Πως το καταλάβαινεις δεν βλέπω κάποια χαρακτηριστικά στο σαιτ τους...
Sent from my A0001 using Tapatalk
τι ειναι το σκουρέτο...???
Ειναι σανιδες ξύλου (τα πρώτα κομμάτια ξύλου απο το δέντρο) που χρησιμοποιούν οι "σκεπαδες" μαζι με το ασφαλτοπανο για οικονομική λύση σε εξωτερικα κοσκια και περγολες . Η 4μετρη στους 20 πόντους πλάτος εχει 4 .
Οπτικά καλύτερο απο OSB και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία και συντήρηση .
Ειναι σανιδες ξύλου (τα πρώτα κομμάτια ξύλου απο το δέντρο) που χρησιμοποιούν οι "σκεπαδες" μαζι με το ασφαλτοπανο για οικονομική λύση σε εξωτερικα κοσκια και περγολες . Η 4μετρη στους 20 πόντους πλάτος εχει 4 .
Οπτικά καλύτερο απο OSB και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία και συντήρηση .
Ειναι αυτο που λεμε παταβρα?
Σε μασιφ ξυλεια , θα σου πρότεινα τον Σαχλο στην Καραμανλή αλλα δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι .Ευχαριτσω για την διευκρινηση...
Εχεις υποψιν σου Αθηνα που μπορω να βρω τετοια ξυλεια...???
Ειναι αυτο που λεμε παταβρα?
Πάταβρα ή πέταβρα; :chinscratch:
Σε μασιφ ξυλεια , θα σου πρότεινα τον Σαχλο στην Καραμανλή αλλα δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαΙ.
Εγώ ψωνίζω πάντα απλ το Σαχλό αλλά όχι επί της Καραμανλή, την TIBERSA, προτιμώ τον άλλον στην Ντάλιας 14.
Απο ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι να στο πω ανάλογα ...χαχαχα...Πάταβρα ή πέταβρα; :chinscratch:
Βασικά πεταβρα ειναι αλλα τον έπιασα..!
Απο ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι να στο πω ανάλογα ...χαχαχα...
Βασικά πεταβρα ειναι αλλα τον έπιασα..!
Ξηρόμερο... Ξέρεις που πέφτει;![]()
Πατάβρα το λεμε εμεις.
Ευχαριστω...ο Σαχλός ειναι κοντά μου...
Η προτιμηση σου ειναι λογω τοποθεσιας, καλυτερης τιμης, καλυτερης εξυπηρέτησης, καλυτερης ποιοτητας ή ολα τα προηγουμενα...???
Αναφερεσαι στον Σαχλο Timbersa Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου 190, και στον Σαχλο showood Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 186
Παλικαρια καλημερα και καλο μηνα...
επιστρεφω στο ερωτημα (2) μου, μιας και δεν μου απαντησατε...θα πρεπει να μπει καποια μεμβρανη αναμεσα στο ξυλο και στο ασφαλτοκεραμιδι...???
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.