DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

👌. Το κατάλαβα. Ευχαριστώ. Θα βάλω μάλλον τους απλούς γιατί δεν έχω απαιτήσεις για τους άλλους με ρουλεμάν

Ναι ρε, αναποδα ! χαχαααα

Οι βιδες δε με πειραζουνε.. :smash::award:

Εδω ειναι πριν λιγο με ενα χερι λαδι ! θα του βαλω αλλο ενα αυριο.. ελεγα να το περασω και ενα γυαλιστερο βερνικι αχρωμο.. αλλα μπορει να μη χρειαστει ..

IMG_20150507_205333.jpgIMG_20150507_205354.jpgIMG_20150507_205626.jpgIMG_20150507_205604.jpg

Χεχε, γατος εισαι ρε πουτη ! πραγματι ο 900αρης ειναι ! ματσολα εχω δει κατι ωραιες που φτιαχνουν ! απο τι ξυλο να φτιαξω ρε μαικλ ? ξερεις , αυτες με τα στραβα κουτελα !

Για μεσα την κουζινα το παω.. να δω τι θα κανω το αλλο με την οξυα ! ..δεν χανεται βεβαια.. :D χεχε, οσον αφορα τη βαριοπουλα εχω και απλη ματσολα αλλα μπισταει το ξυλο.. και θελω να σφηνωνει ωστε να μην το ψαχνω σε καμια αποτομη..

εχει δρομο ακομη !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφου το ειπες μονος σου ρε Μαικλλλλλλλλλ :smash: (ηλεκτρικη πλανη/τριβειο/γεμισμα κενων) μετα τριψιμο με 40αρι, 80αρι , στοκαρισμα, ξανατριψιμο με 120αρι η και 150αρι και περασμα με διαφανο βερνικι η λαδι θα δω..

Το τραπεζι το ειχα φτιαξει παλια και το σχεδιασα με βαση το παρακατω σαν εξωτερικο για καφε κλπ..

TRAPEZI-47-1.jpg

TRAPEZI-54-1.jpg

Λεω να του βαλω και καμια βαση στα ποδια γιατι το αλλο σαπισε απο την υγρασια κατω, νερα κλπ..

29775_0_L.jpg

θέλω να μου πεις που βρήκες τις διακοσμητικές γωνίες στο τραπεζάκι. φτιάχνω και εγώ ένα για το σπίτι και θέλω να δώσω παραδοσιακό στυλ, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά...

θέλω να μου πεις που βρήκες τις διακοσμητικές γωνίες στο τραπεζάκι. φτιάχνω και εγώ ένα για το σπίτι και θέλω να δώσω παραδοσιακό στυλ, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά...

Σε αποθήκες ξυλείας με είδη για πέργκολες μπορείς να ψάξεις και θα βρεις..

Δεν ειναι δικες μου κατασκευες, αλλα νομιζω ευκολα βρισκεις σε μαγαζια με ειδη κατεργασιας επιπλου , και σε μαγαζια με χρωματα σιδηρικα μπορεις να κοιταξεις..

Πως 'εδειξε' το τραπεζακι με το βερνικι ομως!!!
Ωραιος, καλη δουλεια!!

Thanks Μιχαλιό ! αυτο εδω του εβαλα.

TEAK-DECKING-OIL-enlarge.jpg

το περασα και ενα δευτερο σημερα..

IMG_20150508_124128.jpgIMG_20150508_124053.jpgIMG_20150508_124009.jpgIMG_20150508_123954.jpg

Λεω να το περασω απο πανω και ενα κερι.. ο τσιφ κατι ειχε πει για κερι ξυλο αν θυμαμαι καλα.. Τσιφφ ! πουσαι αδερφε..

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

TEAK-DECKING-OIL-enlarge.jpg

το περασα και ενα δευτερο σημερα..

View attachment 115346View attachment 115347View attachment 115348View attachment 115349

Λεω να το περασω απο πανω και ενα κερι.. ο τσιφ κατι ειχε πει για κερι ξυλο αν θυμαμαι καλα.. Τσιφφ ! πουσαι αδερφε..

Πολύ ωραίο έγινε!
:2thumb22sup:

Καλά έκανες και το πέρασες με κερί.Η επιφάνεια του θα γίνει καταπληκτική.
Μονο μην πιέσεις πολύ τον αλοιφαδόρο και καεί το φινίρισμα.

Κουκλί! Μου θυμίζει παραδοσιακό χωριάτικο έπιπλο και μ' αρέσει. Και ιδιαίτερα το πάνω μέρος με τις τρυπούλες περιμετρικά.
Στο μόνο που "ενίσταμαι", είναι οι βίδες που ενώνουν το πλαίσιο και φαίνονται..
Και πάλι μπράβο

Πολύ ωραίο έγινε!
:2thumb22sup:

Καλά έκανες και το πέρασες με κερί.Η επιφάνεια του θα γίνει καταπληκτική.
Μονο μην πιέσεις πολύ τον αλοιφαδόρο και καεί το φινίρισμα.

thanks Tsif
χεχε.. τωρα το λες..? του αλλαξα τα φωτα ! και λεω γιατι δε γυαλιζει ρε πουτη.. :chinscratch:

Thanks Μπαμπη .. τις βιδες τελειωνε και ο στοκος και λεω δε βαριεσαι.. αστες ετσι.. δε με ενοχλουνε.. :D

Υπάρχουν κάτι ωραίες μεταλλικές τάπες που μποΡέις να βάλεις να μην φαίνονται οι βίδες. Σε ασημι και χρυσάφι χρώμα. Και σε διάφορα μεγέθη. Έχουν τρία μυτερά ποδαράκια και τις καρφωνεις στο ξύλο πάνω από την βίδα.

Μίνι project βεραντας !!!

8ab73f941847c011c90af848eb73d0ea.jpg

Εγώ τελείωσα, αναλαμβάνει η σύζυγος με τις μαξιλαρες τώρα....

Δεν είναι σίγουρο ότι το έκανες λάθος.
Μπορεί απλά το φινίρισμα που είχες βάλει να μην μπορούσε να στιλβωθεί σε υψηλότερο βαθμό.

Μίνι project βεραντας !!!

8ab73f941847c011c90af848eb73d0ea.jpg

Εγώ τελείωσα, αναλαμβάνει η σύζυγος με τις μαξιλαρες τώρα....

:a0210:

Και κάτι για παιχνιδι... Μετατροπή σκαλακι ikea σε τραπεζάκι βεραντας... Ενα σκαλακι ένας ξύλινος δίσκος, ενα διακοσμητικό καδρο για να μπει μέσα στον δισκο, βαψιματακι και βουαλα... Μένει το plexiglass που θα μου φέρει ο κουμπάρος απο το μαγαζί του για να μπει στον δισκο...

11452fbc82d7b2ef73f16d93b1d3275a.jpg

Και κάτι για παιχνιδι... Μετατροπή σκαλακι ikea σε τραπεζάκι βεραντας... [/IMG]

Τρομερή ιδέα και ωραίο χρώμα..
Αντί για πλέξι γκλάς, γιατί δε το περνάς με ατλακόλ; (θα φαίνεται και σα ντεκουπάζ)