DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραίο Νικόλα
Θέλει ένα ακόμα στήριγμα στα πόδια κάθετο στα υπάρχοντα να σταθεροποιηθεί.
Ερώτηση:
Ότι γίνεται με υλικά από παλέτες δεν είναι καλύτερο να μπαίνει στο κατασκευή από παλέτες ...για να ξέρει κάποιος που θα ψάξει αργότερα ???

τις δύο πλαϊνές σωλήνες πώς τις έσφιξες στο ξύλο? έχουν βόλτα στο εσωτερικό τους?

Οι συγκεκριμένοι ναι έχουν βόλτες . Μπορείς να βάλεις όμως ντιζα απο μπροστα μεχρι πισω ή να τρυπησεις το ξύλο στην διαμετρο τους να τους βάλεις σφηνωτα , κόλλα , τρυπημα κάθετα το ξύλο μαζι με τον σωλήνα και βιδωμα . Δεν ασκούνται ιδιαίτερες δυνάμεις στους οδηγούς στο άνοιξε-κλεισε .

Ωραιο!!!!
Τι ειναι το λαδι παπαγαλος?

Είναι λάδι από την γνωστή εταιρία "Παπαγάλος", συγκεκριμένα είναι το Xylolasure.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρε σύ Νικόλα , τι τραπέζι ειναι αυτο με κενά στις ταβλες ; Θα βάλεις τζαμί απο πανω ;

Το προορίζω όπως είπαν και τα παιδιά για κήπου, ωστόσο επειδή τα κενά είναι λίγα χιλιοστά μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και για φαγητού (για κανένα BBQ)!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωραίο Νικόλα
Θέλει ένα ακόμα στήριγμα στα πόδια κάθετο στα υπάρχοντα να σταθεροποιηθεί.
Ερώτηση:
Ότι γίνεται με υλικά από παλέτες δεν είναι καλύτερο να μπαίνει στο κατασκευή από παλέτες ...για να ξέρει κάποιος που θα ψάξει αργότερα ???

Ευχαριστώ Νικ.
Εκεί έπρεπε να μπει είναι η αλήθεια, το ξέχασα...

Χρειάζεται και ένα στήριγμα στην μέση απλά τα καδρόνια είναι μικρά και δεν φτάνουν το μήκος του.
Και χωρίς το στήριγμα βέβαια δεν έχει ανάγκη, αφού η χρήση του θα είναι light!

Τελευταία κατασκευή πριν πάω στο χωριό, εκεί με περιμένουν άλλα...
Με περιορισμένο χρόνο έφτιαξα ένα τραπέζι με αποθηκευτικό χώρο που ήθελε η κουνιάδα μου.
Είναι φτιαγμένο με παλετόξυλα εκτός από το καπάκι.
Το ξεκίνημα της παλέτας με τον γρύλο.
IMG_20150626_111338_resize.jpgIMG_20150628_103838_resize.jpg

ο ταινειολιαντήρας είχε την τιμητική του
IMG_20150630_112432_resize.jpg

το ίδιο και η καβιλιέρα
IMG_20150630_114912_resize.jpg

και έτοιμο. Θέλει τρίψιμο και βάψιμο αλλά θα το αναλάβουν άλλοι, εγώ φεύγω αύριο και θα σας παρακολουθώ όταν θα μπορώ.
Καλό καλοκαίρι. (ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας)

Πίσω φαίνεται το τραπέζι (ΙΚΕΑ) του οποίου θα πάρει την θέση.
IMG_20150701_154736_resize.jpgIMG_20150701_154701_resize.jpg

Βρε προσεχετε λιγακι που ποστραρετε!
Παναγιωτη και αυτο στις κατασκευες απο παλετες επρεπε να μπει!

Θα μεταφερθουν, εχεις δικιο. Να βρω λιγο συνεχομενο χρονο στη διαθεση μου και θα το κανω.

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ωραιο!!!!
Τι ειναι το λαδι παπαγαλος?

Ηλια ειναι σε στυλ ΙΚΕΑ.
Αφου λεει τραπεζι κηπου!:ernaehrung004:

Κυριάκο δεν μπορώ να σε καταλάβω, δεν σε πείραξαν όλα τα παραπάνω, έδειξες και ενδιαφέρον μάλιστα και σε πείραξε το δικό μου πόστ;
Βρε προσεχετε λιγακι που ποστραρετε!
Παναγιωτη και αυτο στις κατασκευες απο παλετες επρεπε να μπει!

Το τόπικ λέγεται "DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις." Είναι D.I.Y, είναι ιδέα, είναι project και είναι λύση. Το ότι είναι από παλέτες και όχι μόνο, σε πείραξε; Σκέφτομαι όντως να είναι και το τελευταίο μου πόστ.
Ας πάρουν θέση οι συμφορουμίτες...

Κάτι παρεξηγηθηκε εδω...
Και οι 2 πλευρές ότι και αν έγραψαν το έγραψαν με καλη διάθεση . Παναγιώτη η επισήμανση του Κυριακου πιστευω είχε να κανει με προηγούμενη κατασκευή και δεν ήθελε να σε προσβάλει .
Επειδη ειμαστε ανθρωποι με αισθηματα και υποχρεωσεις , θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί το θεμα και να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή και κατανόηση στα γραφόμενα αυτές τις μέρες που ο καθένας δεν ξέρουμε τι ζόρια εχει .
Ολα καλα , πάμε για μπίρες ..!

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Κάτι παρεξηγηθηκε εδω...
Και οι 2 πλευρές ότι και αν έγραψαν το έγραψαν με καλη διάθεση . Παναγιώτη η επισήμανση του Κυριακου πιστευω είχε να κανει με προηγούμενη κατασκευή και δεν ήθελε να σε προσβάλει .
Επειδη ειμαστε ανθρωποι με αισθηματα και υποχρεωσεις , θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί το θεμα και να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή και κατανόηση στα γραφόμενα αυτές τις μέρες που ο καθένας δεν ξέρουμε τι ζόρια εχει .
Ολα καλα , πάμε για μπίρες ..!

Ηλία μαζί σου! Δεν έγραψε όμως ούτε ωραίο ούτε μάπα... ένα σχόλιο, κάτι, κατευθείαν στο χώσιμο. Δεν είναι τα λόγια αλλά ο τρόπος. τεσπα.

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ηλία μαζί σου! Δεν έγραψε όμως ούτε ωραίο ούτε μάπα... ένα σχόλιο, κάτι, κατευθείαν στο χώσιμο. Δεν είναι τα λόγια αλλά ο τρόπος. τεσπα.

Παναγιώτη επειδή τον Κυριάκο τον έμαθα καλά από μία συναλλαγή πόυ είχαμε πρόσφατα, έχω να πω ότι το είπε με καλή διάθεση.
Αν δεις πριν εγώ πόσταρα φωτογραφίες από ένα υβρίδιο τραπεζιού κήπου - BBQ από παλέτες.
Εν αγνοία μου το πόσταρα εδώ ενώ έπρεπε να το ποστάρω στο νήμα κατασκευές με παλέτες.

Ο Κυριάκος λοιπόν μου το υπενθύμισε, όπως έκανε και σε εσένα.
Απλά επειδή και εσύ το πόσταρες εδώ από λάθος, νόμιζε ότι δεν πρόσεξες την επισήμανση που έκανε σε εμένα.

Πραγματικά δεν το είπε για κακό... :)

Πάντως άλλο πράγμα η Κατασκευές από παλέτες και άλλο πράγμα η κατασκευές από ξύλο παλέτας. Έχει διαφορά.

Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Κυριάκο δεν μπορώ να σε καταλάβω, δεν σε πείραξαν όλα τα παραπάνω, έδειξες και ενδιαφέρον μάλιστα και σε πείραξε το δικό μου πόστ;

Το τόπικ λέγεται "DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις." Είναι D.I.Y, είναι ιδέα, είναι project και είναι λύση. Το ότι είναι από παλέτες και όχι μόνο, σε πείραξε; Σκέφτομαι όντως να είναι και το τελευταίο μου πόστ.
Ας πάρουν θέση οι συμφορουμίτες...

Δεν εχει σημασια να παρει θεση κανεις. Σημασια εχει οτι αισθανθηκες αβολα και αυτο μετραει.

Αν βοηθαει, να σου πω οτι επειδη γνωριζω τον Κυριακο, δεν υπαρχει περιπτωση να ειχε προθεση προσβολης η νουθεσιας ιδιαιτερα προς εσενα, καθε αλλο.
Μιλησε οπως θα μιλουσε σε μενα και σε καθε φιλο απο εδω μεσα που αν και δεν γνωριζομαστε ολοι με ολους, θεωρουμεθα μια μεγαλη και καλη παρεα.
Μην παρεξηγεις την οικειοτητα αυτη και μην την ερμηνευεις σαν ελλειψη σεβασμου, τουλαχιστον απο τον Κυριακο που ειναι παιδι μαλαμα.

Για το συγκεκριμενο ζητημα, η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι οι παλετοκατασκευες να μαζευονται μαζι. Αν θεωρεις οτι ανηκει εδω, δε χαλασε ο κοσμος, το αφηνουμε στο DIY :)

Τι λες ρε σειρά ...εσύ είσαι απο τους πιο παραγωγικούς εδώ ...και θα απέχεις ...δημοψήφισμα τώρα !!!

(συνταξούλα ...μισή πήραμε μέχρι ώρας)

Ο Κυριάκος είναι εντάξει ...μπορεί να ξέμεινε από μετρητά αλλά θα πουλήσει τα κίτρινα...

Τέλος καλό σε όλους ... :ernaehrung004: μην ξαναδώ παρεξηγήσεις στο χώρο των μαστόρων γιατι θα πάρω το παλμικό parkside και θα σας βιδώσω.
Άντε και έχουμε και ψήφο την Κυριακή.

Re: Απάντηση: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Πάντως άλλο πράγμα η Κατασκευές από παλέτες και άλλο πράγμα η κατασκευές από ξύλο παλέτας. Έχει διαφορά.

Ποια ειναι η διαφορα? Σαν ακριβως το ιδιο μου ακουγεται :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Δεν εχει σημασια να παρει θεση κανεις. Σημασια εχει οτι αισθανθηκες αβολα και αυτο μετραει.

Αν βοηθαει, να σου πω οτι επειδη γνωριζω τον Κυριακο, δεν υπαρχει περιπτωση να ειχε προθεση προσβολης η νουθεσιας ιδιαιτερα προς εσενα, καθε αλλο.
Μιλησε οπως θα μιλουσε σε μενα και σε καθε φιλο απο εδω μεσα που αν και δεν γνωριζομαστε ολοι με ολους, θεωρουμεθα μια μεγαλη και καλη παρεα.
Μην παρεξηγεις την οικειοτητα αυτη και μην την ερμηνευεις σαν ελλειψη σεβασμου, τουλαχιστον απο τον Κυριακο που ειναι παιδι μαλαμα.

Για το συγκεκριμενο ζητημα, η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι οι παλετοκατασκευες να μαζευονται μαζι. Αν θεωρεις οτι ανηκει εδω, δε χαλασε ο κοσμος, το αφηνουμε στο DIY :)

Μιχάλη και έγώ δεν πιστεύω να είχε κακή πρόθεση ο Κυριάκος. Απλούστατα όταν περιμένεις κάποιο σχόλιο ή κριτική αρνητική ή θετική σού έρχεται άσχημα. Ίσως να φταίω και εγώ αλλά έτσι μου έκατσε.
Καλή συνέχει σε όλους μας.