνο τα αν μπορούσε και αν έφταιγε θα τα αποφασίσει το δικαστήριο που θα έχει πλήρη εικόνα. Εγώ μιλάω για το ρεζιλίκι του να μη μπορείς να απευθυνθείς στη δικαιοσύνη έχοντας χάσει τη γυναίκα σου επειδή πάτησες ένα agree σε ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Βρε παλικάρια κάποιος έδω μέσα κάπου είχε αναφέρει ένα σάιτ όπου είχε φθηνές συνδρομές. Έχω φάει τα μάτια μου από το πρωί αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Βρε παλικάρια κάποιος έδω μέσα κάπου είχε αναφέρει ένα σάιτ όπου είχε φθηνές συνδρομές. Έχω φάει τα μάτια μου από το πρωί αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα — από 12 Σεπτεμβρίου 2024 έως 27 Σεπτεμβρίου 2024 — μπορείτε να
εγγραφείτε για να αποκτήσετε μηνιαία συνδρομή Disney+ Premium και να πληρώνετε 3,99 €/μήνα για 3 μήνες.​