Τριζουν οι μεντεσεδες στα ντουλαπια. Τι να βαλω? Wd40, γρασσο σε σπρει, σπρει σιλικονης, καθαριστικο καρμπυρατερ ή ελαιολαδο εχτρα παρθενο παραγωγης μου?
Νεκταριε βάλε ότι θέλεις , ολα θα "δουλεψουν" εκτός απο το εξτρα παρθένο ... Αυτό στειλτο προς τα εδω ..!!!![]()
Και ενα project απο εμενα που δουλευα απο το Μαρτιο και το τελειωσα πριν μια εβδομαδα. Χρησιμοποιησα κοντρα πλακε 12mm -rasberry pi-οθονη παλιου λαπτοπ με controler board-κουμπια και joystic απο ebay- τις λιγες γνωσεις μου απο ξυλουργικη - διαβασμα (πολυ διαβασμα ομως) στο ιντερνετ για το στησιμο του pi και το στησιμο της καμπίνας - και πολυ υπομονη και επιμονη. Τονιζω οτι ειμαι ερασιτεχνης και με πολυ λιγες γνωσεις στο δουλεμα του ξυλου οποτε οποιες ατελειες ειναι απο απειρια. Εχει περιπου 80 κλασσικα παιχνιδια που παιζαμε στα "ουφαδικα" pacman,shinobi,bobble,wonder boy κ.τ.λ.
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Πρεπει να ομολογησω οπως ανεφερε ο DIABOLIC παραπανω οτι οντως ειναι κολλημα και τραβας αρκετα ξενυχτια ξεκινωντας να παιξεις ενα παιχνιδι για "10 λεπτα"!!! Τα 10 λεπτα πολλες φορες εχουν γινει και 3 ωρες και ειδικα αν εισαι με φιλους !!!!
Και ενα project απο εμενα που δουλευα απο το Μαρτιο και το τελειωσα πριν μια εβδομαδα. Χρησιμοποιησα κοντρα πλακε 12mm -rasberry pi-οθονη παλιου λαπτοπ με controler board-κουμπια και joystic απο ebay- τις λιγες γνωσεις μου απο ξυλουργικη - διαβασμα (πολυ διαβασμα ομως) στο ιντερνετ για το στησιμο του pi και το στησιμο της καμπίνας - και πολυ υπομονη και επιμονη. Τονιζω οτι ειμαι ερασιτεχνης και με πολυ λιγες γνωσεις στο δουλεμα του ξυλου οποτε οποιες ατελειες ειναι απο απειρια. Εχει περιπου 80 κλασσικα παιχνιδια που παιζαμε στα "ουφαδικα" pacman,shinobi,bobble,wonder boy κ.τ.λ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.