Χα. Θα ειναι για κατασκευή οργάνων . Δηλαδή το μεγαλύτερο ξύλο που θα κόψω θα ειναι το πολυ 1 μέτρο . Ασε που το εργαστήριο θα ειναι στη σοφίτα . Που να ανέβουν μεγάλα ξύλα μεσα απο τις σκάλες του σπιτιού;...αν χρειαςτει παντως φτιάχνω προέκταση πάγκου που μπορει να ειναι ξεχωριστός πάγκος με ρόδες σε κάποια άλλη γωνία του χώρου και να τον τραβάω κοντά οταν θελω. Έλλειψη χώρου δεν εχω. Χρημάτων εχω λόγω εγκυμοσύνης![]()
wow overkill κατασκευη. Ειμαι fan των jig . Κανουν την δουλεια γρηγορη.
Ειχα δει και αυτο το συστημα.Μου αρεσε ο τροπος χρησης των σφικτηρων.
Δημήτρη κιχ δεν κάνει το ντεξιον. Τα χρησιμοποιούμε χρόνια και ο συγχωρεμενος ο πατέρας μου είχε πολλά μέτρα μέχρι το ταβάνι.
Γνήσια ντεξιον όμως όχι τις μουφες.
Εχει δικιο ο pavana. Στην οργανοποιια πολλα ειναι ιδιοκατασκευες που κανουν συγκεκριμενες δουλειες και σε γενικες γραμμες ειναι αχρηστα για αλλες. Απο τον ερασιτεχνη μεχρι τον επαγγελματια. υπαρχουν βιομηχανοποιημενες λυσεις απο καταστηματα οπως το stewmac και LMI, αλλα κανεις οργανοποιος δεν ειναι ιδιος. Σε επαγγελματια κατασκευστη κιθαρων εχω δει ιδιοκατασκευη που χαραζει 20 ταστα με μια κινηση. Ο μεσος ορος για χαραξη ταστιερας με το χερι ειναι 30 λεπτα ακομη και με οδηγο και αυτος το κανει σε 10 δευτερολεπτα... Πλεον καποιοι χρησμοποιουν και την λυση cnc. Ακριβεια, αλλα παλι ειναι πιο αργο απο την πατεντα με τα 20 πριονακια στη σειρα με κινηση απο μοτερ πλυντηριου![]()
Δεν εχω καταλαβει ακριβως, χρησιμοποιεις τη μελαμινη σαν επενδυση τοιχου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.