Μολις το ειδα.
Καμια μα καμια διαθεση για κοντρα δεν εχω Παναγιωτη, απλα ανεφερα πως και το δικο σου ποστ θα επρεπε να παει στο κατασκευες απο παλετες.
Γιαυτο και αρχισα με το Βρε και οχι το Ρε.
Ολοκληρωνω ενα παγκακι που φτιαχνω απο παλετοξυλα που δεν θυμιζει παλετα ομως.
Γνωμη μου προσωπικη ειναι να το αναρτησω στο κατασκευες απο παλετες.
Αν δεις ο κρητικος φιλος μας που εχει φτιαξει απειρα επιπλα με παλετοξυλα τα εχει αναρτησει ολα εκει και ας μην θυμιζουν τα ξυλα την αρχικη τους χρηση.
Παντα σε φιλικο επιπεδο.
Συνονόματε Δημήτρη εύγε γιά τήν κατασκευή
Φίλε Ηλία πολύ πρωτότυπο μπράβο
Ως γνωστόν οί γυναίκες έχουν αρκετά ρούχα,καί λόγο μικρής σχετικά ντουλάπας,η σύζυγος μού ζήτησε νά τής δώσω μιά εύκολη λύση,σκέφτηκα νά φτιάξω μιά φορητή κρεμάστρα ρούχων πού μού κόστισε μόλις 10 ευρώ (4 ρόδες,2 φωλιές,1 σωλήνα αλουμινίου),τά ξύλα τά είχα
Οι Διαστάσεις είναι 1,30 υψος καί 1,20 μήκος,χρησιμοποίησα καβίλιες στήν βάση,καί 4 ξυλόβιδες στήν κάτω οριζόντια τραβέρσα,γιά νά μην βγαίνει η αλουμινιένια σωλήνα από τίς φωλιές έκανα μιά τρύπα καί εβαλα 2 λαμαρινόβιδες 3 mm,τώρα μένει νά τό παράσω βερνίκι.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία κατασκευή πριν πάω στο χωριό, εκεί με περιμένουν άλλα...
Με περιορισμένο χρόνο έφτιαξα ένα τραπέζι με αποθηκευτικό χώρο που ήθελε η κουνιάδα μου.
Είναι φτιαγμένο με παλετόξυλα εκτός από το καπάκι.
Το ξεκίνημα της παλέτας με τον γρύλο.
View attachment 117145View attachment 117146
ο ταινειολιαντήρας είχε την τιμητική του
View attachment 117147
το ίδιο και η καβιλιέρα
View attachment 117148
και έτοιμο. Θέλει τρίψιμο και βάψιμο αλλά θα το αναλάβουν άλλοι, εγώ φεύγω αύριο και θα σας παρακολουθώ όταν θα μπορώ.
Καλό καλοκαίρι. (ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας)
Πίσω φαίνεται το τραπέζι (ΙΚΕΑ) του οποίου θα πάρει την θέση.
View attachment 117149View attachment 117150
μπράβο πολύ ωραία δουλειά!!!
επέτρεψέ μου δύο συμβουλές, εντελώς καλοπροαίρετα για να δέσει καλύτερα το σύνολο.
1. αν έχεις ρούτερ περνάς την επιφάνεια γύρω-γύρω με μπιτ παρόμοιου μοτίβου με αυτό των ποδιών και
2. ρυθμίζοντας το ρούτερ σε βάθος 2-3 χιλ και χρησιμοποιώντας το αυλακωτό μπιτ θα τραβήξεις κατά μήκος και παράλληλα σε απόσταση 2-3 εκ από κάθε ακμή της επιφάνειας αυλακιές (που λεν' και στο χωριο μ') οι οποίες θα διασταυρώνονται στις γωνίες των ακμών
το αποτέλεσμα πίστεψέ με θα "δέσει" το σύνολο δίνοντάς του μία ολοκληρωμένη ρουστικ εμφάνιση.
Ευχαριστώ όλους σας.
Φίλε Δημήτρη δέν πήρα ροδάκια μέ φρένο,έτσι καί αλλιώς καί άδεια πού είναι δέν κουνιέται καθόλου,φαντάσου αν φορτωθεί καί μέ ρούχα.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου Δημήτρη αλλά σου ξέφυγε μια λεπτομέρια:
"και έτοιμο. Θέλει τρίψιμο και βάψιμο αλλά θα το αναλάβουν άλλοι, εγώ φεύγω αύριο και θα σας παρακολουθώ όταν θα μπορώ.
Καλό καλοκαίρι. (ας ελπίσουμε για το καλό όλων μας)"
Αναχώρηση σήμερα στις 21:00
Το μεγαλύτερο ποίημα στην κατασκευη ειναι το χαμόγελο των μικρών Μιχάλη !!Ποιημα..!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.