DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Τρυπουλα, φυσιγμα με ενα πιστολακι θερμου αερα, πατημα με ενα πανι για να επιπεδωθει να μην καεις και επειτα μια σταγονιτσα κυανοακρυλικη στην τρυπουλα της καρφιτσας για να κλεισει και δεν θα εχεις θεμα!

Τρυπουλα, φυσιγμα με ενα πιστολακι θερμου αερα, πατημα με ενα πανι για να επιπεδωθει να μην καεις και επειτα μια σταγονιτσα κυανοακρυλικη στην τρυπουλα της καρφιτσας για να κλεισει και δεν θα εχεις θεμα!

Τι ειπες ρε επιστήμονα πάλι??? :HTEHETH63:

Ειναι αρκετα βαριά ωστε να μην μετακινουνται κατα την εισοδο κ εξοδο; Το λεω γιατι με τα πολυ βολικα κατα τα αλλα ποδαράκια, μειωνεις την επιφανεια επαφης-τριβης αρα θα μετακινουνται πιο ευκολα

Είναι αρκετά βαριά και δεν έχουν ανάγκη στο μπες-βγες. Στις γατομαχίες (οι τέλειες γεννήτριες λευκού θορύβου) δεν είμαι σίγουρος ... θα δείξει.

Είπες μαγικό, θα το κάνω !

Το θέμα τώρα είναι ....αν θα πηγαίνουν οι γάτες μέσα .... στο λέω γιατί έχω από 5 έως 15 κατά περιόδους...και είναι απρόβλεπτες στις συνήθειες τους.

Τις γάτες γενικά μη τις φοβάστε απο άποψη καταφυγίου και τροφής. Ειναι αρκετά αυτόνομα ζώα. Καμία σχέση με τον σκύλο.

Τις γάτες γενικά μη τις φοβάστε απο άποψη καταφυγίου και τροφής. Ειναι αρκετά αυτόνομα ζώα. Καμία σχέση με τον σκύλο.

Ναι...Εχουμε δυο αδεσποτες , εχουν διοροφο σπιτακι για το κρυο,με επενδυση και καθονται με 8 βαθμους το βραδυ διπλα μεσα σε μια ρηχη χαρτοκουτα... Χαζογατα...

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Χαχαχαχαχα!!!
Γάτες!!!! Κορυφαία ζώα!!!! Δεν τα φοβάμαι είναι το μόνο είδος που μπορεί να επιβιώσει στην Αθήνα.
χεχεχε με τόσα ποντίκια που έχουν εμφανιστεί στην Αθήνα είναι το μόνο σίγουρο...εκτός και εάν τα αρούρια που έχουν μαζευτεί τις φάνε και αυτές...

Το θέμα τώρα είναι ....αν θα πηγαίνουν οι γάτες μέσα .... στο λέω γιατί έχω από 5 έως 15 κατά περιόδους...και είναι απρόβλεπτες στις συνήθειες τους.

Ήδη ο ένας γατούλης το εγκαινίασε χθες το βράδυ. Τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής είναι σε φάση εξερεύνησης, είχαν συνηθίσει 2 μεγάλες χαρτόκουτες και τους φάνηκε κάπως που τις πέταξα και έβαλα τα σπιτάκια.
Είναι και με τις μέρες τους.

Εγώ τον δικό μου τον πιάνω από το σβέρκο και τον μισο-βάζω μέσα μια φορά. Έχω στρώσει και τον πάτο με παλιά ρούχα. Μετά από 1-2 μέρες πάει από μόνος του.
Η πόρτα καλό είναι να βλέπει προς το μέρος που δεν φυσάει.

Εγώ τον δικό μου τον πιάνω από το σβέρκο και τον μισο-βάζω μέσα μια φορά. Έχω στρώσει και τον πάτο με παλιά ρούχα. Μετά από 1-2 μέρες πάει από μόνος του.
Η πόρτα καλό είναι να βλέπει προς το μέρος που δεν φυσάει.

Άνα μπράβο, παιξ του το σκληρός για να στρώσει!!! χαχα :p

Άνα μπράβο, παιξ του το σκληρός για να στρώσει!!! χαχα :p

Εννοείται. Εδώ πέρυσι τον είχα και κοιμόταν στο "σπιτάκι" του τζάμπο, που δεν τον χώραγε καλά καλά...
Δεν έχει επιλογή. Ελέγχω το φαγητό του... :flipout:

Εννοείται. Εδώ πέρυσι τον είχα και κοιμόταν στο "σπιτάκι" του τζάμπο, που δεν τον χώραγε καλά καλά...
Δεν έχει επιλογή. Ελέγχω το φαγητό του... :flipout:

Είσαι ο κύριος του!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

https://flic.kr/p/zQqAYFΣημερα τελειωσα ενα σκελετο ντουλαπας με ραφια που εκανα για το σπιτι μου.τιποτα το ιδιαιτερο.το θετικο ειναι οτι μου κοστισε 50ευρω και ειναι 214×170 .το δωματιο ειναι δωματιο ντουλαπα οποτε δεν χρειαζομουν πλατη ουτε πορτες. https://flic.kr/p/zQqAYF .

Μακαρι να ηταν χρηματοκιβωτιο γιατι θα σημαινε οτι εχω λεφτα να κρυψω!αλλα δεν εχω!εχω σποτακια στο πατωμα και απο εκει εχεις προσβαση στα καλωδια !

Project : Τραπεζάκι για το μπαλκόνι και ράφια στο στηθαίο όπου θα φιλοξενηθούν γλάστρες
  • Τρίψιμο : Ολοκληρώθηκε
  • Βερνίκι Νερού : Ολοκληρώθηκε
  • Συναρμολόγηση : Ολοκληρώθηκε
  • Τοποθέτηση : Ολοκληρώθηκε

Το τραπεζάκι ολοκληρώθηκε βάση σχεδίου.
Στα ράφια το σχέδιο άλλαξε στην πορεία για να γίνουν πιο αντοχής πάνω στην ίδια κεντρική ιδέα.

Φωτογραφίες "Πρiν & Mετά" : Αμέσως μετά τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και τοποθέτησης γλαστρών

DSC_4854.JPG