Μετατροπή ανεμιστήρα από 12V pin σε 5V USB.
https://img.aspr.gr/images/2018/03/27/IMG_20180327_215452_HDR.md.jpg
Ε δεν έχει και πολλά να πω.Για πες λεπτομερειες Γιαννη, ωραιο προτζεκτακι αλλα μια σκετη φωτο δε λεει και πολλα σε οσους ενδιαφερονται.
Ωραίος Παναγιώτη :worshippy::worshippy:
Τα έχεις περάσει με κάσια πρώτα ??
Ωραίος ο κυρ Pan. :a0210:
Παναγιώτη ωραιότατα καί χρήσιμα :a0210:
Πολυ ομορφα και χρησιμα Παναγιωτη, και το σκουρο βερνικακι του παει μια χαρα!
Εκοψα σημερα καμμια 30αρια ροδελιτσες απο ενα κλαδι βερυκοκιας.
Θα κοπουν σε διαφορα σχηματα και μεγεθη -οπως αυτα στη μεση- και θα αξιοποιηθουν αναλογα τα κεφια.
![]()
Το ημικυκλιο εχει περαστει ενα χερι αραιωμενο λινελαιο με νεφτι (50/50) για τονιστουν τα νερα της βερυκοκιας και ενα χερι κερι.
Θα περαστει και δευτερο χερι κερι για να γυαλισει περισσοτερο. Στη μεση θα μπει ενα συγκεκριμενο νομισμα στις διαστασεις του 10λεπτου.
Το τετραγωνισμενο το εχω ετοιμο για δωρο και χαραξα με το lazer το ονομα της παραληπτριας.
Δυστυχως ειχα το λειζερ ρυθμισμενο για πευκο και η βερυκοκια ηθελε λιγο παραπανω χρονο επειδη ειναι πολυ σκληρο ξυλο.
![]()
Γεια σπυ Μιχαλη με την κορδέλαρα σου!!!!
Επρεπε να αφησεις ενα κομματι 15 εκ να το κοψουμε κατα μηκος για στυλο!
Γειά σου αρχηγέ Μιχάλη μέ τήν υπερπαραγωγή σου :a0210:, "άγριες" καταστάσεις με τήν πριονοκορδέλα "τέρας",αυτά βλέπω καί λέω εγώ παίζω μέ τήν κορδελίτσα τής Proxxon.
Μιάς καί τό έφερε η κουβέντα σήμερα πού ήμουν στό Πλαίσιο είδα ένα μπουκαλάκι υγρό γυαλί κάπου στα 6,5 ευρώ καί δίπλα είχε καί ένα άλλο πού πρέπει νά μπεί γιά τό μείγμα,νομίζω επιταχυντής λέγεται,σταθεροποιητής λέγεται δέν θυμάμαι θα σέ γελάσω,καί αυτό εκεί κάπου στά 6,5 ευρώ,αλλά τό τί κάνουν ούτε έχω καταλάβει,καί ούτε ξέρω τί είναι τό υγρό γυαλί.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.