Όσο πιο παχύ είναι το υλικό της πλακας, τόσο χάνεις από ωφέλιμο βάθος εργασιας.@Babis@ πολύ ωραία ιδέα όντως!
@toasted τα 6 χιλ είναι -νομίζω- νορμάλ πάχος για την πλάκα που θα κρεμαστεί το εργαλείο. Εκτός αν εννοείς το πάχος του πάγκου συνολικά!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
@osatosa έχεις πμ!
@Babis@ πολύ ωραία ιδέα όντως!
@toasted τα 6 χιλ είναι -νομίζω- νορμάλ πάχος για την πλάκα που θα κρεμαστεί το εργαλείο. Εκτός αν εννοείς το πάχος του πάγκου συνολικά!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
@osatosa έχεις πμ!
Μεγαλυτερο από τα 2 αν χρησημοποιησεις λαμαρίνα. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό.θεωρείς δηλαδή ότι τα 6 χιλ είναι μεγάλο πάχος?
Όλοι την ίδια πατέντα έχουμε σκεφτεί μου φαίνεται. Τα κακό με τις πατέντες σε τέτοιες εφαρμογές είναι ότι 1 φορά να γίνει η στραβή, άστα να πάνε στο διάολο. Όσο καλά και να το’χεις σχεδιάσεις δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα και αν η πατέντα αποτύχει την ώρα που κόβεις και έχεις εκεί κοντά τα δάχτυλα σου……
Γνωρίζεται αν υπάρχουν έτοιμες λύσεις router που προορίζονται για να εγκατασταθούν σε πάγκο? Λέγοντας έτοιμη λύση δεν εννοώ μαζί με τον πάγκο και τους οδηγούς κλπ αλλά την συσκευή router μαζί με την πλάκα αλουμινίου και κάποιο μηχανισμό ανύψωσης.
Χρόνια πολλά μαστόρια και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Δεν την γνώριζα την Kreg .
Η μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι πρέπει να είχα πέσει πάνω της όταν έψαχνα για pocket hole jigs, αλλά κατέληξα τελικά στην κατά πολύ φθηνότερη πρόταση της wolfcraft
Στο θέμα μας τώρα, βρήκα στην kreg αυτό το οποίο αναρωτιώμουν αν υπήρχε
https://www.kregtool.com/store/c35/router-table-systems/p142/precision-router-table-lift/
αλλά τα 379$ + μεταφορικά + τελωνεία μου ακούγονται βαριά.
Με βλέπω για πατέντα εκτός και αν βρεθεί κάτι σε έτοιμο μεν, αρκετά φθηνότερο από αυτό της kreg δε.
Μετα το τριβειο που εβαλες με βαζεις σε σκεψεις (και εξοδα). Το ρουτερακι , μιας κι εχω κανονικο, δεν ειναι αναγκαιο. Αλλα εκεινο το τριβειο δισκος της proxxon ακομη το σκεφτομαι οταν τρωω τα δακτυλα μου με τα γυαλοχαρτα...Επειδη και γω θεωρω οτι το ρουτερ παγκου πρεπει να ειναι εξαιρετικα προσεκτικα κατασκευασμενο, αν προκειται για ιδιοκατασκευη, προχωρησα στην παραγγελια ενος ετοιμου...
http://www.amazon.de/gp/product/B002Z8N78W?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.