DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Οχι πιο πολύ ρευστό από το WD40. Εγώ με το λάδι κάνω δουλειά. Αλλά περί ορέξεως και έυκολίας του καθενός. Το σιλικόνης (αν δεν κάνω πολύ λάθος) είναι κυρίως για εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με πλαστικό ή καθαρά για πλαστικά.

Τριζουν οι μεντεσεδες στα ντουλαπια. Τι να βαλω? Wd40, γρασσο σε σπρει, σπρει σιλικονης, καθαριστικο καρμπυρατερ ή ελαιολαδο εχτρα παρθενο παραγωγης μου?

Νεκταριε βάλε ότι θέλεις , ολα θα "δουλεψουν" εκτός απο το εξτρα παρθένο ... Αυτό στειλτο προς τα εδω ..!!! :-)

Νεκταριε βάλε ότι θέλεις , ολα θα "δουλεψουν" εκτός απο το εξτρα παρθένο ... Αυτό στειλτο προς τα εδω ..!!! :-)

ποιο είναι το πιο μικρό "λαδερό" που υπάρχει?
Θέλω να βάζω σε κάποιους μεντεσέδες και κλειδαριές χωρίς να τα "λύσω".

Και ενα project απο εμενα που δουλευα απο το Μαρτιο και το τελειωσα πριν μια εβδομαδα. Χρησιμοποιησα κοντρα πλακε 12mm -rasberry pi-οθονη παλιου λαπτοπ με controler board-κουμπια και joystic απο ebay- τις λιγες γνωσεις μου απο ξυλουργικη - διαβασμα (πολυ διαβασμα ομως) στο ιντερνετ για το στησιμο του pi και το στησιμο της καμπίνας - και πολυ υπομονη και επιμονη. Τονιζω οτι ειμαι ερασιτεχνης και με πολυ λιγες γνωσεις στο δουλεμα του ξυλου οποτε οποιες ατελειες ειναι απο απειρια. Εχει περιπου 80 κλασσικα παιχνιδια που παιζαμε στα "ουφαδικα" pacman,shinobi,bobble,wonder boy κ.τ.λ.

Attachments

• cabin control panel.jpg
    cabin control panel.jpg
    94.6 KB · Views: 322
  • cabin side a.jpg
    cabin side a.jpg
    85.4 KB · Views: 322
  • cabin side b.jpg
    cabin side b.jpg
    87.9 KB · Views: 324
  • cabin.jpg
    cabin.jpg
    87.6 KB · Views: 323
Και ενα project απο εμενα που δουλευα απο το Μαρτιο και το τελειωσα πριν μια εβδομαδα. Χρησιμοποιησα κοντρα πλακε 12mm -rasberry pi-οθονη παλιου λαπτοπ με controler board-κουμπια και joystic απο ebay- τις λιγες γνωσεις μου απο ξυλουργικη - διαβασμα (πολυ διαβασμα ομως) στο ιντερνετ για το στησιμο του pi και το στησιμο της καμπίνας - και πολυ υπομονη και επιμονη. Τονιζω οτι ειμαι ερασιτεχνης και με πολυ λιγες γνωσεις στο δουλεμα του ξυλου οποτε οποιες ατελειες ειναι απο απειρια. Εχει περιπου 80 κλασσικα παιχνιδια που παιζαμε στα "ουφαδικα" pacman,shinobi,bobble,wonder boy κ.τ.λ.

Πολύ καλό !

και χωρς κερματοδεκτη! αλλα απρο κουμπακι γθα να χωνεις....
πω..ρε φιλε!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Πρεπει να ομολογησω οπως ανεφερε ο DIABOLIC παραπανω οτι οντως ειναι κολλημα και τραβας αρκετα ξενυχτια ξεκινωντας να παιξεις ενα παιχνιδι για "10 λεπτα"!!! Τα 10 λεπτα πολλες φορες εχουν γινει και 3 ωρες και ειδικα αν εισαι με φιλους !!!!

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Πρεπει να ομολογησω οπως ανεφερε ο DIABOLIC παραπανω οτι οντως ειναι κολλημα και τραβας αρκετα ξενυχτια ξεκινωντας να παιξεις ενα παιχνιδι για "10 λεπτα"!!! Τα 10 λεπτα πολλες φορες εχουν γινει και 3 ωρες και ειδικα αν εισαι με φιλους !!!!

Εθισμός χειρότερος από Ηρωίνη και Τζόγο!!!

Αστειεύομαι φυσικά, το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει και το δεύτερο όταν ήμουν λίγο μικρότερος έπαιρνα κανένα ξυστό αλλά πλέον το σταμάτησα!!!

μπράβο και απο μένα.

Το 98 μου δώσανε 3 δισκέτες με τα πρώτα mame. έκανα τρεις μέρες να κοιμηθώ...bomb jack, πασχαλιτσα, μαιμου, rush roller κτλ

εγώ θα προτιμούσα τα χειριστήρια να είναι οριζόντια. Έτσι τα είχα συνηθίσει. Άλλωστε που θα βάζεις τον φραπέ;

Πολυ καλη η κατασκευη.
Με βαζετε σε σκεψεις να τελειωσω και το δικο μου, το εχω κανα δυο χρονια σε αυτο το σταδιο.
DSC08344_zps61814139.jpg

Τί είπες τώρα! Τρομερό.. Εδώ και δύο χρόνια το σκέφτομαι αλλά ποτέ δε το ξεκίνησα..
Δώσε αν θέλεις και καμιά πληροφορία ακόμη..
Χίλια μπράβο..