weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Επ! Το σεσουαρ της προξξον ποτε προεκυψε; Κρυφη παραλαβη η εμενα μου ξεφυγε;![]()
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σού ξεφεύγουν καί άλλα.
Επ! Το σεσουαρ της προξξον ποτε προεκυψε; Κρυφη παραλαβη η εμενα μου ξεφυγε;![]()
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για οσους εχουν αγορασει την πλαστικη πλατη εργαλειων και δεν τους φτανουν τα γαντζακια εδω ειναι μια απλη λυση.
(..και για να μην αγοραζουν εξτρα σετ μονο και μονο για επιπλεον γαντζακια..)))
Εδω η πρωτη υλη αριστερα και δυο ενδεικτικα γαντζακια.
Υπαρχουν και ετοιμα σαν αυτο που κρεμεται κατω απο το δεξι γαντζακι, για αυτους που δεν εχουν κοφτη και πενσα)
Η πλαστικη βαση εχει νευρα καθε αλλη παραλληλη σειρα, οποτε τα γαντζακια πρεπει να μπουν αναλογα για να χωρουν απο πισω.
![]()
Xρειαζεται σκληρο συρμα παχους μινιμουμ 1.5μμ, 2μμ ειναι ιδανικο.
Το γαντζακι στην κορυφη πρεπει να πιεστει και να κλεισει αρκετα ωστε να κουμπωνει καλα στην βαση.
![]()
Για τους μερακληδες, τα γαντζακια μπορουν να βαφτουν με σπρευ
![]()
Μπράβο Μιχάλη πολύ ωραία πατέντα :a0210:
Μιάς καί τό έφερε η κουβέντα περί θερμοσυστελλώμενων,είχα αγοράσει τήν περασμένη άνοιξη ένα σημαδευτήρι και κάτι εξωλκείς γιά o-ring,είχα δεί ότι ήταν μέ λαδάκι τό σημαδευτήρι καί είχε βγάλει λίγο σκουριά,γιά νά μήν είμαι μέ τά λάδια τό πέρασα μέσα σέ θερμοσυστελλόμενο καί συνάμα τού έκανα από θερμοσυστελόμενο καί "καπάκια" στίς άκρες πού μπαινο-βγαίνουν κατά τό δοκούν,(καί σέ ένα άλλο πού έχω μόνο καπάκια γιατί ήταν γαλβανισμένο) γιά νά μήν γδάρω κανα χέρι όταν τό ψάχνω στά εργαλεία.
![]()
![]()
![]()
Α, εργολαβικες δουλειες...
![]()
.......................................... και κάτι εξωλκείς γιά o-ring,...................................
![]()
Αυτα ειναι "ταμαμ" ξερεις για να βγαζεις "κοκκαλωμενα" σωληνακια βενζινης που εχουν γινει ενα σωμα με το "ρουξουνι"!!!!!!!
Παλετες ε;;;
Για εσενα θα βαλω μονο τα μισα απο αυτα που εβαλα στον Κωστα πιο πανω γιατι σε "συμπονω".
![]()
Ομορφιες!!!!
Βεβαια στα δικα μου ματια φανταζει λιγο "φαρδια", αλλα για να την κανεις 1 μετρο, εσυ που θα την δουλεψεις, κατι θα ξερεις παραπανω.
Ηδη εχω ενωσει τις ταβλες με ξυλοκολλα κ κρυφες βιδες με το χερι χωρις jig. Θα κανω και τελαρωμα απο πισω για να κολλησω τη λεντοταινια και για να το κραταει λιγο παραπανω ολο. Θα το κανω σε διαφορα μηκη τις σειρες με τις ταβλες πιο παλλετ λοοκ για μη κοβω. Η δυσκολια ειναι τα υψη των ξυλων να ταιριαζουν σε καθε σειρα.
Ναι Δημητρη θερμο λευκο.
Επιθυμία της εγγονής = Εντολή για τον παππού.
Συνεχίζεται.......
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και επιτέλους ολοκλήρωσα την υδραυλική πρέσσα που είχα σχεδιάσει
![]()
Σημειωτέον την ιδέα πήρα από τον Xalasis715 στο youtube. Ο γρύλλος που χρησιμοποιήθηκε είναι 10 τον.
Ιδού το αποτέλεσμα
![]()
Μένει να τοποθετηθούν τα 2 ελατήρια που θα επαναφέρουν τον γρύλλο όταν ξεπρεσσαριστεί και μια λαμαρίνα 5 χιλ που φαίνεται στο σχέδιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.