Disney+

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα — από 12 Σεπτεμβρίου 2024 έως 27 Σεπτεμβρίου 2024 — μπορείτε να
εγγραφείτε για να αποκτήσετε μηνιαία συνδρομή Disney+ Premium και να πληρώνετε 3,99 €/μήνα για 3 μήνες.​

Το ετησιο πριν την προσφορα παλι 109€ ηταν ? 'η συνυπολογιζονται οι 3 μηνες με 4€ ?

Άρα έχουμε την είδηση ότι από 10,99 αυξάνεται η μηνιαία συνδρομή σε 13,99; Δεν έχει ούτε χρόνο που αυξήθηκε από 8,99 σε 10,99! Στο site disneyplus δεν αναφέρει πουθενά για το 10,99 πλέον! Και η λέξη "premium" πρώτη φορά εμφανίστηκε τώρα στο πακέτο...

• Like
Reactions: kostthem
Λέτε να μπει πρόγραμμα basic με διαφημίσεις στα χρήματα που πληρώνουμε σήμερα και στα 14€ να είναι χωρίς διαφημίσεις;

Παντως το ετησιο παραμενει (?) στα 109€.

Το premium ειναι οντως περιεργο..

Παγκοσμιως σε μια ποιοτητα μεταδιδει η Disney+ ?

Οταν εισαι logged in το βλεπεις σε τι ποιοτητα εισαι και πως ?
Εγώ το βλέπω από το bitrate στο router. Επίσης όσοι είναι στο απλό πακέτο δεν θα βλέπουν στις πληροφορίες του τίτλου το «4K» πάρα μόνο το «HD». Και στη διαχείριση συνδρομής μπορείς να το δεις.

Υποθέτω πως όλοι όσοι έχουν συνδρομή θα μεταφερθούν αυτόματα στο premium και αν οι ίδιοι το επιλέξουν θα υποβαθμίσουν για καλύτερη τιμή.

Attachments

• Account  Disney+.png
    Account Disney+.png
    97.3 KB · Views: 65
Mακαρι αλλα δεν το βλεπω......η λογικη λεει οτι θα δωσουν το 1080p
Και εγώ αυτό πίστευα αλλά μου δείχνει πως έχω συνδρομή Premium. Θα δείξει.

Οι νέες τιμές. Το βασικό στα 1080p με διαφημίσεις και το premium 4K/Atmos. Καλά τα νέα για όσους έχουμε μέσω Vodafone TV, μάλλον μας θεωρεί ως συνδρομητές στο premium.
Φίλε μου στο παραπάνω link αναφέρει "ταινίες και σειρές χωρίς διαφημίσεις" και στα δύο πακέτα: Και στο basic πακέτο και στο premium πακέτο λέει πως δεν θα έχει διαφημίσεις.Τωρα αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος ,δεν ξέρω! Απλά το επισημαίνω αφου το παρατήρησα.

Αν είναι όντως έτσι τότε οι διαφορές basic με premium πακέτο είναι:
Μέχρι 4K (HDR/Dolby Vision) στο premium έναντι μέχρι 1080p στο basic
Μέχρι Dolby Atmos κλπ στο premium έναντι μέχρι απλό 5.1 (λογικά απλό Dolby Digital 5.1) στο basic
Μέχρι 4 ταυτόχρονες θεάσεις στο premium έναντι μέχρι 2 ταυτόχρονες θεάσεις στο basic

Η ουσία είναι ότι μιλάμε για τραγικά πράγματα... 14 ευρώ το μήνα για το συγκεκριμένο περιεχόμενο...

Φίλε μου στο παραπάνω link αναφέρει "ταινίες και σειρές χωρίς διαφημίσεις" και στα δύο πακέτα: Και στο basic πακέτο και στο premium πακέτο λέει πως δεν θα έχει διαφημίσεις.Τωρα αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος ,δεν ξέρω! Απλά το επισημαίνω αφου το παρατήρησα.

Αν είναι όντως έτσι τότε οι διαφορές basic με premium πακέτο είναι:
Μέχρι 4K (HDR/Dolby Vision) στο premium έναντι μέχρι 1080p στο basic
Μέχρι Dolby Atmos κλπ στο premium έναντι μέχρι απλό 5.1 (λογικά απλό Dolby Digital 5.1) στο basic
Μέχρι 4 ταυτόχρονες θεάσεις στο premium έναντι μέχρι 2 ταυτόχρονες θεάσεις στο basic

Η ουσία είναι ότι μιλάμε για τραγικά πράγματα... 14 ευρώ το μήνα για το συγκεκριμένο περιεχόμενο...
Έχεις δίκιο, όντως λέει "χωρίς διαφημίσεις", λάθος μου.

• Like
Reactions: keraki
Έχεις δίκιο, όντως λέει "χωρίς διαφημίσεις", λάθος μου.
Τίποτα φίλε μου,μια και το παρατήρησα είπα να το πω.Να δούμε τώρα μήπως τυχόν και είναι τίποτα τυπογραφικό λάθος.Γιατι νομίζω όντως είχε ακουστεί ότι θα έβαζαν κάποιο πακέτο με διαφημίσεις.
Επίσης σχετικά με τις τραγικές αυξήσεις στο Disney+ να πω τα εξής: Ήταν ήδη ακριβό και το αυξησαν κι άλλο! Νομίζω ότι σε αυτές τις απανωτές αυξήσεις πατάνε στην εκμετάλλευση των "μπαμπάδων" και γενικότερα των οικογενειαρχων.Σου λέει ο άλλος και καλά θα κόψει κάτι άλλο έξοδο και δε θα στερήσει τα "παιδικά " του μικρού! Οπότε "βαρατε τον"!
Επίσης σου λέει τώρα που εδώ και αρκετά πλέον χρόνια έχουν σταματήσει εντελώς οι ελληνικές εταιρείες διανομής να βγάζουν δισκάκια,θεωρούν ότι πλέον τους τσιμπησανε στο Disney+ και το βαράνε όσο θέλουνε...
Μετά φυσικά ακούμε για πάταξη της πειρατείας και άλλα ωραία και οι κύριοι της όποιας disney κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ποιός είναι ο βασικότερος παράγοντας που ωθεί στην πειρατεία...

Μας θεωρούν κόπανους που θα δώσουμε 14€ για αυτό το περιεχόμενο.
Δώσε 2.5 ευρώ για ένα μόνο προφίλ, αν θες να βλέπεις που και που κάτι. Είναι 100% αξιόπιστο, κανονικό account, όχι τουρκίες κλπ