Πολύ ωραίο και πρακτικό Γεράσιμε!Με βίδες οι συνδέσεις;
Το περισσότερο φορτίο το δέχονται τα δύο στηρίγματα του βαρελιού γι αυτό πρέπει να προσέξεις τα νερά του ξύλου να είναι οριζόντια για να μην κινδυνεύουν να ανοίξουν στις άκρες και βρεθεί το βαρέλι κάτω ανάποδα ή να βρεις τρόπο να το ενισχύσεις εκεί.
Απλό καί πρακτικό,μπράβο Γεράσιμε.
Τήν πατούρα τού βαρελιού τό μισοφέγγαρο τό έκοψες μέ σέγα χειρός η πριονοκορδέλα ?
Πολύ ωραίο και πρακτικό Γεράσιμε!Με βίδες οι συνδέσεις;
Το περισσότερο φορτίο το δέχονται τα δύο στηρίγματα του βαρελιού γι αυτό πρέπει να προσέξεις τα νερά του ξύλου να είναι οριζόντια για να μην κινδυνεύουν να ανοίξουν στις άκρες και βρεθεί το βαρέλι κάτω ανάποδα ή να βρεις τρόπο να το ενισχύσεις εκεί.
Ωραια κατασκευή Τζέρυ!
Μπράβο Jerry. Άντε κ σε ξύλινο βαρέλι για το κρασί τώρα.
Aμα το προσπαθησεις λιγο με τον φρακτη ξεπερνας, εστω και ελαχιστα, τα 7 εκατοστα.
Μπράβο jerry.
Μας έχει πάρει φαλάγγι η Πάτρα μου φαίνεται.
![]()
Καλά φαγοπότια να έχεις.
Την τσίκνα σου θα την βλέπω από εδώ που είμαι, να ξέρεις !
Αψογοσ Γερασιμε:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Θα ήθελα ένα αναλυτικό "ζουμ" στους μεγάλους κίτρινους σφιγκτήρες σου (Stanley ?)
χαχαχαχαχα σε βασανίζω χωρίς να το θέλω ε?
θα βγάλω και θα σου στείλω , τους πείρα από τον Φωκά στην έξοδο της περιμετρικής στον τόφαλο , σε σούπερ τιμή γιατί σταμάτησε να φέρνει και ξεπουλάγε ότι είχε ! Είναι πολύ καλή η ποιότητά τους πάντως
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.