DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Σε ευχαριστούμε !!!Θα δοκιμαστεί σύντομα , μου έχουν κάνει παραγγελία 2 ρολόγια τοίχου και το 1 επειδή ο μελλοντικός ιδιοκτήτης είναι πατέρας με ένα απίστευτο κοριτσάκι 2 ετών , αντί να το περάσω με φλογιστρο θα προσπαθήσω να βάλω με αυτή την τεχνική μια φωτογραφία με το κοριτσάκι του , ελπίζω να πετύχει ......

Επίσης Diy Μαγνητική επιφάνεια

http://www.plaisio.gr/zografiki-diy...xnias/Marabu-Magnet-Primer-225ml-26025815.htm

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ευχαριστούμε !!!Θα δοκιμαστεί σύντομα , μου έχουν κάνει παραγγελία 2 ρολόγια τοίχου και το 1 επειδή ο μελλοντικός ιδιοκτήτης είναι πατέρας με ένα απίστευτο κοριτσάκι 2 ετών , αντί να το περάσω με φλογιστρο θα προσπαθήσω να βάλω με αυτή την τεχνική μια φωτογραφία με το κοριτσάκι του , ελπίζω να πετύχει ......

Κάνε πρώτα δοκιμή σε κάτι άλλο κ μετά στην τελική σου δημιουργία.

Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Επίσης Diy Μαγνητική επιφάνεια

Καλη φαση αυτο , δεν το ειχα υποψη μου.Περνεις μεταλλικους αριθμους , ετοιμο το ρολογακι.Η ακομα καλυτερα περνας ενα χερι την υπο κατασκευη σκακιερα :)

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Είναι αυτονόητο αυτό !!!

:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλη φαση αυτο , δεν το ειχα υποψη μου.Περνεις μεταλλικους αριθμους , ετοιμο το ρολογακι.Η ακομα καλυτερα περνας ενα χερι την υπο κατασκευη σκακιερα :)

:a0210:

Ντεκουπάζ με ατλακολ και νερο...

415f66.jpg

Σε χαρτί για σιδεροτυπα δεν γίνεται πιο εύκολα; Κάπου είχα δει ότι το πουλούσαν και έφτιαχνες ότι ήθελες σε απλό εκτυπωτή.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

αυτο που δεν καταλαβα και επιμενω ειναι το χαρτι και ο εκτυπωτης ...τι χαρτι και τι εκτυπωτης :ernaehrung004:

αυτο που δεν καταλαβα και επιμενω ειναι το χαρτι και ο εκτυπωτης ...τι χαρτι και τι εκτυπωτης :ernaehrung004:

Oσο λεπτοτερο χαρτι τοσο το καλυτερο (ριζοχαρτο?). Ο εκτυπωτης Laser, γιατι οι ψεκασμου βρεχουν το χαρτι και πρεπει να εχει συγκεκριμενο παχος. Το decοupage συνηθως γινεται με ετοιμες εκτυπωσεις και χρησιμοποιουνται πολυ διακοσμιτικες χαρτοπετσετες απο τις οποιες αφαιρειται το 1 ή 2 φυλλα που ειναι λευκα και μπαινει μονο το τυπωμενο. Μιλαμε δηλαδη για σχεδον διαφανο χαρτι.

Last edited:
Αν εχω καταλαβει καλα...
περνουμε μια εκτυπωση απο Λειζερ Εκτυπωτη (φανταζομαι σε ινκτζετ δεν γινεται γιατι τα χρωματα θα μουτζουρωσουν) σε κανονικο κοινο χαρτι εκτυπωσης...
τοποθετουμε το χαρτι πανω στην επιφανεια που τουμπαρουμε την εκτυπωση προς την επιφανεια (δλδ αναποδα προς την επιφανεια που θελουμε να καλυψουμε)
και το παπαριαζουμε στο μιξ κολλας με νερο (δλδ αραιωμενη κολλα ωστε να παπαριασει και το χαρτι)...
το αφηνουμε να στεγνώσει...
και μετα κανουμε την αφαιρεση του προσεκτικα με γυαλοχαρτο κτλ κτλ...
Σωστα...???

Αν εχω καταλαβει καλα...
περνουμε μια εκτυπωση απο Λειζερ Εκτυπωτη (φανταζομαι σε ινκτζετ δεν γινεται γιατι τα χρωματα θα μουτζουρωσουν) σε κανονικο κοινο χαρτι εκτυπωσης...
τοποθετουμε το χαρτι πανω στην επιφανεια που θελουμε με την εκτυπωση προς εμας (δλδ οχι αναποδα προς την επιφανεια που θελουμε να καλυψουμε)
και το παπαριαζουμε στο μιξ κολλας με νερο (δλδ αραιωμενη κολλα ωστε να παπαριασει το χαρτι)...
το αφηνουμε να στεγνωσει...
και μετα κανουμε την αφαιρεση του προσεκτικα με γυαλοχαρτο κτλ κτλ...
Σωστα...???

H κολλα νομιζω αναμεσα στο χαρτι και την επιφανεια. Το τριψιμο γινεται περιμετρικα μονο στα σημεια που εχεις λευκο χαρτι (χωρις εικονα) και οπου εχει τετοιο κενο μεσα στην εικονα. Οταν χρησιμοποιηται ετοιμη εκτυπωση σε χαρτοπετσετα, δεν τριβουν τιποτα.

όχι ακριβώς....
τυπώνουμε σε λειζερ ναι
σε κοινο χαρτί εάν δεν έχουμε λεπτότερο ναι
τυπωνουμε σαν σε καθρέπτη, έχουν τέτοια λειτουργία οι εκτυπωτές
βάζουμε το σχέδιο προς το ξύλο
κολλα πάνω στο ξύλο, πάτημα με μία κάρτα να μην έχει φουσκάλες
αφαιρούμε βρέχοντας με νερό και τρίβοντας πολύ ελαφρά, με το δάκτυλο εάν είναι εφικτό, ώστε να αρχίσει το χαρτί να κάνει "μπαλάκια" και να τρίβεται, στο τέλος φεύγει το χαρτί και μένει η στάμπα.

χοντρικά στα λέω, δεν το έχω κάνει ποτέ, απλά από όσα έχω δει στα βίντεο.