DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Γιάννη την περίμενα αυτή την απάντηση.
Σωστά το αναφέρεις απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν βόλευε στην τοποθέτηση καθώς θα έβγαινε πολύ ψηλά και δεν θα ήταν χρηστικό.

γιατι καποια στιγμη θα εισαι ειτε κουρασμενος, ειτε εκνευρισμενος.
ριξε μια ματια στο βιντεο με τις συμβουλες για το παγκοπριονο απο τον diresta. δειχνει και το κομμενο του χερι

Να υπενθυμίσω σε όλους πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι το τραπέζι / βάση δισκοπρίονου.

Δειτε σε αυτην τη ταινια τι κανει ενα παγκοπριονο χωρις προφυλακτηρα....

class-of-1984.35765.jpg

class-of-1984-punks.jpg

Παιδια τα παντα θελουν προσοχη.
Αν εισαι κουρασμενος αστο για αυριο.
Ενασχοληση ειναι δεν ειναι βιοπορισμος.

Η κουραση ειναι ο χειροτερος εχθρος ειτε δουλευεις με δισκοπριονο ειτε με γωνιακο ειτε με δραπανο.

Ένας στο βίντεο έμεινε ανάπηρος επειδή άκουσε έναν θόρυβο ενώ έκοβε και έφυγε με msec η ματιά του.
Ο άλλος οδοντίατρος έμεινε εκτός δουλειάς μήνες γιατί δεν έδωσε τα ξύλα να κοπούν στο μαγαζί.
Γι αυτό το λέω.

Ένας στο βίντεο έμεινε ανάπηρος επειδή άκουσε έναν θόρυβο ενώ έκοβε και έφυγε με msec η ματιά του.
Ο άλλος οδοντίατρος έμεινε εκτός δουλειάς μήνες γιατί δεν έδωσε τα ξύλα να κοπούν στο μαγαζί.
Γι αυτό το λέω.

Εχεις ενα δικιο αλλα για μενα προσωπικα που μαστορευω 3 φορες το μηνα με ορεξη και ξεκουραστος δεν μου φαινεται επικνδινο αμα προσεχεις.εχω δει βιντεο που ο αλλος κοβει ξυλα και διπλα του ειναι σκυλος και παιζει που το θεωρω κακο γιατι μπορει να σου αποσπασει την προσοχη οποιαδηποτε στιγμη.

Μπράβο στόν johnny_ser ,τυχερός όντως ο σκύλος μέ φελιζόλ κιόλας εσωτερικά.
Πρωτότυπο Κυριάκο το σχέδιο μπράβο,βέβαια έχει δίκιο ο Ιωάννης άν ήταν από κάτω οι γωνίες θά ήταν πιό γερό,αλλά είδα ότι κάτω έχεις τόν πίνακα μέ τα εργαλεία,μιά χαρά τό ράφι,συμάζεψε αρκετά πράγματα πού θά ήταν εδώ καί εκεί (ξέρω καί εγώ από τά δικά μου)

Κυριάκο ....άνοιξε και τα ποτηροτρύπανα να δεις πως είναι μέσα ....με την ζελατίνα τα βλέπω ή κάνω λάθος :flipout::flipout:

Λοιπον κουιζ...

εχω 3 τεμαχια ξυλου (δεν ξερω τι ξυλο ειναι αλλα ειναι μασιφ)... διαστασεις 80χ50χ2 εκ εκαστω...
4 τεμαχια επισης μασιφ ξυλο σε διαστασεις 200χ4χ4εκ εκαστω
και 4 τεμαχια επισης μασιφ ξυλο διαστασεων 50χ4χ4εκ
ειναι μια παλια ραφιερα απο τον προηγουμενο νοικαρη...αρα τσαμπα...για την οποια και δεν εχω χρηση εδω και 2 χρονια που την μεταφερω απο εδω και απο εκει...

Σκεψεις για επαναχρησιμοποιηση των τεμαχιων...
Παγκος μικρος (50χ80εκ) σπαστος για να ειναι φορητος μιας και δεν εχω αυτη την στιγμη ουτε συγκεκριμενο μαστοροχωρο και βολευομαι με πατωμα τραπεζι μπαλκονιου κτλ κτλ...

Ακουω και αλλες προτασεις...για επαναπροσδιορισμο της χρησης της...

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Λοιπον κουιζ...

εχω 3 τεμαχια ξυλου (δεν ξερω τι ξυλο ειναι αλλα ειναι μασιφ)... διαστασεις 80χ50χ2 εκ εκαστω...
4 τεμαχια επισης μασιφ ξυλο σε διαστασεις 200χ4χ4εκ εκαστω
και 4 τεμαχια επισης μασιφ ξυλο διαστασεων 50χ4χ4εκ
ειναι μια παλια ραφιερα απο τον προηγουμενο νοικαρη...αρα τσαμπα...για την οποια και δεν εχω χρηση εδω και 2 χρονια που την μεταφερω απο εδω και απο εκει...

Σκεψεις για επαναχρησιμοποιηση των τεμαχιων...
Παγκος μικρος (50χ80εκ) σπαστος για να ειναι φορητος μιας και δεν εχω αυτη την στιγμη ουτε συγκεκριμενο μαστοροχωρο και βολευομαι με πατωμα τραπεζι μπαλκονιου κτλ κτλ...

Ακουω και αλλες προτασεις...για επαναπροσδιορισμο της χρησης της...

Ψηφίζω πάγκος δαγκωτό μιας και δεν έχεις...... Αν είναι και πτυσσόμενος, αναδιπλούμενος ή διαιρούμενος παίρνοντας πολυχρηστική (σ.σ. εύκολα μεταφερόμενη & αποθηκεύσιμη μορφή, αν έχεις πρόβλημα χώρου) τότε ακόμα καλύτερα!

Απάντηση: Re: DIY. Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις.

Ψηφιζω δωρεα σε συνφορουμιτη moderator του εσωτερικου....
Χαχαχαχα

+1!!! Αυτή την....αξιοποίηση δεν την σκέφτηκα! :idea: :idea: :idea:

Ψηφιζω δωρεα σε συνφορουμιτη moderator του εσωτερικου....
Χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:grinning-smiley-043 ....εισαι μεγάλος απατεώνας!!!
Πες τα βρε Νικο γιατι αν τον πω εγω απατεωνα θα με μπαναρει...!!! :D