Τρυπουλα, φυσιγμα με ενα πιστολακι θερμου αερα, πατημα με ενα πανι για να επιπεδωθει να μην καεις και επειτα μια σταγονιτσα κυανοακρυλικη στην τρυπουλα της καρφιτσας για να κλεισει και δεν θα εχεις θεμα!
Τρυπουλα, φυσιγμα με ενα πιστολακι θερμου αερα, πατημα με ενα πανι για να επιπεδωθει να μην καεις και επειτα μια σταγονιτσα κυανοακρυλικη στην τρυπουλα της καρφιτσας για να κλεισει και δεν θα εχεις θεμα!
Εμ...............Τι ειπες ρε επιστήμονα πάλι??? :HTEHETH63:
Ειναι αρκετα βαριά ωστε να μην μετακινουνται κατα την εισοδο κ εξοδο; Το λεω γιατι με τα πολυ βολικα κατα τα αλλα ποδαράκια, μειωνεις την επιφανεια επαφης-τριβης αρα θα μετακινουνται πιο ευκολα
Τις γάτες γενικά μη τις φοβάστε απο άποψη καταφυγίου και τροφής. Ειναι αρκετά αυτόνομα ζώα. Καμία σχέση με τον σκύλο.
χεχεχε με τόσα ποντίκια που έχουν εμφανιστεί στην Αθήνα είναι το μόνο σίγουρο...εκτός και εάν τα αρούρια που έχουν μαζευτεί τις φάνε και αυτές...Χαχαχαχαχα!!!
Γάτες!!!! Κορυφαία ζώα!!!! Δεν τα φοβάμαι είναι το μόνο είδος που μπορεί να επιβιώσει στην Αθήνα.
Το θέμα τώρα είναι ....αν θα πηγαίνουν οι γάτες μέσα .... στο λέω γιατί έχω από 5 έως 15 κατά περιόδους...και είναι απρόβλεπτες στις συνήθειες τους.
Εγώ τον δικό μου τον πιάνω από το σβέρκο και τον μισο-βάζω μέσα μια φορά. Έχω στρώσει και τον πάτο με παλιά ρούχα. Μετά από 1-2 μέρες πάει από μόνος του.
Η πόρτα καλό είναι να βλέπει προς το μέρος που δεν φυσάει.
Άνα μπράβο, παιξ του το σκληρός για να στρώσει!!! χαχα![]()
Εννοείται. Εδώ πέρυσι τον είχα και κοιμόταν στο "σπιτάκι" του τζάμπο, που δεν τον χώραγε καλά καλά...
Δεν έχει επιλογή. Ελέγχω το φαγητό του...![]()
Είσαι ο κύριος του!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.