weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Aψογος ο Ιωάννης όπως πάντα,συγχαρητήρια,έδεσε πολύ καλά καί μέ τό υπόλοιπο σύνολο καί μέ το πλακάκι άψογα.
Νικόλα χωράει και άλλα γατιά μέσα ... να σου στείλω μερικά εκτός από τις πέντε μεγάλες έχω και εννέα μικρά σαν το δικό σου. :ernaehrung004:
Τα γατια δεν εχουν αναγκη. Τα καημενα τα αδεσποτα σκυλια ειναι που εχουν αναγκη απο τροφη και στεγη.
Φανταστική έγινε η βεράντα σου Ιωάννη. Πολλά μπράβο κι από εμένα.. Μια ξύλινη ζαρντινιέρα θα ολοκλήρωνε το στυλ νομίζω.
Μια προταση για γωνιες στηριξης ραφιων απο το ιδιο το ξυλο.
Ηθελα χθες να βαλω ενα ραφακι πανω απο την διατρητη λαμαρινα για εξτρα αποθηκευτικο χωρο.
Ειχα το ραφι αλλα δεν ειχα γωνιες.
Την λυση εδωσε ενα ρεταλι κοντραπλακε 20αρακι με 4 ποντους πλατος περιπου.
....
Καλησπερα.Αυτη την βδομαδα θα φτιαξω ενα πολυπαγκο για το δισκοπριονο(bosch gks 190) και το ρουτερ.To ξυλο που θα χρησιμοποιησω ειναι κοντρα πλακε θαλασσης.ποσα εκ. να βαλω παχος?Επισης θελω να ρωτησω για το insert plate(δεν ξερω πως μεταφραζεται!)Οταν βιδωσω το δισκοπριονο αν κανω τις 3 κοπες ( 45 30 10) στο ιδιο ξυλο θα υπαρχει προβλημα η´ δεν γινεται?
Μια προταση για γωνιες στηριξης ραφιων απο το ιδιο το ξυλο.
Ηθελα χθες να βαλω ενα ραφακι πανω απο την διατρητη λαμαρινα για εξτρα αποθηκευτικο χωρο.
Ειχα το ραφι αλλα δεν ειχα γωνιες.
Την λυση εδωσε ενα ρεταλι κοντραπλακε 20αρακι με 4 ποντους πλατος περιπου.
Κοπηκε στους 20 ποντους χοντρικα και βιδωθηκε καθετα πανω στο ξυλο με δυο βιδες και κολλα στις δυο ακρες του ραφιου.
Ανοιχθηκαν τρυπες για τις βιδες που θα μπουν στα ουπατ στον τοιχο και βιδωθηκε στην θεση του στον τοιχο.
Επειτα απο το ιδιο
ρεταλι εκοψα την υποεινουσα του τριγωνου με φαλτσοκοπες 45 μοιρων στις δυο ακρες της οπως στην φωτο!
Και αυτη βιδωθηκε τοσο στην ακρη του ραφιου οσο και στο κομματι που βιδωθηκε στον τοιχο.
Ετσι εχουμε το παρακατω αποτελεσα ευκολα και ανεξοδα!
Για τσεκαρισμα τοποθετησα βαρακια απο αλτηρες συνολικου βαρους 20 κιλων και δεν εκανε κιχ.
Βεβαια δεν προκειται να βαλω τοσο βαρια πραγματα επανω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.