Και να ειχα λιγο δυσκολο να στερεωσω γυαλινο βαζο + περιεχομενο = 1 κιλο στην λαμα του πολυεργαλειουΑν εχεις πολυεργαλειο παντως, θα σου ελεγα να δοκιμασεις τον παραπανω τροπο αναδευσης. Εμενα με βολεψε παρα πολυ.
Τροποι στερεωσης του μπουκαλιου υπαρχουν αρκετοι, φαντασια να υπαρχει.
Για ξανθια ναι. Στην σκουρα που εκανα τωρα το εκανα σε αναλογια 1/5 γιατι σε 1/4 μου φανηκε οτι ηταν πιο πηχτη απο οσο ηθελα.Τι αναλογια χρησιμοποιεις? 80% οινοπνευμα 20% shellac ?
Υπήρχε ένα κενό πίσω από την πόρτα για το οποίο σκέφτηκα να φτιάξω μια ραφιερα από ξύλο παλέτας αφού έκοψα τα κομμάτια και τα ένωσα με κόλα τα εντησα περιμετρικά με πηχακια από οξιά το στοκαρισμα έγινε με κόλα και πριονίδι και περάστηκε με χρώμα εμποτισμού καρυδιά το συνολικό μήκος είναι 1 μέτρο και βαθοσ,πλάτος 22 εκ.στα ράφια θα μπουν κάποια ξυλόγλυπτα που έχω κάνει.
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε συ, δωσε λιγο φως στις φωτογραφιες σου!Υπήρχε ένα κενό πίσω από την πόρτα για το οποίο σκέφτηκα να φτιάξω μια ραφιερα από ξύλο παλέτας αφού έκοψα τα κομμάτια και τα ένωσα με κόλα τα εντησα περιμετρικά με πηχακια από οξιά το στοκαρισμα έγινε με κόλα και πριονίδι και περάστηκε με χρώμα εμποτισμού καρυδιά το συνολικό μήκος είναι 1 μέτρο και βαθοσ,πλάτος 22 εκ.στα ράφια θα μπουν κάποια ξυλόγλυπτα που έχω κάνει.![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα και Νεκταριε ευχαριστώ η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω με τησ φωτό,Μπάμπη ακολούθησα μια κατασκευή που είδα στο διαδίκτυο (ραφιερα ζικ Ζακ) πάντως είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο και θα ήταν χαρά μου να μου δίνεσ τα φώτα σου σε κάποια παρόμοια κατασκευή όσο για της γωνίες μάλλον πιο εύκολα βρίσκω συναγρίδα εδώ πέρα πάρα μπρουτζινεσ.
Nicely done!!Eχω ενα μικρο και πολυ βολικο τριποδακι της sony αλλα ελιωσαν τα λαστιχενια παπουτσακια στις βασεις.
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα, οταν κλεινουν τα ποδια του τριποδου (πανω ποδι στη φωτο), να μην μπορουν να ανοιξουν παρα μονο με πενσα.
Στο κενο λοιπον που κουμπωνε το παπουτσακι (μεσαιο ποδι στη φωτο) σκεφτηκα να βαλω μια ροδελα την οποια εκοψα με τον κοφτη για να μπαινει και να κουμπωνει στο αξονακι. Η ροδελα μπηκε και σφιχτηκε στο αξονακι με πενσα (κατω ποδι στη φωτο).
![]()
Τωρα τα ποδια ανοιγουν και κλεινουν κανονικα. Ισως βαλω κατω απο τα ποδαρακια αυτοκολλητα τσοχακια η μια μικρη στρωση βενζινοκολας για να μην γλυστρανε, αλλα δεν ειναι απαραιτητο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.